ivy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 diğer topikte ps turnuvası yapılsın dedık kimler gelir? bide nerde yapılsın? ne zamn uygun ve saat kacta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 ben gelirim ama bi iki kere oynadım oyunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 play station oynamayı bilmiom ama playstation olursa bende gelirdim ankarada olsaydım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 anıl offf =( de get kış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 ne oynıycaksınız ps de: :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 futbol sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 ben burdan oynasam olmaz mı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 anıl olum ögrende gel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 tunalı redlineda yapabilirs bi odaya dolasırız bi avuç pati olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 valla gelirdim olsaydım.gidin la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 ankara dışından da herkes yazıyorum maşallah =) gelirdim ama ankarada değilim hmm ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 senimi kırcaz yazmayık:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 gelirim ama ankaradayım dfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 yok bu ankarada yaşıyanlardan cacık olmaz, biri paintball yapalım diyor ben organize edicem diye laf var icraat yok, diğeri illa alkollü buluşma yapalım diyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 sen yap o zaman. gel biz senle bulusalim *evil grins* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 biz bunu yapmak icin bulustuk zaten o tarihte ama sorna psten vazgectik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 huha evet efenim alkol de alkol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 said: dory 06 March 2007, Tuesday - 03:40 tarihinde car car konuşup adamın asabını bozmuş ki; sen yap o zaman. gel biz senle bulusalim *evil grins* sen hele sen hiç konuşma dory hanım, bi kere em es en denilen güzide programdan bana cevap bilem yazmıyorsun sen baştan falsosun hıh. [ Mesaj 06 March 2007, Tuesday - 23:36 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 bu arada pes turnuvası yapalım gerçekten çok şukela olur katılımcılar varsa alalım isimleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 hayır gelirim de puan takımı olurum direk.hiç anlamam pes fifa neyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar