Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Malibu

Dragonmax

Öne çıkan mesajlar

Abicim dikkat ihbar etmesinler çöp ev die,polis gelip alır o şişelerini soona.. :D
Şişe koleksiyonuna laf sokan arkadaşlar için belirtiyim biriktirilen her şişenin özel bir anısı vardır valla kendi evladım gibi severim,böle dizip dizip bakarım hep....
Sosyal ağlarda paylaş

içmeyi bilen adam en güzel adamdır.. işin hoşu o fotoları çektikten sonra atıoruz :D

yukardada bi arkadaş sinirli bişeyler yazmış jeckdeniyils bilmemne.. farklı olmaya çalışıo sanırım aklı sıra laf soktu Ooleyy oleyyy..

burda sadece güzel bi muhabbet edioruz.. Bu arada droganmax abi beyaz ve turuncudan sonra ilkkez gördüm o versiyonları.. Sana bulabilirsen benim o 2. resimdede var siyah şişe kirpsberyy kesinlikle dene derim.. Alkolü düşük romlarla içilen çok hoş tadı olan bişey.. bi arada tekila fotolarını koyayım.. Unutmamak lazım tequila içmek bi sanattır. onun tadına varmakda ayrı bir meziyettir
Sosyal ağlarda paylaş

@Maddog35: söylediğin içkiyi mutlaka denicem kardeşim.. bu arada tekila dedin de geçenlerde bi barda içtiğim tequila sunrise mixt vardı.. çok sövmüştüm.. bi halta benzememişti tadı :)

[ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 11:00 tarihinde, Dragonmax tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

O kadar Malibu denmiş;

İnsan denenmişinden tavsiye 1-2 kokteyl tarifi koyar. =)
Evet resimli koymuşlatrda o Malibu çeşitleri yok burada.

Ben;
1/3 Malibu
1/3 Votka
1/3 Kahlua (Kahve Likörü, Carrefourlarda var)

Yaparım, severim, tavsiye ederim. (Tarif bana ait değil, tavsiyesiye üzerine yapmıştım ilk. Sanırım bir Black Russian uyarlaması bu)

[ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 11:18 tarihinde, Apis tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...