bubbaChucks Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 ya arkadaşım hala iddia edion bak msj yazanlardan poli 2 yıl mageyle oynadı benimde az çok mageyle oynamışlıgım var biri durmadan abyssfire atmadan dedigin şey anca tosbagın dedigi yolları dolaşırsan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
minnetsizx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 KISKANMAYIN NE OLUR DEATH KNIGHT OLUN SIZINDE OLUR. abicim bu ilk tk kesmem değilki. çok kestık ama şansa item düştü.o kadar kısa surmesı bizim sucumuz değil tk abdallaştı şaşırdı garibim bos magelere pay olacak üzüntüsünden yattı :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 aga bizde dün 2 int priest talos kestik süre dersen dark stonelardan goleme geldi ya da gelmedi köşedeki agacı dönünce yattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 ya bırak neyini kıskanıcam ben fatalla hergün boss kesiyorum bul tk aynı kişiler aynı şekilde o kadar kısa sürede kes daha sonra konuş bu kadar yalan nereye kadar..biz talosu fatal/darkcurse ile birlikte 5dk nin altina kesemiyoruz komiksin +ezik hayatinda bi kere tk kesmissin ki kesip kesmedigin tartisilir burda oyunu yillarca oynayanlara laf atiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Aslında düşündüm de.. Warrior war tank oluo.. %40 a gelio TK yatıo tank ! 3 mage chill mhill ws ws şarjlı büyülerini kullanıyorlar.. O arada Yatan tank ın yanındaki Assas lar kutu magelere gitmesin diye % çakıp kaçtılar.. O arada mage party sindeki 1 tane assas da % çaktı.. O arada TK Yatan Tank n yanındaki Assas ı indirdi... Assas ress lenmeyi bekledi fakat oldugu yerde kaldı.. Reslenmeyi bekledi.. O arada Mageler TK yi Dolaştırıolar.. Mage party sindeki Assas % çakıo tekrar.. Mageler şarjlı skiller kullanıolar.. Aslında Kutu Yatan Warrior un ama, Falconların oraya çektikleri için.. Warrior a açılmamıştır.. Çünkü; Warrior hala TK nın spawn oldugu yerde oldugu için.. maleseff :( DipNot: Kesin Böyle olmuştur..!! Kesin ^^ Dimi Poli ^^ [ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 19:11 tarihinde, Bjork tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
minnetsizx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 alın sıze ss bakalım bu ekrandakı neresı tanıyabilecenızmı YA BIRIDE DESINKI HELAL OLSUN HERKES KESMESSIN EDEMESSIN TURK ZEKASI VE BECERISININ EN KÜÇÜK ÖRNEĞİ BU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
minnetsizx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 word pade kaydetmiştim onun için resim biraz bulanık . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Tencere kapak gibi birsey oldu :)..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 ignition bile olmayan bi skill bar ayrica diger tarafta başka bi party ki kaç kişi kesildigi belli degil bunuda geç hadi ben tk yi troll spottan alırım orda yatiririm ss alır geçerim bukadar basit 3 mage +1 assasin TK yatmaz ordan oraya kadar kestiysen kestin bunu türk zekasıyla alakası ne?kestigin Troll King dün fatal/endless_nightmare ks partysiyle birlikte 4 mage 3 assasin en az 10dk sürdü..oyunu bilmiyoruz biz Islak ben daha tk nedir görmedim ztn pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
minnetsizx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 walla fatal becerıklıdır bana serı olmayıda öğretende odur ama sizleri bilmem 10 dakka ne bu trol baba az dur bı cay ıcek sw ne tazeleyek sen ölece kal gitme bak gelece iyide drop ver der gıbı nuahahahha. şaka bi tarafa 10 dakka harbi ne kestınız tk nında uzerınde trol bosumu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Poli ben F1R3 abi bu konu hakkinda degilde genel konusursak herkesin bilmedigi birseyler vardir bu oyunda..ondan herseye böle kesin %100 olamaz die yaklasmak pek hos degil.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 poli acaba arkadaş knight online dan mı bahsedio? :D başka bi oyunda tk var mı acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 böyle bişeyin olması imkansız..ben bilmiyorum bu oyunu k? 70 levle bi warrior 5dk altında kesemiyo tk yi saçma saçma işler yapmayın 1 mage en fazla tk ya 1k vurur tk nin hp si kaç?10k mi?3 mage var saniyede 3k vursalar yine yatmaz komik olmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 öyle deme poli türk zekasının küçük bir örnegi o ^^ he bu arada bu oyundaki çogu türkün zekasının nelere çalıştıgını da bilioz bu olayla ilgili aklıma 2 zeka ürünü gelio 1.ks 2.dupe(abyssfire) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 eet ögrendimki magelerden biri ice digeri ise full paper degil dememki bu yüzden erken yatti tk (H) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 level 66 warrior la 4,5dk da kestim TK yı xD yani mümkün tabi 5dk nın altına kesilmesi ama hani mage partysinin hızlı şekilde TK kesmesine olanak yok. MAge TK kesebilir mi? Evet kesebilir ama zor. Mageler slide yapamayacağına dmg almamak için sürekli uzak duracaklar e bu şartlarda da normal verecekleri dmg dan daha az dmg vericekler. Bunun yanı sıra TK nın HPsinin 150k dan fazla olduğunu düşünürsek üstüne üstlük regeneration olayının TK da fazla olduğunu düşünürsek. Bayağı bi zorlar. Ama imkansız değildir tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Ya hadi genç verdik teklif işte benim verdiğim teklif hala geçerli :) LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Synergenx in linki bence çok faydalı herkes tıklamalı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Saol canım çok naziksin asdasjdklajskdasda xd [ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 19:46 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 abartma lem ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iMaNCoRe Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Tesadüfen düşürülen itemler genelde kıymete biner. Geçen lufersona geçmekteyim tam o sırada 1 pm geldi S> Iron neck, neyse trade den falanda gösterdi gerçekten var, buraya kadar herşey güzel. Bedelini sordum, istedikleri; Dual +8 shard, +8/15 Rog Shell set, Dual Re, ıvır zıvır. :) Üzerinde fp set falan var, belli yani elindeki tek item o ve tesadüfen düşmüş bir item. Bu arkadaşın durumda farklı deil 75gb elf-metal ha? o zaman 150gb Rol, 300gb Iron neck canınız saolsun sizin. Hayatınızda ilk defa bi item görüorsunuz kafanıza göre piyasa yapıosunuz. Buna benzer başka bir anımızda var tabi değinmeden geçmemek lazım. S> Rol die bağıran bir mage, pm çektim teklifimi yaptım kabul etti. uzun konuşmalar sonucunda trade şeklinde de anlaştık tam tradelicez, canceled. Why sorusuna gelen cevap I love my legit Rol, bak sen. Arkadaşımız bi de Tk yı Kestim demiş. Kestim dediğin boss massive yoksa 3k dan aşağı çakmıor. Neyse bi ara talos falan kesin de ss koyarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 bu arada arkadaştan ben itemi almamış bulunmaktayım 75 gb hikaye adam dahaçok bişiler istiyo zzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkReIgn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Dün o1-o2-o3 te 2talos 3 tk 1saatiçinde. 5inden sadece mana belt ve elt belt cikti amk xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 bende cristmas cross ne ezik diyodum bu itemin özelliklerini ve yorumları okuduktan sonra kararım değişti cristmas cross: 10 def....bonus ve ressitlerin hepsine 5 veriyor... dlw için kullandığım sin de baya işe yarar o halde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Buffs bunny dün akşam cz de poli yi kescektim sen yoktun arkamda priest lazım pls [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 11:51 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar