Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Biz geceleri wissy falan takılıyoruz, guildimizi de kurduk sayılır. charter imzalatıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Nerde açican bu realmda mı karar wer artıkk^.. BU allyyde lvl 10 oldu sen daha karar wericen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Baydım diğer server düzelene kadar burda ally char acım bari bu ne ya 5-6 saat sıramı beklenır hergün akşam işten gel 5de sıraya gir 11 de sıra gelsin 12de yat uyu peh gg blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Bu server da hala oynuyan var mi ? Human warlock lvl 60 - Sarcueil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Bu aralar girmesemde ben varım sarcu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 heheheh nerelerdesin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Spirits of heaven guildindayım 65 level rogue =) nick aynı uthmatar bayada türk var serverda keyser soze guildi da türk guildi bizim guildda ikiside allience tarafında ama. PS: Sarcu valla iş güç ugrasıyorum bu ara birazda ailevi problemler vardı onlarla ugrasıyorum manevi kardeşiminde nişanı var onu ayarlamaya çalışıyorum 1 hafta içinde oyuna full dönüş yapıcam ben bizimkileride toplıyıp gelicem zaten 7-8 kişi toplu bir şekilde kasarız. Ben yokken bizimkilerden bazılarıda guilddan ayrılmış ben gelene kadar.70 olunca toplanıcaz yine. [ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 17:11 tarihinde, Uthmatar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Horde tarafında türk guildi kurmayı planlıyoruz bi 8-10 kişi varız gelmek isteyen olursa oyun içinden Gangstank ' e whisper pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 horde tarafında BAYA bi Türk var. Benim eski Vincenzo vardı 70 mage. Arada sırada girerim ama artık rogue reroll yaptım.. şimdi 70 rogue var ismi Valkyrié mysterio gangstank demiş ama onu sildi başka char açtı, yeni ismi Hephasto. Hope diye bi guild kurduk ve 1 hafta içinde Karazhanı temizledik diyebilirim. Geçen hafta kurduğumuz guildde bitek Nightbane kaldı kesilmedik. RESERVED diye full Türk bi guild Boulderfist'e reroll etti. Yani reserved'den kimi görürseniz adamlar full türk. Diğer türk arkadaşları sayim: Klasto Yohasakura Antediluvian Farneze Hephasto Sheytann Glaerah Zagortenay Keysersoze Meturun ve daha aklıma gelmeyen bi sürü insanvar. For the Horde diyorum :D Bu arada baya bi raid yapmış tecrübeli raidci arkadaşlarımızı Hope guildine bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Hope a basvurular için /w Hephasto diğerleri n00b siz bana gelin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 bizim 2 arkadas var orda Marsellius ve Kral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 bende buralardayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Acharad olarak ben de buradayım.. Undead Rogue tabi.. Ayrıca Wipe Club'a selam olsun fdsfds xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Xo said: Acharad olarak ben de buradayım.. Undead Rogue tabi.. Ayrıca Wipe Club'a selam olsun fdsfds xD *Parmak haraketi yapar* CHN gelsin sizin hakkınızdan Zerg'in belini daha büyük zerg büker :D 84% horde 16% alliance populasyonu kahrolsun nereye gitsen kapısında 2-3 tane horde raid'i o Türk die orc warrior varya bitiyor o adam beni görünce kopuyorum :D //Edit: Eskiden de öyleydi de eskiden dives faktörü vardi +^+^@! HORDE GANKED ME! KILL THAT ^++^+'@ +^++^'@% ALL OUT KILL +^^+''+^@ HORDE NOW! 2-3 guild'i üst üste koyardik o gazla Artik kimse Dives e dokunmaz olmuştu gören horde aman abi büyüksün buyur modunda yer fıstığı kadar gnomeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 ehaha CHN deme ya.. geçen hafta SSC önünde 10-15 chn li yi zergledikten 10 dakika sonra reservoirden resmen CHN yağdı içeriye zor attık kendimizi :p zaten tabu oldu Horde tarafında kill 1 CHN, 20 of them will spawn şeklinde :p bu arada wipe clubda senin nick nedir Regalya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Xlarge CHN felaket Al'akir'in East Dragonunu geçtiler.. Misal ssc ye giderken direk oradaki chnlerin bi kaçiyla muhabbet yapiyorumki millet geçene kadar orada takılsınlar biri ganklarsa çıksın dişarı 200 tane çinli sümsük etsin hordeyi diye başka türlü imkanı yok horde ile uraşılmaz her yerde en az 3-4 tane horde raidi populasyon çok dengesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 nedir chn dedim baktım adamlarda 485 uye var bunun 290 ını 70 progress nedir bunlarda horde kesmemi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 druid tanki birakip warrior tanka gectim burada. Paerux adiyla gezinmekteyim guildless olarak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 bende boulderfistte tauren shamanımı kasmakla meşgulüm daha 26 lvl ım nick: rendell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Ben de buraya migrate attim. Wishie, druid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 CHN şu anda BT trash farmlamakla meşgul :D Bu arada CHN gerçekten fena geçen gün ssc de iki tane horde raidi war. Bahtsız bi tane horde mage bitane chn liye daldı, ondan sonra geçtim kenara resmen seyrettim. Adamlar resmen ssc ye aktı o suyun içnden nasıl çinli çıkıyo düşünemezsiniz. En nihayetinde CHN guildi ordaki ikitane horde raidini darmaduman etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Chn kesti illidani ilk killden Main hand Warglaive aldılar bu kadar olur... 113 tanemi ne hyjal/bt attunnementli adamları varmiş diger 70 lerin yaklaşık 75% ise epiks mış bu arada... ... Dün akşam ordeal guildi summonlari bitirip sscye girdikden sonra başka bi horde guildi lvl 65'imsi CHN partysini gankledi mübarekler sv/underbog/st/steamvaulttan bi dışarı çıktılar Startcraft moviesindeki zergling sahnesinden beter böle ROOOOOOARRRRRHHHHHHH die ortalik 3244432433423 chn doldu max 2 dkk da... Coilfang adamlarin hivesi olmuş :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Solaran said: Adamlar resmen ssc ye aktı o suyun içnden nasıl çinli çıkıyo düşünemezsiniz. Hehe süper yorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 adamlar gercekten cinli ise dogaldir, 2 tanesi bir araya gelince mafya oluyo direk. bi guild dolusu cinliyi hayal edemiyorum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Bizde arkadaşlarla bu server geçtik.Hemen guild kurdum takılmak isterseniz oyun içi whisper atin =) Tbi ki horde'uz. Guild Adı : Telliogullari GM : Signy (Rank: Toshun Paşa) p.s : ally Seferogullari diye guild kuran olursa sevinirim. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar