Castigater Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 battle field 1942 oyununu bilmeyeniniz yoktur. Ana menüdeki müziğin güzelliğini anlatmaya gerek yok. :) oyunun muziği bf klasörünün altındaki music klasöründe duruyor ama malesef uzantısı "bik" bunu nasıl mp3 e çevirebilirim? bu dosyayı açmak için bi prog varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 abi o bik bik öter'ya çalışmaz. şaka bi yana bilmiyorum.çevirebileceğinide zannetmiyorum.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 RAD Video Tools Bu dosya *.bik 'leri *.wav 'a cevirir. BpowerAMP Music Converter Buda *.wav 'ları *.mp3 'e cevirir. Bilmediğini söyleyip yok demekde ayrı birşey bilmiyorsan neden msg atıyorsun allah allah. :yapma:[hline]Türk doğdum Türk ölürüm! Ne mutlu Türküm Diyene! [Bu mesaj Recall06 tarafından 16 September 2003 06:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 sana ne?[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Teşekkürler, zahmet edip tam linkleride yazmışsın saol valla :) [Bu mesaj Castigater tarafından 16 September 2003 13:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 başka hangi formatları biliyorsun sen? bildiklerini yazsana suraya. bazen müzik, video felan izlemek istiyor canım da bulamıyorum converter... mesela dungeon keeper 2'de tgq formatında filmler var ama açamadım bir türlü...[hline]Arkadaşlar lütfen topic açarken başlığa dikkat edelim. İçeriği ve başlığı daha açıklayıcı yazalım. Ayrıca: İmza ve Quote hakkında Emaleth'in yazdıklarını iyi okuyun. Daha düzenli forumlar dileğiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 kazaa da arattım sadece patlama efektleri vardı (ne alakaysa). turk bf sitelerinde yoktu. hem kendim çöevirmek istedim belki :p bu arada mp3 e çevirdim gayet guzel oldu. bu arada rad tools u tavisye ederim ihtiyacınız olursa bir sürü farklı formatı wav yada avi ye çevirebiliyor (recall a teşekkurler :p ) [Bu mesaj Castigater tarafından 16 September 2003 22:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar