Pierre Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Kenan imirzaliloglu ile Ugur yucel oynuyormus. Daha yeni Show tvde reklamini gordum. Bence guzel olucak ikiside karizma tipler hele ugur yucel neyse gorucez[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 ben de baslıgı görünce alacakaranlık kuşağı aklıma geldi :) eskiden trt de cuma günleri mi ne yayınlanıodu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 şimdi kanal 7 veriyor ama sadece bir defa rastlayabildim, çok esrarengiz olaylar oluyordu hep o zaman da küçüğüm korkuyorum tabii çoğu aman.. :)[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Evt o dizi güzel bişiy olacağa benziyor bu arada Alacakarnlık Kuşağının en büyük rakibi X-Files da Pazartesi akşamları yeni bölümleriyle tgrt ekranlarında olacak.....lol dizi fragmanı gibioldu[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar