Lanfear Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 sikilmadan usanmadan bikmadan saat 11 den (sabah 11 ) beri oyuna girmeye calisiyorum. henuz girebilmis degilim. bu nasil bir ciledir yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 tamam ben çıkdım uykum geldi girersin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 bu vek de kurulan horde guildi veya guildlerinin adı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazul Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 beyler inad etmein bakın biz boulderfistde horde açtık millet ii yane barrens chatte azda olsa "i got tons of lvl 60 but i am 12 years and i wtfown everyone" bunnardan war ama ii yane.Ama gördükki ally çok ezik kalmış yane horde açarsak BL deki allylara benzeriz dieceğim oki veknilash düzelmez uzun bi süre hatta belki hep öle kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 ally açsanıza ezik tarafda oynamak daha iyidir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazul Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 ben boulderfistde ally açacam zaten ya o kesin ama bidaa en baştan ally oynamak okadar sıkıcıki şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 ya beyler anlamadigim su tamam orada oynuyorsunuzda niye insanlari etkileyip diger tarafa cekmeye calisiorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 düzelicek server amma sabırsızsınız ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Kim etkilenirki abi kurulu düzen var orda kurulu guild başka server da karakter açmaktansa burdaki sırayı çekmeye razı insanlar bu arada o oluşumun sitesinin ismi aklıma gelmedi bilen varsa buraya yazabilirmi eğer yasak diilse www.w????.com hatırlayamadımda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 http://www.wbtst.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 ben de burdayım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Varmı aktif oyuncu, guild? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Arkadaşlarım bu servera taşımışlar karakterımı Aktif oyunucu varmı ? Capn - Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 hala burdayım ben. dün ben böyle class eşitsizliğini şey ediyim diye bağıran adamlar gördüm trade de inşallah seninkiler değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 nick agalloch bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Yok bizde kimse ağlamaz :) bızımkıler degıldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Vek'nilash da oynayan kaldıysa ve MYM hakkında bilgi sahibi olan öms atabilir mi konuşmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 sor ne merak ediyosun? oynamıyorum artık ama mym ile muahbbetim vardı arkadaslar var hala bilmesem de sorarım adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 satma guildini wispy, ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 varmı burda oynayan horde tarafında yeni başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 benim lvl 60 druid duruo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 nickim forumla aynı elimden geldıgınce yardım ederım yardım lazım olanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demonizer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Burning Legion dan bu servera free migrate etmeyi düşünüyorum, bu server da oynayanlar artı ve eksilerini belirtirlerse(BG lerde durum nasıl, population ne alemde, mesela burning legion daki gibi serverın %80 i polonyalı mı ve sırf polonyaca mı konuşuyorlar vs..) çok sevinirim. kolay gelsin. (horde um) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 vek'nilash devler ligidir haberin olsun :) gl & hf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 SK'dan başka KJ kesen yok realmde. Hangi devler liginden bahsediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar