Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ruhaniye

sir

Öne çıkan mesajlar

Böcekler rahat bırakmıyor. Yükseklik mide bulandırıcı. Zincirler koptu, sürükleniyorum. Herkes aşağıda kaldı. Şarkıya ne oldu? Duygu nerede? Nasıl alışkanlık oldu acı çekmek? Budanmam gerekiyor..

Hep içiçeyim kendimle. Özgürlük ve yalnızlık doğru orantılı. Sessizlik kalbime teğet. Ortalık bulanık. Göz gözü görmüyor. Belli belirsiz bir kaşıntı, bir karıncalanma hissi. İçimde ölen aşk mı bu? Ağzımdan çıkan hava ceset mi kokuyor?

Sıradan insanın sıradan sorunları..Ne zaman büyük adam olucam? Ne zaman ağlamayı bırakıcam? Ne zaman kendimden daha fazla seveceğim birşey olucak? Daha büyük bir amaca ne zaman hizmet edebilirim? Ne iş olsa yaparım abi. Yeter ki böcekler beni rahat bıraksın. Şarkı sustu çünkü. Susa geldi. Fade out.

Gerçek aşk insanın içinde mi? Öyleyse gözlerim niye var? Kulaklarım, burnum niye var? Bana gerekli olan herşey içimdeyse, kendimdeyse, dış dünyaya, bunca sıkıntıya, bulantıya ne gerek var?

Kendime gökyüzünden bir at yapıyorum. Üzerine binip daha da yükseliyorum. Dört buluta giderken görün beni şimdi. Uçmak değil bu, gökyüzüyle bir olmak. Şarkıyı kendi kendime mırıldanıyorum. Hatırladığım kadarıyla. Aklımda kaldığı şekilde. Herkes ben'im. Kollarımı buduyorum, daha güçlü bir şekilde yeniden çıkıyorlar. Oysa bu sadece odunluktan kütüklüğe terfi olmak. İstifa dilekçem alnıma yazılı. Kendimi inkar ediyorum. İnkar edişimde buluyorum kendimi. Sıradan şarkıcıların sıkıcı şarkıları. Kulaklarım kamaşıyor. Gözlerim kapalı, delicesine dans ediyorum. Şarkı yok. Çalmadan oynuyorum. Kendinden geçmek değil bu, bilakis kendini bulmak. Tam da aramayı bıraktığım anda. Tam da içimin öldüğü anda. Nasıl hatırlarsam öyledir cehennem. Nasıl istersem ona bürünür cennet. Nasıl uyursam öyle akar zaman, gözüm açıkken yaşlanmam!

Benim yansımalarım bunlar. Bu aşık olduklarım, bu nefret ettiklerim, bu öpüştüklerim, bu terk ettiklerim, bu beni bırakanlar, benden kaçanlar, bana kapılanlar..Işık kapanınca yok olacaklar. Bir nefeste dağılacaklar. Dağılacağız. Çünkü nasıl ölürsek öyledir hayat. Çünkü nasıl ayrılırsak öyledir aşk..
Sosyal ağlarda paylaş

o fade out bolumu olmasa daa da guzel olicak gibi.
bi de cehennem soyle olur diyosun sonra cenneti de anlatıyosun ya... cenneti zaten dusunuyo okuyan hemen. onu yazmayıp biraz da okuyucuyu çalıştırabilirsin bence. boşluk bırak da doldursunlar canim=P
Sosyal ağlarda paylaş

fade out güzel ya :)
öbür dediğinde ise şöyle bi fark var, cehennemi hatırlıyosun, cenneti ise istediğin şekle sokuyosun, yani birisi geçmişinle alakalı, diğeri geleceğinle, cenneti dışında bıraksaydım o anlamı veremezdim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...