TahtaBacak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Ragnayi cocukları gelmeden kestik mcde baronda oldu bug oyundan cıkmamayı dusunuyorum grind yapıcam sabaha kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Zone değişince düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 öeah harika birşey,abuzer gençliğin eline geçmemeli bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 hay lanet olsun bütün ifyi aglaticaktım zaten critsiz 1.1k vuruyorum trinket ap acıp kalp kırıcaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Önceden aynı bug olan bi elemanda movie yapmıştı sende yapsaydın bi movie baya ilginc bi bug ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 aynısı banada olmsutu peşpeşe düeller yapmıstım ama sonunda aptallıkla gıdıp shamanla düel yaptım ve adam temızledı:(bende umutlanmıstım ragnada manyak damage verıcem dıye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoRVuS Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 eahu pom bug ı yumuşatılmış bombok olarak algıladım bu ne diyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar