Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burning Legion Migration

zebani200

Öne çıkan mesajlar

arkdaslar migration geliyomus, offical forum
http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-realm-burninglegion-en&t=28717&p=1&tmp=1#post28717
Burning Legion and Stormscale --> Grim Batol (yeni realm)
Gidicek olan var mi merak ettim acikcasi :)

Suanki giden veya kalan Guildlar
STAYING(A):
Fire of Dune
Fenris
Hawks Reborn
White Rose

STAYING(H):
Excesse
MoX
Panic
Right Click to Attack

LEAVING(A):
Chilled out Wargamers

LEAVING(H):
Blazing Phoenix (suan %80 gidelim diyomus)
Ace of Spades
Eon (with reservation for change)
Sosyal ağlarda paylaş

Milletin bu serverda kalmasının tek nedeni aa bak o kadar guild gidiyo server rahatlicak biz burda kalalım iyileşir belki deyip kendimizi zeki zannettik ama migrate yapıp gidenler bizden kat kat daha zeki çıktı şimdi.Yine aynı muhabbet dönüyor migrate yapmayalım o kadar guild gidicek server rahatlicak yine film başa saricak ben kesinlikle kaba tabirle şunu söylüyorum BL den bi bok olmaz özür dilerim argo icin çünkü bezdim artık nefret ediyorum bu server da oynamaktan ve bulunmaktan inşallah % 80 çogunluk gidelim kararı alırda bu lanet yerden kurtuluruz..
Sosyal ağlarda paylaş

Bide benim gibi migreti kaçırıp Magrethion gibi bi serverda 0 dan karakter kasmayı göze almış tipler var :)
2-3 saattir forumlara bakıyorum Migrate ile ilgili ama bu ynei açılacak server Magrethion gibi olmayacak pek kayda değer guild/adam geçemyecek büyük ihtimalede Medium population lu bi server olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Ally iseniz gitmenize belki musamma ederim fakat hordelere sesleniyorum.Allyde yüzlerce türk varken onlari kesip oyundan soğutmak varken neden low bir serverde at koşturacaksınız!Troy respect invadoria ghaza catastrophe bunlar safkan turk guildleri olmakla birlikde ciddi sayida oyuncu barındırıyor.Türk kesmenin zevki başkadır.Lakin sinirden char silenler arasında türklerinde yeri vardir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...