Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oburune giremedim dun aksam bunda karakter actim bende. sonra gece ucten sonra oburune girdim, sanirim server cokmus tam o anda sansima sira beklemedim. Boulderfist`in cok daha kaliteli oldugunu soyleyebilirim. tabi insanlar siklinca belli olacak ama simdilik general chat`in durumu ve playerlarin genel davranislari -arada killar da var tabi- Boulderfist`te daha iyi.
Mesaj tarihi:
autocad dersinde uyunmaz demeyin öle bi uyunur ki...
Kastık ama lvl 10 olduk bi tanede yesil item dusurdum:D
Simdi yatıcam ders ders yeter artık..

Bu arada mage supermis...ama officer olamadıgıma uzuldum:(
Mesaj tarihi:
Ben ancak bu aksam karakteri acabilecegim ama burasımı Vek'nilashmı? Yani Vek'te cok sıra var ve benim cok sıra bekeleyecek vaktim yok su aralar ama Boulderfist'te sonradan ölürse bedava kasmış oluruz bir türlü karar veremedim.

[ Mesaj 08 Nisan 2006, Cumartesi - 13:55 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
blizz yeni server acarken kisi sayisini oldukca sinirli tutuyor. yani sira kotu bir sey degil. bir hafta sonra acin karakterleri. O ayri mesele. asil onemli olan server`in ortami. vek`te malum fazla kasamadim cok bir sey soyleyemem ancak bu server ortam acisindan oldukca guzel, pve serveri kadar kaliteli. ama ucuncu bir server daha acicakmis salak blizz. iki iyi idi en azindan biri kurtulurdu ama simdi ucu de olebilir. gerci almanyada dukkanlara paskalya oncesi yeni kopyalar geldi, sanirim yeni baslayacak olanlari dusunuyorlar. paskalyada avrupada okullar iki-uc hafta tatil.

[ Mesaj 08 Nisan 2006, Cumartesi - 16:36 tarihinde, rahatsiz tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
aynı mesaj atmışız neyse açma ally horde aç zaten azınlıgız öle veknilash kadar deil

[ Mesaj 08 Nisan 2006, Cumartesi - 22:11 tarihinde, Helcaraxe tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
yok abi wissy nin de dedii gibi horde bayar bu serverda ally açalım ama end game olsun ya ona görede bizi bi guilde alırsın artık.
Ally açcaz:( gene nasip olmadı horde oynamak
Mesaj tarihi:
kafam karıştı ya harbi böle giderse server tatlı olur off şimdi horde charıda sildm en baştan gene aynı questler baydım walla adam akıllı oturup düşünmek sonra girmek lazım
Mesaj tarihi:
ya abi ben sana bişi aç demedim ki "sokarım böle işe oynamıom ben ak" dedim okadar neyapacaımıza karar verdim demedm adam gibi düşüncez işte
  • Yeni Oluştur...