Claopatra Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Arkada$lar eğer düzenli olarak bir cafede oynuyor iseniz lütfen etrafınızdaki insanlara dikkat edin.Ben dikkat etmedim. 7-12 yaş grubu ufaklıklara bile dikkat edin. Yapıcağınız en ufak 1 dikkatsizlik bir kac yıllık emeğinize mal olabilir.. Not: Yabancı 1 cafeden giriyorsanız eger, 1 not pad sayfası acın ve şifrenizi kopyalayın.Daha sonra oyuna girdiğinizde ctrl+v tusu ile yapıstırın.Ama oyundan cıkmadan önce yapıştır komutunda şifrenizin olmamasına dikkat edin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 gecmiş olsun uyarın için saol fikir güzel ben bunu evde uyguluom(üşeniom yazmaya:P) int dede görürler die bi şüphe war aklımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claopatra Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Ben ::Extreme:: bu arada ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 geçmiş olsun ex :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 hadi be olay aksam üzerimi gerceklesdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 gecmis olsun konusmustuk ama burdanda yazıyım dedim bu oyunda emek in gitmesini istemiyosan cafede oynamıycaksın kimseye guven olmuyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 buyuk gecmis olsun extreme n0th1ng.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 geçmiş olsun da, tam olarak ne oldu? tam olarak kaybin nedir... ben de ceyhun bu arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Gecmis olsun Musti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 pico musti deil o^^ bu arada musti charımı soydun alacagın olsun ver o hp potları geri xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pithbull Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 omg sendemı benim itemlerde pff. iyice kıllandım ama baya bi kisinin itemleri charlari gitmis var biseler ama hade hayirlisi.. bu arada beni soyanlar tüm itemlerimi almıslar bi rol kalmıs garip bi soyulma tarzı full 8 chitin shard 8 mirage 8 hatta dex 9 earing alıpda rolu bırakmaları garıp bırsey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 lol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Çok geçmiş olsun ::extreme::... Benimde başıma gelmişti full shellim raptorum çalınmıştı hacker'i bulmuştu arkadaşlar ondan sonrasını hatırlamıyorum cafeye gittim ve........ Çocuğu tanınmıcak şekle sokmuştum.. İnşallah sende bulursun... Tekrar geçmiş olsun dileklerimle. ======================================= Nick : Nuance - Z6 LvL : 68 - 59 Clan : 1ns0mn1a - TheOthers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 geçmiş olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 item dolu bütün charlar hackleniyor. benim charımda item olmadığı halde hacklenmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 AnarShe derdn itemse yedk ıd kullanrsn olr bitr item dolu chara bakmıolar yaawww admlar hackleyebildkleri herşeyi hackliolar yoksa çıkrken sölersn bi arkadaşna lwl 10 luk chara boşaltrsn üstünü 2dk da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 derdim item değil derdim KO kaldıki ah yazık itemlerin gitmiştir dediğimide hatırlamıyorum. derdi item olanlar hackleyenler. çöpleri bile alıyolar. başına gelince anlarsın demek istediğim sadece tam tam zaptorian jaderuydiaz gibi 564564564 gblik itemlere sahip charlar tek tek gidio. extreme de bunlardan biriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 diom yaa ne yakalarsalar alıolar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 benim basic item silahlarımı bile almışlar yaklaşık 10 tane vardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iron_man Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 neden not pad ekran klavyesi daha iyi değilmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 ekran klavyesi herzaman en iyisidir. keylogger sizin notepad e yazacağınız her karakteri algılar ama keypadi algılayamaz. onu ancak SS alan bir keylogger programı yapar ki oda sistemi çok ağırlaştırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
minnetsizx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 arkadaşlar benım kendı kafem var. ve kafede key loggerınden tut başkasının şifresini araklama nıyetınde olanlara önceden birer nota cektım doooooooooooo diye. anlayacağınız bu tur zewzeklerı korkutacaksınız. gecen erzuruma gittim kaç kafeye girdimse güvenilir bulmadım oyunada girmedım. ne yaparsanız yapın eğer oynadıgınız kafenın sahıbı bu işe özel ilgi göstermıyorsa şifreniz başkalarının elındedır inanınkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iron_man Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 arkadaşım kısmen haklısın..benimde cafem var ama herkesi nerden bileceksinki..bak bu oyun insanı öylesine hırslandırıryorki en yakın arkadaşını soymayı düşünen deneyen cok müşterim oldu benim. baslık kafeler üzerine acılmış madem konusalım..bence ilk önce kafe yetkilisi tertemiz makina kurmalı ve deepfrezee türü programlar mutlaka kulanmalı..oturan müşteri ise makinayı resetleyip oturmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_50cent_tr Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 kardeş gecmiş olsun biz hierapolis clanı aynı cafede oynuyoz bizdende bi kaç ark. 7-13 yaş arasına hacklendi ama cocukları bulduk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar