4Ever Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Puppet ile Patriot Clanından 3 adamı ile 1vs1 Ih4teu ( lvl 65 ) Sparthur ( lvl 67 ) Romeo ( lvl 64 ) www.09hs.com/Puppet_1vs1.rar Moviye Ben hazırladım. Ama En Sonunda Patriot Gene Yaptı Nooblularına Anca Oyle kesebiliyorlar cunku :) iyi Seyirler Not: ilk noviye calısmam cok mukemmel bişi beklemeyin [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 22:43 tarihinde, 4Ever tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 neden .rar uzantılı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 İcinde Keylogger var Ondan Ne bilim biraz daha az olur die dusundum birazcıkda olsa boyut azaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_BuLLDozeR_ Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_BuLLDozeR_ Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 .rar lı yapma farkeden bişi olmaz mpg ise hiç boyutu değişmior bile diyebilirim .. normal hali ile upload et öyle yolla herkezin içi rahat olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 bi de sen kendi bilgisayarından fraps al partyden hp ve mp var inanılmaz derecede fazla sabit he bi de noob clan deyince sen gr@l oldun mu aga? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claopatra Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Zamanında seni patriot'a almadılar mı ki sen herşeyi klana genelliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 var bi kuyruk acısı belli orda sana 2 kişi dalmış biri clandan bile deil video nun arası yok nedense ama 36 kişi cümleten noob olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Yaf Hersey Orata Ne Konusuyorsunuz Burada Clanda daha adam varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 söylediklerimin birine bile cvp vermedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Bak :) O Noob Clan olayı işin espirisi buyultucek bişi yok. HP ve MP Oynamasına gelince Adamların HP dusuremiyorlar bile MP bakarsan oynar Daha fazla dicek bişi yok ortada hepsi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iron_man Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 helal diyecek fazla bişey yok hepsini paketlemiş yollamış daha ne yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 :)) variniz yogunuz PaTRiot eheheh seyretmedim bile bu videoya karsilik binlerce koyabilirim buraya kapak olur ama biktim bole noobluklarinizdan:)) Atilan saldiriyo kesilen saldiriyo :) 7 milyon np ile benim clan nasil noob oluyo :) hepmi noobuzda olemi aliyoruz 2 senedir ayni charlarla bu npleri? [ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 01:31 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 JadeReal :) Video İzlemedigin Cok Belli Oluyor, Eger izlersen Sonlarına Dogru soyle bir mesaj Goruceksin. Noob Kesmek ile olmuyor bu işler.. Senin Clanından 2 tane Rogue beni 2vs1'de parlatamıyorlar bile. Glecting Yapıyorlar :) Onuda Fraps Aldım 1 hafta icinde Romeo ve Ih4teu Bye Bye :)) Şimdi Gelenin clanına. 7 Milyon :) Bana Su Oyundan NP kasmaktan daha kolay ne olabilir bir soylermisin ? Eger Bu Oyunu NP icin Oynuyorsan Dicek Lafım yok. Soylediklerine Gore Oyle Oynuyorsun. 2 Yıldır Su Bu Demişşin Ben Cz Ogrendigimde Diez Yoktu. O Gunlerde Siz Yoktunuz bile ne sayıklıyorsun. Clanın Gok Guzel itemleri lvlleri NP leri. Ama adam gibi adam degiller senin gibi. İyi Player Degiller Benim Gibi. Daha dicek Laf bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infi_p Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 şiir yazdın puppet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 +_+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 4ever bu oyunun amacı pk yani dolayısıyla np için oynanıo glecting bildigim kadarıyla banlanma sebebi deil ama ne olduguna da bilmiom o başka mesele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Evet Oyun NP icin Oynanıyor Fakat Senin Suanki Durumda 1ci olma gibi Bir Sansın Yok Mevcut oyuncular icinde. Np icin oynarsın bir Clana gidicek Sana yeticek kadar kasmak icin. Ama Esas oynadıgın Oyundur ve Zevk Alırsın Action Tadına Bakarsın, Arkadasların ile birlikte olmak sana mutluluk verir bunun icin oynarsın bazı zaman PK yerine oturup Sohbet etmek bile Sana mutluluk verir. Oyun sadece NP degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infi_p Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 banlanma sebebi glichıng ama su an bısı demıolar cunku su an gm lerın baya bı ısı war yenı server fln fılan ondan en fazla gunde 2-3saat bakabılıorlar eskıden olsa fraps alıp gonderdıgın zaman 1hafta ıle 4hafta arası ban yıyolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 4ever sana ancak sunu soyluyorum. Kaybol ehehehehehheeh Benim gibi adam degilller senin gibi iyi oyuncular he:))) Tek kelimeyle diyorum KAybol:) Seni bizim clandan atilanlar dan biri olarak hatirliyorum halada videoyu izlemedim İzlemicemde. Senin kac sene oyun oynadigin onemli degil ben ayni charlarla bu clani yurutoyorum yani hic bozulmadan hep ayni sahislarla ve bu np ler 0 dan oldu ve ole bir sacma sapan konusyorsunki bu oyunu NP icin oynamayacam da ne icin oynayacam? hayrinami? Oyunun amaci nedir ehehehehehe Np kasip rankinge girmek. Eger sen cok iyi oynuyorsan oyundaki nikini ve np ni soyle:) O sirada ustunde dd si olmamis adamlar kesilmisler anladigim kadariyla ne buyuk clanizki 2 adamimizi kesince buraya baslik aciyorsun :))))))))))))) Ezuk :)) [ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 02:03 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 4ever oyunun sadece np için olmadıgını bende biliom atta oyunu bırakmamaın tek nedeni clan içindeki dostluklarım benim bahsettigim amaç pk yapmaktır he bi de sen cz yi gördügünde biz yokmuşuz eee? 5 yaşlarında böle saçma konularla çok kavga ederdik onu ilk ben gördüm bunu ilk ben buldum diye ahh ahh mazi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 said: 4Ever pati § 05 Nisan 2006, Çarşamba - 01:59 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Evet Oyun NP icin Oynanıyor Fakat Senin Suanki Durumda 1ci olma gibi Bir Sansın Yok Mevcut oyuncular icinde. Np icin oynarsın bir Clana gidicek Sana yeticek kadar kasmak icin. Ama Esas oynadıgın Oyundur ve Zevk Alırsın Action Tadına Bakarsın, Arkadasların ile birlikte olmak sana mutluluk verir bunun icin oynarsın bazı zaman PK yerine oturup Sohbet etmek bile Sana mutluluk verir. Oyun sadece NP degil Bu clanin 20 adami su an char rankingde ilk 50 de git say Ezuk :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 0_o bu topic patlar xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 JadeReal :) Off Cok Buyuk Clansınız Acaip buyuk Kocaman Anlatılmıcak kadar buyuk. ama benim gozumde bi bit kadar degeriniz yok Eger Onları Basardıysan Tebrikler. Ranking'e girince ne vericekler sana merak ediyorum :) bi hokus pokus yapta kaybolayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gozupek Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 4ever oyundaki nikin ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar