hikmetozsahin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Cevap için çokk teşekkürler. Easynews aklıma yattı ama ya aldığımda o da işşe yaramazsa diiye korkuyorum acıkcası:D Şimdi sitesinde geziniyorum deneme sürümü filan varsa bi deneyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 easynews'i de usenext'i de kullandım şu anda fiyatları nasıl bilmiyorum ama usenext p2p programı tarzı bir programla kullnıldıı için aradığını bulman , eksik parça olup olmadığını öğrenmen çok daha kolay. Usenext kesinlikle easynewsden daha kullnışlı , ikisindede aynı dosyaar var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 p2m-- peer to mail; yukarda bahsedilmiş bu program normal mailden dosyaları indiriyor kullanışlı bişey deil ama port sorunu yok aynı anda bi kaç dosya transfer edilir mi bilmiyorum ama tek film/dizi dosyası için ideal deil, bağlantı hızı çok yüksek olmadığı için verimli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 torrentte fazla sayıda dosyayı aynı anda indirmeye bıraktığımda bağlantı hızını tamamen kullanamıyor, tek bi dosyayı 26kb ile indiriken, 3-4 doya olunca hız toplamda 13kb a düştü, nedendir acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar