minnetsizx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 ARKADAŞLAR ALIN SIZE TK DROPU. SATMAK NIYETINDEYIM . TEKLİFLERİNİZİ ALAYIM PLS. inşallah olmuştur hadi bakem
PoWeR_TURK Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 [spo][/spo] BENDE charimi satiyorum tekliflerinizi bekliyorum xD
minnetsizx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 ilgi ve alaksı olmayan cücüğümsü mesjlar lutfen başka yerlere yazınız mesela duvarlara :))
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Ares'temi hemen alıyorum asdasdasdassd xd Şaka bi yana Ares'teyse bi görüşelim seninle bu item için... [ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 10:15 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ]
minnetsizx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 SORRY unutmuşum serverı yazmayı ewet ares. halis mulis tk dropu. +8 raptorlu adam dalmasına rağmen kutu bizim( gerci warrıor yattı ama ) :))
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Ben talibimmmmmmmmmmmmm ilk ben söledim bananeeee :D
bilinc Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Pfff adam yazdığı anda özel mesajı ilk ben attım ona bakarsan...
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Bırak bu işleri bilinc kan çıkar deli etme beni asdasdasdasdasd xd
bilinc Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Yok yaw ben verilen tekliflerin yarısını bile veremedim valla...Alana hayırlı olsun. O rakamı bir küpeye vermem. IN olsa hadi neyse....Elbet fiyatlar bir gün inecek.
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Ben arkadaşın özeline yazdım teklifimi :) Kabul ederse amenna etmezse de canı saolsun ...
honoured Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 arkadaşlar 75 gb lik teklif yaptım boşuna kasmayın :)valla çok lazım :)
TreMorS Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Benden bu item için 75 gb istemiştin minnetsiz..bu item şu an bu kadar eder ama normalde 21gb üstü etmemesi lazım..şanslısın çünkü çok rouge var ve fiyatlar bu yüzden tavan durumunda..ben +1 kekurileri tamamladım yeter şimdilik..keşke mage açsaydım zamanında şu an levelim 68 itemlerim de full olmuştu:(şansıma edeyimmm bırakamıyorum da asasini:((
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Ben bu item için 20GB'den fazla vermem asla.... Abartılacak bi item deil...
minnetsizx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 abartılacak bı ıtem değil bencede bartılacka bi item değilde. hanginizde tıpkıssının aynısı var ? bir ikincisi küpe bu . alın şunu elımden askere gitmeden magemı fulleyecem :) hiç demıyonuz mage halıyle trol kıng kesmiş ayıp ayıp warrırolar keseıyor ben kesıyom :))
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 ben sana özelden teklifimi söledim eğer kabul edersen amenna etmesende canın saolsun :)
TreMorS Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Harbiden abartı 75 gb ne demek abi yaaaa??? ytl cinsinden elf-metal=75gb*5 ytl=375 ytl.eder,bu da hemen hemen asgari ücret..senin askerde harcayacağın para anca bu kadar olacak:))
bilinc Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Senin kutuyu düşürme nedenin wariorun ölmüş olması ve ks yaparken son vuruşla kutuyu alman bence adam yatmışken...Yoksa magenin TK kesmesi için 10 mage lazım.... Ha KS yaptın diye eleştirmiyorum. Bosa KS diye bir şey olmaz. Kim şanslı ve güçlüyse kutuyu alır. Ha 10 mage kestik diyosan o zaman ayrıca bir helal olsun diyorum...
indream Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 5dex 5hp 20ac için 75 gb verebilen birilererini görmek duygulandırdı beni. 7.500.000.000coins Şu moradondaki bedava coins veren npc yi bi bulsam, bi bulsam.
TreMorS Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Ormandaysa kesmiştir bilinc.neden mi; cvp:ormanda 10 mage gücünde bir mage minnetsizx :))
bilinc Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Moradonda nehirin köprüyü geç. Orda gemi var bin ona. Geminin içindeyken seleckt char at. Tam o sırada diğer arkadaşın ncs yapsın ve o da seleckt char yapsın diğer arkadaşınızda nation transfer yapıp brethe giderken elini z ye basılı tutsun ama partide olun. 4. kişide party tpleme scrolüyle hepinizi aynı çeksin. Her biriniz 20 gb para ve bütün itemler dupe oluyor. kimseye sölemeyin bak bu methodu. şşş aramızda....
TreMorS Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Puhahahahahahha yazmasaydın keşke muhakkak deneyen biri çıkacaktır:)) gizli hile hurdaları yazmayalım ltf!!!zaten serverda herşey almış başını gitmiş....
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Tremors tam bombasın yaaa. Adam dalga geçiyo anlamıyosunuz :D sadasdasdsadas
Öne çıkan mesajlar