Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Misyoner Sitelere Dikkat!

-007-

Öne çıkan mesajlar

Bikaç gün önce nette dolaşırken cevapbulmak.com diye bi site buldum. Bu sitede günlük problemlere sorunlara çözüm önerileri, çeşitli tavsiyeler vs. bulunuyor. İstediğiniz konuya göre makale seçip eposta olarak alıyorsunuz.
Bugün posta hesabımda istemediğim halde(!) bu siteden gelmiş bi makale buldum. İşte o yazı:

said:
BAŞLIK: YARATANIN SİZİN İÇİN AMACI

Bu haberleşme sonunda keşfedilecek olan temel ilke öylesine güçlüdür ki, aslında yaşamda ihtiyaç duyduğunuz mucizenin meydana gelmesini başlatabilir.

Bu güçlü ilkeleri keşfettikçe, zihninizde onları kabul edin. Onları kabul etmeye hazırsınız. Zaten bu haberleşme bu nedenle şu anda size ulaşmış bulunmakta. Hazır olduğunuz ve düşüncenizi açmaya istekli olduğunuz herhangi bir ilkeyi kavrayabilirsiniz. Bunu yaptığınızda, sorunlarınız çözülecek, hastalıklarınız sizden uzaklaşacak, korku ve endişe kaybolacak, suçluluk duygusu sizden ayrılacak ve içinizde hissettiğiniz güvensizlik yok olacaktır. İçinizde yükselmeye başlayacaksınız.

Daha önce size göre olanaksız gibi görünen bir şeye bakabilecek ve "Şimdi ne yapacağımı, ne söyleyeceğimi, bununla nasıl başa çıkacağımı ve nasıl kazanacağımı biliyorum" diyebileceksiniz.

* AMACINIZ *

Yeryüzüne mutlu olmak, her türlü kaygıdan özgür ve sağlıklı yaşamak üzere geldiğinizi biliyor musunuz? Değerli ve önemli olduğunuzu biliyor musunuz?

Bazıları yüz yüze geldiğiniz zorlukların kaderden ya da Yaratıcının sizin için önceden seçtiği şeylerden başka bir şey olmadığını söyleyebilirler.

Gerçekten, siz daha doğmadan önce Yaratıcının düşüncesinde vardınız. Dünyanın size tam şu anda gereksinim duyacağını biliyordu. Sizi sadece sizin yerine getirebileceğiniz özel bir amaç için tasarladı. Çünkü yeryüzünde hiç kimse burada yapmak üzere bulunduğunuz şeyi yapamazdı.

Yaratıcı hiç kimseyi yaşamını boşa harcaması, hiçbir şey yapmaması, hayatta başarısız veya sıradan olması için tasarlamadı. Hiç kimse bakılmamak veya utanç duyulmak için, hastalık veya acı çekmek için, yok olmak veya verimsiz olmak için yaratılmamıştır.

Hiç bir insan asla Yaratıcısı tarafından utanç içinde kıvranmak veya korkudan sinmek için önceden tasarlanmadı. O sizi yoksul ve mutsuz olmanız, egemenlik altına alınmanız, başkaları tarafından kullanılmanız, kötü muamele görmeniz, utanmanız, hor görülmeniz veya bir hiç yerine konulmanız için yaratmadı.

* DEĞERİNİZ *

Yaratıcınız asla sizden vazgeçmedi. Siz kendinizi küçük görüyor olabilirsiniz, ancak O size değer veriyor. Kendi kendinizi suçlayabilir veya başkalarının sizin onurunuzu kırmalarına izin verebilirsiniz, ama O sizi yükseltecektir. Siz O'nun başyapıtısınız.

O'nun planı, O'nun sizi yaratma nedenini ve yaşamınız için planladığı iyi şeyleri keşfetmenizdir. Yaratıcı sizi işaretledi ve yaşamınız için harika bir planı var.

Bu plana ilişkin daha çok şey öğrenmeye hazırsanız, bunun için gereken ilk şey, basitçe O'nun sizin için planladığı her şeyi arzulamaya yüreğinizi açmaktır.

Eğer Yaratıcının yaşamınız için hazırladığı şeyleri yaşamaya hazırsanız,burayı tıklayın

buraya kadar normal değil mi? her şey gayet güzel çaresiz amaçsız insanlara bir güzel gaz veriyorlar. Peki devamında ne mi oluyor? İşte en sondaki linke tıkladıktan sonra gelen posta:

(canınızı sıkmamak için bu aptalca epostanın tamamını koymak yerine sadece en son kısmını koyuyorum)

said:
BAŞLIK: İSA'YI ÇAĞIRMANIN SIRRI

...........
Mucizeniz hemen şimdi başlasın. Zihninizin ve yüreğinizin kapılarını Tanrı'nın düşünce tarzına açın.

Bu duayı edin:

Tanrım, İsa'yı tanımam için harekete geçmeni ve içinde bulunduğum sorunu çözmek için tanrısal bir yoldan dokunmanı istiyorum.

Eğer Tanrı'dan daha büyük bir armağan almaya hazırsanız...burayı tıklayın

Anlayacağınız üzere herifler bariz bir şekilde misyonerlik yapıyor.
Daha fazla tahammül edemiyorum ve devamına tıklamayacağım bile..

Şu bölücülerle uğraştığımız zor günlerimizde bir başımıza misyonerler eksikti!!!
Sosyal ağlarda paylaş

cat stevens aciz zamanında beyni yıkanarak müslüman yapılmadı.
Olmak var yapılmak var.

Misyonerler cahil ve aciz zamanlı insanların beynini yıkadıkları için ayrıca ülkemizin toplumu müslüman olduğu için misyonerler kötü niyetli bölücülerdir bunu da inkar etmeye kalkan toplum içinde yersiz kabul görmemiş biridir..

Gelip de haklar özgürlüklerden bahsetmeyin konu kaymasın.
Herkes istediği dini seçer mesele bu değil.

Misyonerliğin yanlış olup olmadığını tartışmayalım.
Sadece uyarmak istedim.
Sosyal ağlarda paylaş

cahil ve aciz AHAH beyin yıkamak AHAH

adamların elinde telepati, mind control falan mi var, kim kimin dinini zorla değiştirebilir ya, komik olmayın. yersiz kabul görmemiş bir kişiyim evet çok üzülüyorum pls beni de alın aranıza.

demek ki adam dinini bilmiyo, veya dini onu acizlikten, cehaletten kurtaramıyo, o da gidip hristiyanlığı seçiyo, belki onda huzur bulcak, sana ne ki?

[ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 18:17 tarihinde, sir tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

niyetini çözebilmiş değilim ama şunu hiçbi zaman unutma yüce türk milletimiz müslümandır ve yüce atatürk'ün düzeniyle de her zaman müslüman kalacaktır.
Misyonerler çaresiz zamanlarında dinlerinden ümidini kesmiş zavallı aciz insanların dinle alakası olmayan sebeplerle dinlerini değiştirirler. Azıcık politika bilginiz varsa lütfen bilmeden etmeden konuşmayın.

Biz bu ülkemizde bölücü ve misyoner istemiyoruz!
Sosyal ağlarda paylaş

1- bu ülke sana veya senin temsil ettiğin zümreye ait değil.
2- atatürk'ün düzeniyle müslüman kalma arasında hiçbir mantıksal bağ yok. millet ayrı, ümmet ayrı.
3- kaç misyoner tanıdın?
4- yılda kaç kişi misyonerler yüzünden din değiştiriyor?
5- dinini değiştirenler topluma ve ülkeye zararlı bireyler haline mi geliyorlar?
6- ülkeyi bölmeye çalışanlar komple hristiyan mı?
7- müslüman olmak diğer dinlere saygı göstermeyi gerektirmez mi?

daha da uzar gider arkadaşım
Sosyal ağlarda paylaş

Sorularına cevaplar..

1. bu ülkeyüce türk milletine aittir. saçma olmuş..
2. işte sorununuz da burda. Şunu bir türlü kabul edemiyosunuz. TÜRK ü türk yapan batı medeniyetinden olmak, türk milletinden olmak ve islam ümmetinden olup atatürk düzeniyle yaşamaktır. Tarihte aksi hep başarısız olmuştur.
3. önemli mi
4. önemsiz
5. evet.. çünkü onlar zamanında hayatlarından kopartılmış geçmişi ve değerleri olmayan maddi fırsat insanları artık. dolayısıyla din vatan ata millet halk kavramları silinmiş
6. ülkeyi bölmeye çalışanlar komple hıristiyan değil bu sonuca varmak için çok düşünmüş olmalısın sanırım.. böyle bir yazıya cevap yazarken kendimden utanıyorum..
7. ben hz. isa'ya isa demem yeterli mi güzelim?

sonuç olarak olayı din savaşına dönüştürmek gibi basit bir gereksizlik, yetersizlik yapmışsın..
konuyu kirletmekle kalmayıpmisyonerleri savunmuşsun

bu ülkedeki en büyük insan sorunu şu: aralardaki ince farkları ve çizgileri anlayabilmede yetersiz kalmak.

Burda hıristiyanlıktan islamdan bahseden yok güzelim
bölücü ve misyoner istemiyoruz gelip bunları savunmaya çalışma..
Sosyal ağlarda paylaş

sir'ün dediklerini tekrar etmiş olacam ama...

atatürk'ün düzeniyle müslümanlığın alakası nedir?
atatürk anadolu üzerine kurulmuş bir türkiye yaratmıştır, islamiyet üzerine değil.

atv gibi kanallarda halkın gözünü boyama kampanyası görüyorum.
burdaki "misyoner nefreti" de sanırım savaş ay gibi kişilerin başının altından kalkıyor.
çünkü hristiyanların müslümanların dinlerini değiştirmesi misyonerlik, ancak müslümanların hristiyanların dinlerini değiştirmesi ise vatana hizmet olarak görüyorsunuz.

afedersiniz ama burda bölücülük yapan sizler oluyorsunuz.
japonyaya cami yapıp sonra onlara "umarım hepiniz müslüman olur, çok seviniriz" dediklerinde tebrik ediyoruz.
hristiyan sanatçılar din değiştirip müslüman olduklarında bağrımıza basıyoruz.
ama benzeri şeyleri hristiyanlar yaptığında bu "misyonerlik" oluyor.

karşınızdaki insanı ister hristiyan olsun ister müslüman. din ayırt etmeden bağrınıza basmanız gereklidir.
eğer müslümanlığı üst düzeye çıkartıp hristiyanları kötülüyorsanız, bu ayrımcılık olur.
Sosyal ağlarda paylaş

bakın burda zorla insanların dinine müdahaleden bahsediyoruz bunun adı misyonerlik.
hala istekli din değişimiyle mecburi din değişimi arasındaki farkı anlayamıyorsunuz.
önce gidin misyoner kelimesini ve tarihte faaliyetlerini inceleyin.

ben dinlerden bahsetmiyorum hassas konuları kaydırmayın.

Bahsettiğim Atatürk meselesini ise kendin açıklamışsın: Anadolu insanına ait bir düzen! Yeterli mi?

Dinle Atatürk arasında direk bağlantı var dememe getirmeyin ben vatanın kutsal ve yüce birliğinden bütünlüğünden bahsediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

sen türk milletini temsil etmiyorsun. sen kendi düşüncelerini söylüyosun, ancak kendi adına konuşabilirsin. ben de öyle. türk'ü türk yapanın ne olduğuna da sen karar veremezsin. bu ülkede hristiyan olup, musevi olup ülkesini, halkını seven bi dolu insan var. dinini değiştirenleri, veya misyoner olan insanları tanımıyosun, dinini değiştirenlerin bu ülkeye karşı gelip gelmediklerini bilmiyosun, işkembeden sallıyosun kısacası. bi insanı tanımadan beyninde ne silinmiş ne silinmemiş nerden bilebilirsin sen ya?ne zannediyosun yani kendini?

yetmez hz. isa demen. dinini değiştirene de saygı göstericeksin çünkü herkesin dini kendine.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
işte sorununuz da burda. Şunu bir türlü kabul edemiyosunuz. TÜRK ü türk yapan batı medeniyetinden olmak, türk milletinden olmak ve islam ümmetinden olup atatürk düzeniyle yaşamaktır. Tarihte aksi hep başarısız olmuştur.

türkü türk yapan atatürk düzeniyle yaşamaktır, aki takdirde hep başarısız olmuştur gibi iddiali bir laf etmişsin.

daha önce kaç devlet atatürk düzeniyle yaşadı ki, "başarılı oldu" "başarısız oldu" diye değerlendirelim?

değerlendirebilecek bir unsur da yok hani bu kadar kesin konuşacak.

atatürk düzeni islam ümmeti üzerine kurulmamıştır.
atatürk, ata, ana ve toprağa saygıya dayalı bir ülke kurmuştur.

arap toplumlarından farkı da budur.

islam ve batıyı birleştirmeye çalışmak, "biz ki islam lideriyiz" demenin sonuçlarını osmanlı devletinde gördük sanırım. arap toplumuna özenilmiş, ama ondan da çok pis kazık yemişizdir.
Sosyal ağlarda paylaş

(sir'e)

Türk'ü türk yapanın ne olduğuna karar veririm demedim ama işkembeden sallamayacak kadar birikimim var bunu bil.
Ülkedeki hıristiyan musevi doğumlu insanlara getirmişsn konuyu ayıptır bak nelere cevap vermek zorunda kalıyoruz. O insanlar türk değildir dedim mi ben sana?
Dinin değiştiren heriflere gelince.. o adamların hepsi para karşılığı yapıyo bunu emin ol hepsinin arkasında malum güçler var mesele sandığın gibi masum ruhani gayeler değil arkadaşım. Her şey paraya dünya dengelerine bakıyo. Bu herifler de kendi hayatlarını kurtardıklarını zannedip seni beni ülkey vatanı soyunu satan adamlardan başka bişey değil.. temelinde de cahillik acizlikten kaynaklanan bi mağdurluk vardır. bunun sebebi de siyasi çalışan misyonerlerdir.

Hepsini geç işkembeden sallıyosun kendini ne zannediyosun gibi boş, geri laflar etmişsin düzeyine veriyorum ben bu tip laflara cevap verecek kalitede bi insan değilim takıl kafana göre artık sana cevap vermiyorum düşüncelerimi çarpıtmaya hakkın yok o yüzden düşüncelerime cevap yazmamanı öneriyorum.

----------------

(bu da diğer arkadaşa)

evet türkü türk yapanlar bunlar olduğu için bugün hiçbiri yok biz varız yeterli mi? başarısız olmaktan kastım yıkılmak ya da bitmektir

atatürk düzeni islam ümmeti üzerine kurulmamıştır tabii ki türkiye türk değerleri üzerine kurulmuştur. bu değerlerin içinde de dinimiz islam'ın yeri tartışılmaz olduğu için ebedi istiklal marşımız ve bayrağımız islam öğeleri içerir.

bunun dışında dieğr söylediklerinle çelişmiyoruz konu çok kaymış lütfen konudan sapmayın..
misyonerlik temelinde siyasi güçler olan bir bölücü asimilasyon yöntemidir.

[ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 18:57 tarihinde, -007- tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

kıvırmaktan ne hallere düştün bak, yazık. önce türk'ü türk yapan şeyler arasında müslümanlığı say, sonra hristiyan ve museviler de türktür de, aferin. kaliteni çok da güzel ortaya koyuyosun. sen ne "o adamların hepsi"ni tanıyosun, ne de malum güçlerden haberin var. dinini değiştiren adam nasıl soyunu vatanını satmış olur sen bana bunu açıkla önce. bu cehalet ve acizliği misyonerler mi yaratmış?önce birini cahil ve aciz duruma getir, sonra onu hristiyan yap, o da ülkesini satsın, formül bu yani.

şu ülke; geri kafalı, bencil, dar görüşlü, fanatik tiplerden çektiğini hiç kimseden çekmedi. bunun açık bir örneğini şu topicte bile görüyoruz. senin gibi insanlar. farklı fikirlere tahammülü olmayan, insanları ayıran, etiketleyen, herşeyi bildiğini zanneden ve önyargılı insanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Hepsinin para karşılığı din değiştirdiğini asla ve asla bilemezsin haksızlık etme. Ben kendi rızasıyla din değiştiren birini tanıyorum ilkeleri daha uygun geldi diye.

Para verenler dışındaki kimseyi suçlayamazsın, dinlerini bizim o el kaideli hödükler gibi terörle değil normal nezaketle tanıtıyolar. Bedava incil dağıtmak da suç değil kültür hizmetidir. İstediği siteyi kurar, sana parayla Hıristiyan olacaksın demedikleri sürece suçlamamalısın.

Ayrıca herşeyin arkasında malum güçler aramayın. İnsanın doğasında olabilir ama gerçekten dininin daha doğru olduğuna inanıp insani bir şekilde yaymak isteyenleri suçlayamazsın. Genellemelerden kaçınmak lazım. Özellikle dinle ilgili konularda.
Sosyal ağlarda paylaş

(nileppezdel'e)

Hepsi para karşılığı din değiştiriyo demedim beni hiçbi zaman tam okuyup tam anlayamıyosunuz.

utanmasanız tuğçe kazaz da para karşılığı din değiştirdiye getiriceksiniz.

Orda beyni yıkanıp din değiştiren cahil aciz adamın suçlu olup olmadığı tartışılır kişiye göre değişir bence suçlu. konuyla ilgisi yok ama aklı yetersiz insanların da suçlu olduğunu düşünürüm..

Dinlerini nezaketle falan tanıtmıyolar ne kadar safsınız arkadaşım siz olay masum bi ruhani olay değil gidin biraz büyüyün sonra misyonlerler kimdir nedir araştırın hepsinin başında malum güç var kasmayın adamı

Bedava incil dağıtmak ayrı bi olay ha ne kadar kültür hizmeti tartışılır.. herifin atomun a sından haberi yok zaten arapça kursunda geçirmiş yıllarını kuran okuyabilmek için 1 de incil okuyacak saçmalamayın lütfen

Siteye gelince.. isteyen istediğini yapsın ama 1 yere kadar. Bu mailleri isteyen alır istemeyen almaz o siteyi okuyan ve psikoloğa gitmeye parası yetmeyen çaresiz aciz insanları hristiyanlığa yöneltmek etiğe ahlaka insanlığa uymayacak ayıptan başka bir şey değildir.

Misyonerlik basit bir ruhani iyi niyet gayesi değildir tamamen asimilasyon amaçlı bölücülük faaliyetidir ve ülkemizde gerekli yaptırımları vardır..

(sir'e)

Evet güzelim Türkiye Türk'ünü türk yapan şeyler arasında islam çok da önemli bir sıradadır ANCAK şunu bil ülkemiz öyle her ülkelere benzemez (lise okuduysan) birçok özelliğiyle özel durumları vardır bu da azınlıklar konusuna girer. Sen direk azınlıklara laf atmama getirmişsin olayı hep çarpıtmaya kaydırmaya çalışıyosun özel durumalrdan bahsetmiyoruz o vatandaşlarımız hiçbi zaman bölücü olmadı aksine her zaman Türk olmayı kabul edip türküm dediler bu da özel durumdur türk olman için illa islam gerekir demiyorum ama şunu bil bu ülkenin bayrağı ya da marşı için islam gerekir anlıyo musun çünkü biz türkiye türküyüz

o aciz insanları o hale getirenler misyonerlerdir sonucunu da aynı zeka kapasitenden ortaya koymuşsun.. yazık cevap vermiyorum konuyu çarpıtmaktan başka bişey yapmıyosun

bence de bu ülke senin gibi başkalarını anlayamayan yetersiz insanlardan çektiği kadar hiçbir şeyden çekemiyor.

hala gelmiş konuyu çarpıtarak misyonerliği savunmaya çalışıp tanımadığın herhangi birine fanatik gerici yobaz vs diyebilecek kadar düşüksün..

[ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 19:27 tarihinde, -007- tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bence fazlasıyla bağnazsın. Kesinlikle nezaketle tanıtmakta hiçbir sakınca yopk. Beyinleri yıkanıyor diyorsun gerçek beyin yıkama bu ülkede. Muslumanlar tarafindan yapiliyor. Cumhuriyet'n reklamindak'tehlikenin farkinda degilsin sen.

said:
Dinin değiştiren heriflere gelince.. o adamların hepsi para karşılığı yapıyo bunu emin ol

Ayrica asla birseyi kesinlikle soylemedigini iddaa etme...
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel arkadaşım orda "din değiştiren herifler" den kastım malum aciz durumda olup cehaletin verdiği etkiyle zor zamanlarında bu kötü niyetli herifler tarafından mağdur edilenlerdir..
yoksa nüfus kağıdına satanist yazdıran herife saygım 1000 kat daha fazladır çünkü o adam aptal değildir.. anlıyo musun
Sosyal ağlarda paylaş

Anlıyorum ancak orada yazan cümle bu değil. Ayrıda onu bu aciz duruma getiren devlet utansın. Ve sen hala asıl tehlikenin fakında değilsin.

Misyonerleri de savunmuyorum ama para vererek değil de güzellikle dinini yayanı savunuyorum. Ve bunlar var. Bardağın dolu tarafı da mevcut. Bana düşük demişsin ama ben sana yobaz demedim, sadece bu kadar tek taraflı bakman bağnazlık.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam yanlış anlamışsın. ben şahsen iyi niyetle türkiye'de sadece ruhani anlamda hıristiyanlığı yaymaya çalışanların olduğuna inanmıyorum varsa da eyvallah.

sözüm misyonerlere bunu unutmayın yani işi maddi anlamda siyasi güçlerce yapanlara

[ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 19:37 tarihinde, -007- tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

sen daha tartışmanın özünü kaçırmışsın. senin söylediklerin öyle anlaşılıyo james bond. sana rasgele bi mail gelmiş, hoydaa misyonerlik yapıyolar ülkeyi bölüyolar. takıl abi sen, ben dicemi dedim gerekli kişiler de anladılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam anlıyorum onlara laf söylemeni ama çok daha büyüğünü Müslümanlar yapınca kötü olmuyor da iyi oluyor. Adnan hoca'dan tut Erbakan'a, Fetullah'tan burada şu anda yazamayacağım kişiye kadar birsürü kişi beyin yıkıyor ve laik demokratik devletimizi şeriatla yönetilen bir saltanata çevirmeye çalışıyolar, sen bir avuç kıçıkırık misyonere patlıyosun...
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel konu misyonerlik faaliyetleri. bahsettiğin konularda başlıklar açılırsa emin ol 1000 kat tepki gösteririm şeriatçı kafalara tahammül edemiyorum da bu ayrı bi konu istersen burda açmayalım.. bu arada o herifler de ne kadar müslüman Allah bilir.. ayrı konular bunlar

sir düşünce çarpıtmaları bitti şimdi de olayı mı çarpıtmaya çalışıyoruz? lütfen cevap yazma artık çok gereksiz bu cevaplar..

[ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 19:43 tarihinde, -007- tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...