endless_night Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 spotlarda karsılasırız insallah oyun neyi gerektiriyosa bende yaparım merak etme o zaman... burda turk butunlugunden falan bahsederken size yapılan bisey olunca yer yerinden oynuyo ama siz yapınca oyunun gereklerinden oluyo herseyi kendi tarafınızdan bakmayın birazda hatayı kendinizde arayın gerci sizde hata olmaz sizin kadar temiz dogru oynayan yoktur oyunu neyse devam edin .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Asit atmakmi hata? bana da atiyolar gidip townda tamir oluyorum. orc olali PaTRiot batmaya basladiysa gozune bilemicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 1 vs 1 de acid atmak dogru biseydir demi ? adam kızarınca master uzaklastı hemen sonra acid yagdırdı ustume buna sahitlerde var cok ornek clansınız dogru... buna sen gayet dogal diyosan oyunun geregi diyosan size yapılan herseyde degol o zaman oyunun geregi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Cz de savasirken bana asit atildi die sikayet ettimmi hic? Userimde denene combolari sorada donup vurunca olmesine milim kala nasil oldugu belli olmayan town cekmeleri buradan yazdimmi hic? Ben burada sikaet ettigim tek sey Illuminatinin bize yaptigi idi. yer yerinden de oynamadi. Asit atmakla buyuk Turk birliginin ne alakasi var.? Turklere asit atmayalimmi? [ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 14:23 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 jade el feneriyle gidiyosunuz bir gun piliniz bitcek o zaman yakındır senle tartısmıycam ne biliyosanız onu yapın... kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Ne sacmaliyosun endless sen? 1 vs 1 de kimle yaptin ne yaptin bilmiyorum ama asit atmakla isilion kesen adamin ustune servent cekip 4 tasa kaldirmak ayni seylermi? Ben ornek clan olmak cabasi icersinde degilim. Ben oyunumu zevkle oynuyorum. Zaten cz de 1 vs 1 yapma. Nedir bu anlamiyorum cok sacma sapan geliyor. Sen gecen de istedin birmiz bile dokunmadik yanimizda durdunuz 1 vs 1 stedin yaptiniz defalarca kere tekrarladiniz oturup sabirla seyrettik ama bunlar bos isler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 El fenerimi :) '2 senedir yaniyo Akulu bu galiba :) [ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 14:29 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Valla bu asit olayinin baslikla bir alakasi yok ama. Ozellikle ben cz de spottayken clanla bazi orclarin geliip hic atak yapmadans adece ustumuze asit bosaltip kactiklarini biliyorum. Sirf exp ye yatalim yada parti bozulsun tamire gidelim die dusunupte bunu yaparlar ama biz birgun bile cikip buraya bunu yazmadik. Ss koymadik. Zaten PaTriot bu yuzden icine kapanmis bir clandir. Biz kendi icmiz de egleniriz taniyan sever tanimayan nefret eder. O kadar ugrastinizki kimseyle cok alakamiz kalmadi. Varimiz yogumuz biziz. Birde bir kac dostumuz. Size de kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 .. [ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 14:47 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 bu patriot yüzünden iyi drama dönerdi eskiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Abartmaya başladınız ama.. Bu saçmalığa bir son verin lütfen. 2 sene önceki konuları uplayarak ne yapmaya çalışıyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 görmeyenler o günleri görsün bilgilensin istiyoruz. bi de sen kızınca çok iyi oluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Nostalji yapıyorsunuz yani hmm :) Madem öyle Nostalji die bir bölüm açalım moderatörlerin de desteğiyle.. İçinizi oraya dökün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kupakýzý Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 link ölmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 2006 senesinden bi topici hortlatırsan linkin ölü olduğunu görmen çok normal, troll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 siz de trol diye diye iyi post kasıosunuz ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Buyse said: siz de trol diye diye iyi post kasıosunuz ha Ne alakası var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 ne yetersiz bir clandi ya. bu yetolarin arasina can yuzunden girmisdim. hani hakikaten yetersizler. o chat hedesini nasil harassliyolardi lelele diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 lol cok güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 efsane patriot :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 benim ilk glanımdır yeri ayrıdır patriot un. hey gidi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Video izlemek isteyenler için. http://www.youtube.com/watch?v=2MkYtTjbLDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Patriot her zaman kötüydü abi neresini savunuyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 ikisi de kötüydü. oks vardı lan bi. ujio vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Bir de Poli vardı. Poli de çok rezildi abi ya o herif kadar yeto birine rastlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar