beybin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Çok seviyorum ama çabuk unutuyorum. Belki bu yüzden tüm ağlayışlarım.. Ama terkedilince ağlamıyorum.. İstanbul karış karış sen kokuyor bana. Bazen konuşmalarımız geliyor aklıma , karman çorman oluyorum. Tüm bunlar geçerken beynimden , başkasıyla sevişiyor oluyorum çoğu kez.. Gel-gitlerde yüzün geliyor karanlıkta .. İşime bakıyorum.. Gözlerimi kapıyorum , Hayır! Çekil karşımdan , hayal ettiğim sen değilsin .. Gözlerimi açıyorum , Yabancı bir erkek karşımda. Seni sevmiyorum. Seni çok sevmiyorum. Gelsen kapımı açmam. Belki kapı deliğinden bakarım yüzüne o kadar .. Hiç pişman olmadım Gittiğine. Gittiğime. Ama işte dedim ya.. Bazen.. Ağlayışlar ya da hıçkırıklar değil , sadece "acı" .. Gözyaşlarım süzülmek istiyorlar , ama asla azat etmedim onları bir adam için. Yasaklanmış ve uzaklaştırılmış.. Baştan kaybedilen bir savaş gibi.. Kahretsin.. Gözyaşım F Tipi cezaevimden kaçmayı başarmış. Tutun onu , fazla uzağa gitmesin.. Değmez yorulmaya , adam olamayan bir adam için.. Canını acıtmayacağım artık.. Nefes alıp verir gibi bitecek herşey.. Artık ağlamayacaksın Sessiz hançerimi , sessizce kalbime batırıp , sessizce öleceğim.. Sen beni yine yaşıyor zannedeceksin.. Benden vazgeçeceksin.. Ben yine sende kalacağım.. Bilmeyeceksin!.. Görmeyeceksin.. Hissetmeyeceksin.. Nefes alıp verir gibi bitecek hepsi.. Yeni bir sabaha uyanır gibi.. Not: Hikayemize 1-2 de fotoğraf ekledim.( yazarın notu : herhangi birine atfen yazılmamıştır , hatta önceden hikayenin bir bölümünü yazmıştım buraya , bu bir fotoğraf dersi ödevidir.Saygılar.)
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 güzel olmuş, fotoğraflar filan daha bi atmosfere sokmuş gibi sanki.
beybin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 eheh kaç alırım bu ödevden acaba=))
ivy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 beybin çok güzel olmuş vay be ayrıca fotoğraflarda çok güzel çıkmışsın! aferim kızıma=)
Hardter Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 güzel olmuş fotolarda konusmus bi yerde.
malik Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 2. foto güzel de bi iki damlacık olacak yaş. yanakta duracak ama sen göstermeyeceksin.o biraz daha güzel olurdu bence. ama hoş yine.
beybin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 asLnda yaş var gerçekten de sb olduğundan belli değil=))
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Aferin kiz, guzel olmu$ begendim valla. Ama sevgiliye mektuplarin yeri ayri tabe...
Öne çıkan mesajlar