zebani200 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 arkdaslar migration geliyomus, offical forum http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-realm-burninglegion-en&t=28717&p=1&tmp=1#post28717 Burning Legion and Stormscale --> Grim Batol (yeni realm) Gidicek olan var mi merak ettim acikcasi :) Suanki giden veya kalan Guildlar STAYING(A): Fire of Dune Fenris Hawks Reborn White Rose STAYING(H): Excesse MoX Panic Right Click to Attack LEAVING(A): Chilled out Wargamers LEAVING(H): Blazing Phoenix (suan %80 gidelim diyomus) Ace of Spades Eon (with reservation for change) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 cogu bL'nın en iyi guildleri GL diyelım bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simit_Osman Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Ace of spades ve BP nin gitmesi üzücü .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 magtheridon'a alsaydık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 ohh be sonunda kurtuluyorum şu realmden :) çok sevinçliyim ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 ben kurtuldum hafifledim artık maghteridondayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 ee baska migrate edecek yok mu bl aslında çok iyi bi realmde ben mi bilmiorum yoksa >.< migrate edecekler isim yazabilir mi bi bakayım kim kalıyo kim gidio :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Ben bi oratama bakacağım ondan sonra karar vereceğim. LoW Pop. falan kalırsa server bi anlamı olmaz yani. Diğer serverdan da adam akıllı tipler falan geçerse belki geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 giden kalan guildlere göre karar verilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Yaz bizide yaz oraya lanet olsun bu çile çekilmez yeter artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 2. Maghteridon olur iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 3 saatte 2 razorgore denemesi yapabildik ikiside lag yuzunden wipe la sonuclandi biktim artik gelsede gitsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 ben gitmek istiyorum biktim artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 magtheridon migrationu onceside boleydi hatirlayan varsa. bezdirip gitmeye zorluyolar insanlari. migration kapandiginda tertemiz olcak server herkeste server bosaldi sancak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Milletin bu serverda kalmasının tek nedeni aa bak o kadar guild gidiyo server rahatlicak biz burda kalalım iyileşir belki deyip kendimizi zeki zannettik ama migrate yapıp gidenler bizden kat kat daha zeki çıktı şimdi.Yine aynı muhabbet dönüyor migrate yapmayalım o kadar guild gidicek server rahatlicak yine film başa saricak ben kesinlikle kaba tabirle şunu söylüyorum BL den bi bok olmaz özür dilerim argo icin çünkü bezdim artık nefret ediyorum bu server da oynamaktan ve bulunmaktan inşallah % 80 çogunluk gidelim kararı alırda bu lanet yerden kurtuluruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Biz gittik paşalar gibi akıyoruz sdfss kanmayın komplo teorilerine hatta guildinizden 10 kişi sabah açıverin forumu bir anlık gazla geçiverin dönüşü olmuyo mutlu mutlu takılıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Magtheridon WoW'dan bezdirdi insanlari Keske bir lesser realmde olsaydim diyo herkes burada : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Aynı realm'de 3 char açan ayı konuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Kader mahkumuyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Bide benim gibi migreti kaçırıp Magrethion gibi bi serverda 0 dan karakter kasmayı göze almış tipler var :) 2-3 saattir forumlara bakıyorum Migrate ile ilgili ama bu ynei açılacak server Magrethion gibi olmayacak pek kayda değer guild/adam geçemyecek büyük ihtimalede Medium population lu bi server olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zedna Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Guildim karar verip gidelim derse Giderim Vku-Eon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 ben kalırım server'ımdan vazgecemem :(( [ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 10:54 tarihinde, Tolme-eu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Ally iseniz gitmenize belki musamma ederim fakat hordelere sesleniyorum.Allyde yüzlerce türk varken onlari kesip oyundan soğutmak varken neden low bir serverde at koşturacaksınız!Troy respect invadoria ghaza catastrophe bunlar safkan turk guildleri olmakla birlikde ciddi sayida oyuncu barındırıyor.Türk kesmenin zevki başkadır.Lakin sinirden char silenler arasında türklerinde yeri vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Lol nerdeyse bütün hordelar gidiyor BL den, allielar birbirini **** :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 bişi soracam..bu charı migrate edince..ettiin gün mü server deistiriyo yoksa çarşamba mı? yani dier hafta falan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar