Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wow için feda ettikleriniz?


Dynun

Öne çıkan mesajlar

Ben bir de bir şeye dikkat çekmek istiyorum. Eğer benim gibi her ay kesintisiz oyun dergileri alan arkadaşlar varsa zaten bu sölediklerimi hemen anlayacaklardır. Su an oyun dergileri ve insanları suni olaylarla ve istekleri doğrultusunda yönlendirmeyi amaç haline getirmiş magazin dergileri (ve onların aptal tv programları) arasında 2 ayı geçgindir bir karmaşa ve sürtüşme yaşanıyor. Tüm kanallar ana haber bültenlerinde siyasi haberleri bititrdikten sonra daha 3 sayfa haberlerine bile geçmeden "ölüm tarikatları" "çıldırtan oyunlar" gibi aptal başlıklar adı altında başta online oyunlar, diğer oyunlar ve internet cafeleri fuuş yuvası yada terör faaliyetleri yapılan bi yer gibi abartarak gösterip tanıtması bu kavgayı başlattı. Kendine suni haberler arayan medya ve bu arada seredilirliğini de kaybetmemek için 3-5 dakka araya sıkıştırdığı kültürel haberlerine bile oyunların nasıl terör yaydığını ve insanları delirttiği haberlerini süsleye püsleye sokarak insanların bu konuya odaklanmasını sağlamak istediler ve bunuda başardılar. Türk insanının özellikle de gençlerin çok büyük bir bölümünün net cafelere gitmesinin, %40 erkeğin bilgisayar oyunlarıyla içiçe olduğu ve gençler arasında da bilgisayar oyunlarının sohbet aralarına bile taşındığı ve aslında ailelerin zaten belirli sebepler lede olsa buna bazen karşı çıktığı ülkemizde bulunabilecek en ilgi çekici ve cazip haber konusu olarak oyunlar ve özelliklede online oyunlar seçildi. Oyun dergileri bu konuların basındaki tek muhattabı olduğundan ellerinden gelen kadarıyla cevap veriyorlar yazılarında ama bu genede yeterli olmuyor. Bence oyunların insanlarda oluşturduğu sonuç ismi lazım deil tvprogramlarında ki asparagas haberler ve suni olarak yaratılan önceden ayarlanmıs banu alkan, ahu tuğba ve bilimum gözetleme programlarının ev kadınlarının ve bir çok insanın yıkadığı beyinlerden daha zararlı deildir. işte tüm bunlar sonucunda yapılmak istenen se kavga eden bir toplum, hiç bir zaman asparagas haberlerden başını kaldırıp ta ülkede ne oluyor die sağına soluna bakamayan bi toplum. ve ismi lazım deil suç destekçileri medya kuruluşlarını zengin eden bi toplum yaratılmak isteniyor. Benden bu kadartartışmaya açık.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Beta ve ilk resmi açılış tarihinden itibaren bende piskopat gibi oynuyordum sırf bu yüzen üni. sınıf 1.liğimi kaybettim zar zor 4.ncü olabilidim :/, kız arkadaşım ile ayrılmak zorunda kaldım, arkadaşlarımla daha az vakit harcar oldum. İlk bıraktıktan sonra bir çeki düzen verdim kendime, şimdilerde tekrar başladım ve devam ediyor karakter, bir yandanda çalışıyorum. Denge kurdum arkadaşlarada vakit ayrıyorum, oyunada fakat bu benim oynayacağım son mmorpg olucak. Yani tam casual player ile hardcore player kavramı arasında bir yerdeyim :). Bundan sonra hayatımı mmorpg oynarak köreltmek istemiyorum. Elder Scrolls: Oblivion çıkmış olmasına rağmen zaman ayıramayacağımdan dolayı oyunu alamıyor ve yanıyorum kendi kendime pff.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim de okul hayatım darmaduman oldu ama bu wow yüzünden okulu sallamamdan mı yoksa okuldan nefret etmemden mi anlamadım. geçen gün sınav var diye 3 gün oyuna girmedim (postalarıma bakmak dışında :P) ama yine çalışamadım. öyle evde dolandım internete girdim uykuyu uzattım tv izledim falan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 10 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...