Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PATiCiK guildi AEGE'de hack yapıyor


Victorial

Öne çıkan mesajlar

Esbjorn Bot kullanırken...

self-defence yapıyorlar ve Bot otomatik olarak kendine saldıran şeyleri öldürüyor. ve Esbjorn PK oluyor.

[spo][/spo]

[spo][/spo]


Esbjorn'un Botu PK oldu, towna otomatik olarak dönüp NPC'lerden alış-veriş yapıyor.

[spo][/spo]


Bot daha sonra otomatik olarak avlanma yerine dönmeye çalışıyor ama PK olduğu için oyuncular kesiyor

[spo][/spo]

Bot öldükten sonra tekrar avlanmaya yerine gitmeye çalışıyor.

[spo][/spo]

ve oyuncular Esbjorn'un Botunu kesiyor. Bot üzerindeki eşyaları düşürüyor --> lvl 48 crit 9 +1 spear, and lvl 37+1 int1 earings and a lvl 50 +1int +2str male protector boots

[spo][/spo]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Xtara'nın Botu townda takılıp kalıyor.


not: bu botun nasıl çalıştığını bilmiyorum ama koordinat sistemi ile çalıştığını tahmin ederek, NPC'den alış-veriş yaptıktan sonra Bot eski spota dönmek için yola koyuluyor ama duvara çarpıyor. daha önce banlanan Botçuların aynı yerde, aynı duvara takıldığını görmüştüm

[spo][/spo]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu resimleri silkroadtavern'den aldım. merak edenler inceleyebilir.

http://www.silkroadtavern.com/forums/index.php?showtopic=9958&st=160
www.silkroadtavern.com --> Silk Road Chronicles --> Exposed Botters

daha önce de Paticik Guild Master'ı Yakuda ve MrAltun'u Bot kullanırken gören oyuncular bize sormuştu. Paticik o aralar Union'umuz olduğu için konuşmak ve bot kullanmaktan vaz geçirmek istedik. ricada bulunduk ama anlaşamadık. dolayısı ile Union'dan çıkarıldılar.

MiddleEast'ten ayrıldıktan sonra beni Paticik'e çağırmışlardı. şimdi görmüş oluyorum da, iyi ki gitmemişim.

[ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 09:34 tarihinde, Victorial tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

soyleyecektim de aslinda belirtmissin kaynagini, sanirim herkes gormustur. o mraltun bot kullaniyor lafini kim dedi merak ettim? ha bana dersen ki esborjn bot kullaniyor al sana ss evet derim de bu "gormusler" lafi nedir? o topic'e bakarsan birkac ss de benim de resmim var evet, ama bot kullanirken DEGIL, kullananlari gosterirken.

edit ihtiyaci duydum cunku gormusler degil de sana "soylemisler". yazim tarzindan belli ki paticik guild'inden hoslanmiyorsun. acikcasi umrumda degil, ammaaa ispatin olmadan soyledigin seyler YALAN olur. yalanlari tasiyanlarada YALANCI denir. bu yaptigin zan altinda birakmaktir. hala sasiyorum bu nasil bi curettir elinde hic bir kanit olmadan gelip konusabiliyorsun bunlari. guilden 1-2 kisinin ss si var diye butun guildi suclu cikarmak cirkefliktir. elle tutulur bir kanitin ispatin varsa buyur konusalim. ama boyle camur at izi kalsin politikasini izleyen birini acikcasi muhattaba almam.

oyuna ne zaman basladigim belli, gunde 15-16 saat oyunu oynadigim belli. ve su an lvl 54 olarak ara verdim. bot ile felan da alakam yoktur.

[ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 10:39 tarihinde, druenler tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çok şükür yalan söylemiyorum, ihtiyacım da yok.

paticik'in guild master'ı Yakuda ile bot hakkında konuşmuştum. evet kullanıyor olabilirler, hatta ben de kullanıcam demişti. 3kişinin bot yaptığı kesin, screen shot'lar bot kullandıklarının ispatı. diğer kişiler için ise birşey demiyorum. sadece bot kullandıklarını söyleyen çok kişi var.

15kişilik guildden 5i bot kullanıyorsa, üstüne üstlük guild master'ları üyelerin bot kullanmasını engeleyecek yere kendi de yapıyorsa... kusura bakmayın. tartışacak birşey kalmamış demektir.

buna türkçe'de; "imam ***rursa, cemaat ***ar" diyorlar.

editlemeniz beni şaşırtmadı. site paticik'in, guild paticik'in...

ayrıca paticik benim babamın oğlu değil. eğer hack/bot gibi illegal programlar kullanıyorlarsa ister türk olsun, ister amcamın oğlu olsun rapor ederim. millet Knight Online'dan bu yüzden kaçtı, SilkRoad'a sığındı. ama hackerlar buraya da dadanmaya başladı.

evet paticik'ten hoşlanmıyorum çünkü hile yapıyorlar.

[ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 10:54 tarihinde, Victorial tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman diyecem ki, madem Paticik "hileci guild" olarak zan altında kalmak istemiyor. bu kişilerin bot kullandığı da açık. (adam kendi ağzıyla hile yaptığını söylüyor. daha bundan iyi kanıt mı olur????)

o zaman bu kişileri guildden atsın. zan altında falan da kalmasın !

yahu insan aklı nasıl alıyor anlamıyor. böyle geniş içerikli siteniz var. insanlara örnek olmanız gerekirken, paticik guildinin kendisi bot kullanıyor.

insanlar sonra sizi nasıl ciddiye alsın? bot kullanırken hiç mi düşünmediniz? "yalancııııı yalancıııııııı" diyerek insanları bastırabileceğinizi mi sanıyorsunuz?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arkadasim. oncelikle soyle soylim senin niyetin farkli. niyetin kotu. neden dersen ben editledim derken kendi mesajimi kastettim. cok tuhaf bir sekilde sen bunu senin mesajin olarak algiladin. ustune ustluk paticik sizin guild sizin gibi komik bir cumle kurdun (bu arada belirteyim, guildin isminin paticik olmasi kullanicilarin milletin ortak yonlerinden birisi olmasidir. paticik forumlarinin official sro temsilciligi degil. zaten bircok paticik useri cesitli sebeplerden dolayi guildde bile degil). hem sen kendi yazdigini bilmiyormusun? daha editlenip editlenmedigini gormeden boyle konusuyorsun.

yakuda kullanirim der kullanir kullanmaz. istedigini de soyler. adam kullaniyorum bile dememis kullanirim demis. ne yani simdi ben birine sinirlenip seni oldururum desem beni direk cinayetten iceri mi atmalari lazim? he ama bot kullanirken ss alirsan o zaman hile yaptigini soyleyebilirsin. yakuda sadece guild kurucusu, o coban biz de koyunlari degiliz. yada onderimiz degil. herkesin fikirleri kendini temsil eder. ayrica belirteyim, parlement benim yuzunden laf gelir kusura bakmayin diyerek kendi istegiyle cikti guildden.

2 kisinin yaptigini bir topluluga mal etme. insanlar hata yapar dogal bir sey bu. banlanir, guildden cikarilir felan yaptiginin cezasini ceker.

ayrica hala benle ilgili konusmuyorsun. "mraltun ve yakuda'i bot kullanirken goren" arkadaslarin kim? hani nerde ss yada fraps? cevap veremedigin gibi yakuda kullancam dedi gibi sacma bir yanit veriyorsun. iddia atiyorsan ortaya buyur kanitla. yapamiyorsanda bunu camur at izi kalsin olarak goruyorum.

ve son olarak. bizler hileci sende sutten ak cikmis gibi tavir sergilemen rahatsiz edici.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu. paticik.com'un offical guildi olmanız için türk standartları enstitüsü'nden marka belgesi falan çıkartmayı mı bekliyordunuz??! hem sitenin ismini, potansiyelini kullanacaksın, hemde kötü kokular çıkmaya başlayınca siteyle guildin alakası yok diyeceksin. yok öyle yağma...

benim niyetimde bir absürdlük yok. yabancı adamlar paticik üyelerinin bot resimlerini yabancı sitelere koymuş, bende aldım buraya yapıştırdım. iyi de yapmışım. herkes sizi sütten çıkmış ak kaşık sanıyordu çünkü.

guild master'lık bir statüdür. sorumlulukları vardır. "paticik'te demokrasi vardır. bot yapmak isteyen yapar" diyerek demokrasi olmaz. olsaydı Joymax hile yapmak serbest derdi. paticik'e de gün doğardı.

biz 40+ lvl'ken Yakuda oyuna sıfırdan başlamıştı. şimdi 56 lvl oldu. 1ay bile geçmedi üzerinden. nasıl bu kadar hızlı lvl atladı? hadi adam sen de. adamın içinde olacak dürüstlük. erkek gibi çıkacak evet bot kullandım diyecek.

serdar abi'yi uyardım ben. yapmayın yasak dedim. banlıyorlar dedim. dinlemedi. biri görür resimlerinizi çeker, adınız kötüye çıkar dedim yine dinlemedi. biz de paticik'i union'dan atmak zorunda kaldık. biz botçulara karşı savaş açmışken, union'umuz olan bir guildin bot yapması tezat bir durum oluşturuyordu çünkü.

benim çarımın bir gramında hile/hack/bot yok allaha şükür. içim rahat. kimse, bot kullandığıma dair benle ilgili bir tane bile screen shot gösteremez.

ayrıca her ne kadar hack yapmış olsa da, parlement'in davranışı takdir ediyorum.

üzgünüm arkadaşlar durum bundan ibarettir. paticik ile iyi-kötü anılarım oldu. sohbetim oldu.

AMA İŞ BAŞKA, ARKADAŞLIK BAŞKA...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

BEN PATICIK'IN KURUCUSU YADA SRO'DA BULUNAN PATICIK GUILD'ININ KURUCUSU TEMSILCISI SOZCUSU FELAN DEGILIM.

bunu bir kere kafana sok ok? ne sitenin potansiyelini kullanmak ne kotu koku cikmasi ne diyorsun sen yahu? cevabini aldikca daha da salyalar sacarak saldiriyorsun herkes goruyor bunu. bu ofke kin niye? kafanda yazacaklarini kurdun da hic yazdiklarimi okumadan direk yaziyorsun. bu son mesajimdir, ne yaptigini bilerek gelirsen buyur konusalim. ama boyle devam edersen kusura bakma muhattap olamam.



"benim niyetimde bir absürdlük yok. yabancı adamlar paticik üyelerinin bot resimlerini yabancı sitelere koymuş, bende aldım buraya yapıştırdım. iyi de yapmışım. herkes sizi sütten çıkmış ak kaşık sanıyordu çünkü. "

"sizi sutten cikmis ak kasik saniyorlardi" diyorsun da. o siz ne oluyor onu anlamadim. ben bot kullandim mi? hayir. bot kullanani destekledim mi? hayir. o zaman nasil oluyorda o "siz"in icinde yer aliyorum? iddia mi sunuyorsun? o zaman kanit goster. yoksa da gagani kapat.



"guild master'lık bir statüdür. sorumlulukları vardır. "paticik'te demokrasi vardır. bot yapmak isteyen yapar" diyerek demokrasi olmaz. olsaydı Joymax hile yapmak serbest derdi. paticik'e de gün doğardı"

bunun icin bir yorum yaparsam kendimi asagilamis olurum. dalgic felan olsam belki bu kadar dusuk seviyeye inebilirim. (paticik'e gun dogardi he? ahaha)



"biz 40+ lvl'ken Yakuda oyuna sıfırdan başlamıştı. şimdi 56 lvl oldu. 1ay bile geçmedi üzerinden. nasıl bu kadar hızlı lvl atladı? hadi adam sen de. adamın içinde olacak dürüstlük. erkek gibi çıkacak evet bot kullandım diyecek."

cocukluk kahramanin reha muhtar mi bilmiyorum ama tarz aynen o. tekrar soyluyorum bunun da muhattabi ben degilim. ama fikir beyan etmek istedim. benle birlikte baslayan bircok arkadasim (voodoo, gforce, exotic, silverr felan bu insanlar gibi) haftalardir lvl 60larda. ben 54 olarak geride kaldim. simdi bot mu kullandi adamlar? hayir. oyun hakkinda bilgin ne derece bilmiorum ama int charlarin nasil lvl kastigini bir arastir bir sor. 35-40 lvl arasini bir gunde alan tanidigim insanlar var. ayrica gordugum kadari ile yakuda hizli kasmak degil cok yavas bile oldu.



"serdar abi'yi uyardım ben. yapmayın yasak dedim. banlıyorlar dedim. dinlemedi. biri görür resimlerinizi çeker, adınız kötüye çıkar dedim yine dinlemedi. biz de paticik'i union'dan atmak zorunda kaldık. biz botçulara karşı savaş açmışken, union'umuz olan bir guildin bot yapması tezat bir durum oluşturuyordu çünkü."

bu hangi filmden cikaramadim bir turlu?



"benim çarımın bir gramında hile/hack/bot yok allaha şükür. içim rahat. kimse, bot kullandığıma dair benle ilgili bir tane bile screen shot gösteremez"

yahu bu ne. direk bay dogru olarak girmissin bir de kendine pay cikariyorsun. birisi senin hakkinda yorum yapti mi? hayir. bu kadar camurdan sonra bir de imza atayim demissin ama komik olmus.



"AMA İŞ BAŞKA, ARKADAŞLIK BAŞKA... "

bos insan degilmis boyle ozlu soz soyleyen insanlar. bilir misin bunlardan biri "kendi kendine gelin guvey olmak" tdk ile irtibata geciyorum su an kendi kendine gelin guvey olmak deyisinin kullanilabilecegi en guzel ornek. yaraticiligini takdir ettim.



son olarak dedigim gibi gelis amacin belli. inkar etmene gerek yok. her mesajinda daha da ayyuka cikiyor. her bir mesajinda daha da asagi cekiyorsun seviyeyi. oyunda konusmustuk kotu birine benzemiyordun ama bilmiyorum. son mesajim bi konu altina. degil benle alakali nerdeyse her dediginin cevabini verdim, artik yazacak birsey kalmadi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Xtara benim karakterimdi. Bırakalı bir ay oldu sanırım, verdiğim arkadaş botla kasıyor demek ki. Daha önceki dönemde de kasanların hepsi botla kasmıştı. Bir süre sonra zor geliyor kasması. O yüzden bu programlara yöneliyorlar.

Ayrıca Victorial anlamsız cümleler kurmamanı rica ediyorum.

kkthxbb
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim ağzımdan salyalar falan akmıyor. bot yapmışsınız, resimleriniz çekilmiş, ben de aldım sitenize yapıştırdım. zaten "evet beyler kusura bakmayın. bir cahillik yapıp, bot kullandık. affola" demenizi beklemiyordum. bu kadar sinirlenmenizi de anlayışla karşılıyorum.

druenler msjlarımı okuyarak cevap vermeye çalışırsan sevinirim.

bana önceki msjında demişsinki;

"ve son olarak. bizler hileci sende sutten ak cikmis gibi tavir sergilemen rahatsiz edici."

ben de sana şöyle bir cevap vermişim;

"benim çarımın bir gramında hile/hack/bot yok allaha şükür. içim rahat. kimse, bot kullandığıma dair benle ilgili bir tane bile screen shot gösteremez"

şimdi kalkmış diyorsun ki;

"yahu bu ne. direk bay dogru olarak girmissin bir de kendine pay cikariyorsun. birisi senin hakkinda yorum yapti mi? hayir. bu kadar camurdan sonra bir de imza atayim demissin ama komik olmus."

:D

buna türkçe'de "innasabirin" diyorlar.

neyse konuyu dağıtmayalım. tamam int karakter hızlı lvl atlar da, bir günde 40lvl alamaz. tribünlere oynamayalım lütfen !
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yazmayacagim dedim de tutamiyorum kendimi. okuma ozrun mu var nedir anlayamadim. bak simdi. sakin bir sekilde sunu oku :

"35-40 LVL ARASINI BIR GUNDE ALAN TANIDIGIM INSANLAR VAR". okudun dimi? tekrar bikac kere oku. hatta birkac kere daha oku. yalniz uyariyorum duz oku, arka tarafindan degil. "bir gunde 40 lvl" i sen nasil burda goruyorsun allahaskina bi izah et. 35-40 da ki 35'i gormedin diyelim, ARASINI lafini da mi gormuyorsun? bak izah edim, "35-40 lvl arasi" demek 35-36-37-38-39-40 lvllari demek. ki sunu anlayamayan bir insan tahminimce bu kadar saymayi bile bilmiyordur. tribunlere oynayani herkes gordu. ispati da bir onceki mesajlarim.

senin kafanin basmadi sey hala bana siz demeniz. siz bot kullanmisiniz diyorsun bende diyorum ki ben kullanmadim. ORADAKI SSLERDE OLAN KISILER KULLANDI. YANI SEN VE BEN OLMADIGIMIZA GORE SIZ DEGIL ONLAR OLUYOR. nato mermer kafa deyimi geldi aklima. ah ahh.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

druenler terbiyeli ol. karıştırdın sen, knight online'daki bebelerle ***şşak muhabbeti yapacağın akranın değilim ben.

35-40 lvl arasından bana ne. Yakuda oyuna sıfır levelden başladı diyorum. sıfır levelden başladı ve bot kullanarak benden önce 56 level oldu. bunu izah etsin.

Yakuda, Esbjorn, Kittiara, MrAltun, Parlement bunlar paticik te bot kullanan insanlar. paticik'in guild masterı üyelerinin hack yaptığını biliyordu, çünkü bir konuşmamızda bana evet yapıyorlar dedi. ÜYELERİNİ BOT KULLANMAKTAN VAZ GEÇİRECEĞİ YERE KORKMASAM BEN DE YAPICAM dedi. sıkıyorsa serdar abi gelsin yalan söylüyor desin.

korkmasam ben de yapıcam, demek ne demek? "evet yapıyorum ama bunu cümle aleme duyurmanın anlamı yok" demek. bizim haberimiz yokmuş, paticik günlerdir cayır cayır hack yapıyormuş.

çarınızı bota bağlayıp mışıl mışıl uyurken biz sizi kontrol ediyorduk. botlara karşı savaş açtık dedik, kumda gülle oynamaya gidiyoruz demedik. MrAltun ve Yakuda'nın bot yaptığını görenler de Ren, elyce ve etje'dir. bunlar ismini hatırladıklarım. onun dışında aynı gün bize özel msj atan başka insanlarda oldu ama isimlerini unuttum. bot yaptığınız spot da Hashade Spotudur. çarlarınızı ağaca takılmış bir şekilde görenler oldu.

bu arada druenler sen kimsin? paticikte druenler diye biri yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@Victorial
Boş ve dengesiz konuşuyorsun. Neden mi? Bak şimdi

Bi grup arkadaş düşün. Büyük bir grup. Onların arasından bir kişi suç işlemiş. Diyelim ki hırsızlık. Şimdi bu adam hırsızlık işlediği için arkadaşlarının tamamı ona sırt çevirir mi? Yada şöyle ele alalım. O suçu işlediyse ve diğerleri de onun arkadaşıysa, diğerlerinede potansiyel suçlu gözüyle bakmak doğrumudur?? Hatta bi arkadaşı suç işledi diye diğerleri ne kadar başarılı olurlarsa olsunlar toplumda hep potansiyel suçlu olarak mu kalıcaklar?

Şimdi bi kere bence sen gaza gelmiş önüne kim çıksa ısırıyorsun. Daha druenlerin kim olduğunu bilmeden bu kadar alevli muhabbetlere nasıl girebildin şaşıyorum. Ayrıca şunu unutuyorsun,

Druenler burda çok eski bir pati, benim ve burdaki bir çok kişinin uzun zmndır tanıdığı birisidir. Sen şimdi direk çıkıp "Falan feşmekan bot kullandı MrAltunuda görmüşler arkadaşlarım sölüyo cart curt... " dersen biz senden tam kanıt isteriz. Şimdi diyelim ben bir topic açtım, adı da Victorial The Bot user...

İçinede yazdım, evet arkadaşım görmüş seni bot yaparken duvara takılmışsın 2 arkadaşım var onlar biliyolar bırak yalanlamayı lvlı nası kastın fart zart....

Bu senin hoşuna gidermiydi? Şimdi tekrar söylüyorum druenler burda paticik guildi değil kendi adına konuşmakta. Adam paticik guildinin masterı mı? Değil! Sadece paticik sro bölümünde aktif olan birisi ve içinde bulunduğu (dikkatini çekerim kendi guildi demiyorum) guild hakkında açılan bir topic içinde haklı olarak bişeyler söylicek.

Son olarak druenlere (MrAltun) çamur atmadan önce bi adamı tanı, hadi onu geçtim bari bi kanıt göster de bişeye benzesin. Arkadaşlarının sözleri kanun mu ki hepimiz saygı duyup inanalım??

Dipnot: No offense, eğer okuduklarıma çok sinirlenirsen bu ne demek istediğimi anlamamışsın anlamına geliyor. Öyle bir durumda baştan bir daha oku...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1. oyunda bot kullanmak bir hile değildir. işin sonunda kohack kosp gibi oyunda sahip olamayacağın özellikler sağlayan bir program kullanılmıyor.
2. wow veya swg ye bakarsanız kendi icinde addon veya scriptleri muhakkak vardır.
3. birisi hile yapıyorsa direk şikayet edersiniz şikayetinizde haklıysanız o kişi banlanır. küfür ve aşağılamalarla kendi kişilik bozukluklarını tedavi yoluna gitmezsin böylece.
4. bende paticik e üyeydim ve kurucuları ve ilk oynayanlar hakkında çok kaliteli insanlar olduklarından başka bir şey söylemem.
5. genelde bu programı bende kullanıyorum neden kısa zamanda onlar gibi level atlayamıyorum düşüncesindeki insanlar diğer insanları kötüleme yoluna giderler.
saygılarım saygılı olan herkese...AKKURT
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 10 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...