beybin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 pENİSİN ZAM TALEBİ Ben penis olarak aşağıdaki nedenlerden dolayı zam istiyorum: - Bedensel olarak çalışıyorum... - Her işimde mutlaka kafamı da kullanıyorum... - Hem derin, hem yüzeysel işlerde çalışıyorum - Tatil, bayram tatilim ve senelik izinlerim yok... - Karanlık, havasız ve rutubetli ortamlarda çalışıyorum... - Calışma ortamım çok sıcak ve fazla mesai ödenmiyor... - YAPTIĞIM İŞLERDE HASTALIĞA KAPILMA OLASILIĞIM ÇOK YÜKSEK. BUNA RAĞMEN SOSYAL GÜVENCEM YOK. YÖNETİM KURULUNUN PENİSE CEVABI Sevgili Penis, zam isteğiniz değerlendirildi ve aşağıdaki gerekcelerden oturu olumsuz karsilandi: - Aralıksız 8 saat calışamıyorsunuz... - Kısa zamanda yorulup, saatlerce uyuyorsunuz... - Verilen işleri seçip her işi yapmıyorsunuz, itiraz ediyor, uyumsuz davraniyorsunuz... - Kendiliğinden işe başlayamıyorsunuz, sürekli teşvik ve motivasyon bekliyorsunuz... - Işiniz bitmeden bazen işinizi terk ediyorsunuz... - Calışırken iş elbisesi kullanmıyor, hatırlatınca itiraz ediyorsunuz... - İşiniz bittiğinde arkanızda dağınık ve pis bir ortam bırakıyorsunuz... - 60 yaşına yaklaşmadan calışamaz hale geliyorsunuz... - Ve belirtmeden geçemeyeceğim; sürekli yanınızdaki şüpheli iki topla görülmeniz düzensiz yaşam sürdüğünüzü gösteriyor... SAYGILAR, YöNETiM KURULU adına BEYiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Açılmıştı üstelik daha bikaç gün önce garbage de açılmıştı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar