Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Vcd kiralanan dükkanlarda bulabileceğim şekilde bana bir kaç film söylermisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 yeni film mi eski mi, sonra ne tür bir film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 öle bi soru sormuşun ki... parantez koy biraz içini dolduralım biz...[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 wlla su an sinemalarda oynıyanlardan birini alıcaksan hot chick i öneririm.. türlere göre yazıcaksak, gerilim:The ring macera:Kod adı kılıcbalıgı komedi:yukarıda yazdım ama yine yaziim hot chick izlemediysen lotr ve starwars serisi..[hline]aente is alone on this way.. aente as known as banshee.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serkanow Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 said: aente, 18 July 2003 13:21 tarihinde demiş ki: wlla su an sinemalarda oynıyanlardan birini alıcaksan hot chick i öneririm.. türlere göre yazıcaksak, gerilim:The ring macera:Kod adı kılıcbalıgı komedi:yukarıda yazdım ama yine yaziim hot chick izlemediysen lotr ve starwars serisi..[hline]aente is alone on this way.. aente as known as banshee.. bence gerilim The Others[hline]Süper Kızların Manyak Fotografları Burdaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 ben bence aklıma gelenleri yazdım sadece..othersı izlemediim icin yorum yapamıorum haliyle..[hline]aente is alone on this way.. aente as known as banshee.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 fight club (derinlemesine nüfuz eder) ve snatch izle.[hline]Garry "Artxed" Clancy MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 derinlemesine nufuz eder tüm lekeleri siler ruhunuzda parlak beyazlıgı körükler cinsinden baska filmler;leon,transpotting..[hline]aente is alone on this way.. aente as known as banshee.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 uplıyorum ya bi kaç tane film tavsiyesi istedim tık yok ya böyle duyulmamış güzel filmler arıyorum. Fight Club vb. adı şanı duyulmuş filmlerin hemen hemen hepsini izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 ben tee 2001 senesinde sormuştum. aman aman yanlış link. [hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. [Bu mesaj Ra_d tarafından 14 September 2003 01:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 yenilerden Phone Booth epey iyi.. HAT die filan cevrilmiş sanırım, emin deilim.. Bulabilirsen Basic ve Identity de ii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Ya bakın söyle söylüyebilirim bilinen filmlerin çoğunu izledim zaten. Fight Club olsun Matrix olsun bunlar bilindik filmler mesale ben size şöyle bir filmi örnek gösterebilirim. Reign Of Fire(ateş Krallığı) ismi fıs fragman fıs ama alıp izlediğimde gerçekten beğendiğim bir film bu tip filmler warmı bildiğiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 said: Zerokull, 14 September 2003 18:54 tarihinde demiş ki: söylüyebilirim söylü koçum sen. söylü kim tutar seni :)[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Bulabilirsen 28 Days Later hoş bi film[hline]Bonecrusher, 14 September 2003 03:10 tarihinde demiş ki: Ha arada pizzalar da uçussun da biz de karnımızı doyuralım, di mi ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas1907 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 gerilim : PHONE BOOT savaş : ENEMY AT THE GATES ( muhteşem film ) komedi : AMERİCAN WEDDİNG duygusal : ben kendim duygusal değilim şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 -Asla Yabancılarla Oynama (orijinal:joy ride) - O (orijinal IT)[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 sholın football ... herkese tavsıye ederım gulmekten nefessız kaldım ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 "shaolin soccer" demek istiyosun sanırım.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Snatch(kapışma),Amores perros(paramparça aşklar köpekler),Requiem For a dream bunları öneririm sonuncusu içini karartabilir:)[hline]-Seni geçen kızın adını öğrenmek ister misin? -HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 memnto ![hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Nukem_Verite, 16 September 2003 01:06 tarihinde demiş ki: (Lazio Bjk'yi geçebilir) [Bu mesaj jankis tarafından 16 September 2003 02:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Eğer filme kafa yormak istiyorsan bi kaç film önerebilirim: Lost Highway Mulholland Drive Donnie Darko The Usual Suspects Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Finding Nemo Bu kadar güzel bir filmi kesinlikle kaçırmayın, ocak ayına kadar beklemeyi, indirin divx'ini izleyin. Süper bir animasyon...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Mothman Prophecies Birds Frequency The Thing Tooth Fairy Requiem for a Dream Heavy Cube Pi Hypercube Trainspotting Ghost in the shell Vampire Hunter D Akira Metropolis Fargo Citizen Kane City of the lost Children The Dune Full Metal Jacket 4 Rooms 13th Floor Being John Malkovich Usual Suspects Seven Memento Defense of Luigi ya da Luigi's Defense Queen of the Damned Platoon Natural Born Killers Das Experiment Mulholland Drive Lost Highway Blue Velvet Twin Peaks Talented Mr. Ripley Clockwork orange shininh 2000 a space odyssey Hayvan Mezarlığı Snatch Lock, Stock & Two smoking Barrels The wizard of oz[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 hellraiser 1,2,5,6 texas chainsaw massacre in the mouth of madness ring bruce almighty hot chick animal donnie darko finding nemo fight club memento forrest gump sleepy hollow tron sixth sense nightmare before christmas öhh daha bin tane yazabilirim sanırım..[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar