sonallsun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 wow'uda ben bitirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 o game mı takılsak :P wow kardeslıgı dıye :P pardon tlekom kardeşliği :P [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 20:45 tarihinde, jonywayt tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 seytan dıyor gıt al fm yı kur makınaya takıl unut. ama olmuyorrrrrrrr eye dustu ıngot yokkkkkkkkkk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 lag siz oyunun disconnetsiz wow telekomsuz netin taaa a.... blizzard+telekom=wow down. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 handshakingde kalıo madem gelen serverlar var en azından onları göstermesi gerekmio mu kardesim? salak salak karakter açıp eglenmek istiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 baska servera girdim direk göçtü millet acılan srverlara saldırmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ya ben bir ara 5 dakika kaldım oyunda sonra gene attı :S [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 20:57 tarihinde, December_Flower tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 20:57 tarihinde, December_Flower tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knockout Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 yaw bırak site de açılmıyor. yeni server acildimi bilen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 hic biryere giremiyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 sizdede mi unable to connect diyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nellus Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 yep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SideWinder Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 blizz omgwtfpwns you. burning legion bile gelmişti ve orgrimmar'da 120 (evet yazıyla yüz yirmi) ping ile dolaşırkene, çat diye düşürdü bizi ve şu an itibariyle nable to connect mesajı vermekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 şimdi girdim ben yeni server falan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ne yeni serveri ya ..nuzden element uydurmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 said: ne yeni serveri ya ..nuzden element uydurmayın çok da uydurma sayılmaz, yarın akşam açılıyor yeni serverlar. karıştırmış olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 şu anda hala baglanamayan varmı? (benden başka) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 serverları tracert ediyorum da.... daha 2.pakette istek zaman aşımına uğradı diyo >__< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 bakımdan sonra acacaklar anlamında şeettiydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knockout Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 şeeyederken dikkatli şeyet o zaman. ... element falan ne demek ????????? töbe töbee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Pardon hakkaten oyuna giremeyen bir benmiyim? Kimse cevaplamadı da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 sallayın gençlik sallayın bu işler böyle işler rahat olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheCrusher Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 bence authanticatingde uzun süre kalıyo sonra unable to connect dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Hah aynen bendede öyle oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 telekomu arıcam simdi sonra kendimi tutamayıp ana bacı gircem sonra kesicek iyicene baglantımı sonra gitcem 2-3 kişiye tecevüz etcem telekomdan o olcak sonunda ak. blizz inde ayrı ak. çılgın ettiler beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhol Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 authanticatingde uzun süre kalıyo Girsem Bile 5-10 Dk Aralıklarla Sürekli Kopuyorum... [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 22:10 tarihinde, Warhol tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar