TahtaBacak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Ragnayi cocukları gelmeden kestik mcde baronda oldu bug oyundan cıkmamayı dusunuyorum grind yapıcam sabaha kadar
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 öeah harika birşey,abuzer gençliğin eline geçmemeli bu
TahtaBacak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 hay lanet olsun bütün ifyi aglaticaktım zaten critsiz 1.1k vuruyorum trinket ap acıp kalp kırıcaktım
Asphodel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Önceden aynı bug olan bi elemanda movie yapmıştı sende yapsaydın bi movie baya ilginc bi bug ya :)
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 aynısı banada olmsutu peşpeşe düeller yapmıstım ama sonunda aptallıkla gıdıp shamanla düel yaptım ve adam temızledı:(bende umutlanmıstım ragnada manyak damage verıcem dıye
CoRVuS Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 eahu pom bug ı yumuşatılmış bombok olarak algıladım bu ne diyorum. :)
Öne çıkan mesajlar