pressok Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 [spo][/spo] Ranking forumlarindan bir estantene bir dupe efsanesi, bir azim ornegi , bir agalik destani.Bu arakadasi tebrik ediyorum pess dedirtecek niteliklere sahip bir character yapmis kendine:Raptor +9 goremedim yakistiramadim kendisine insallah bir sonraki dupe de edinirsin. Kendisi hala oyundaysa k2 yi komple tebrik edip hepsinin teker teker yanaklarindan öpüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 1 sene oldu bunun ustunden geceli sanırım xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pressok Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Efet ikimizden birimiz saniyoruz:P DIEZ Server Updated on Mon, April 3 2006 18:30:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 onun raptoru sonradan +9 olmuştu ss görmüştüm yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Bana bişeyler oluyo buffs kalp hapım plss asdasdasdasdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar