elazul Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 buradan yakın artık vek'nilashın sayfaları doldu taşıyor.Rahat burası oooho sıcacık içim ısındı walla koltuklarda kadifeymiş,oturun beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 oburune giremedim dun aksam bunda karakter actim bende. sonra gece ucten sonra oburune girdim, sanirim server cokmus tam o anda sansima sira beklemedim. Boulderfist`in cok daha kaliteli oldugunu soyleyebilirim. tabi insanlar siklinca belli olacak ama simdilik general chat`in durumu ve playerlarin genel davranislari -arada killar da var tabi- Boulderfist`te daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 ben duruma gore 2 sinden 1 inde baslıycam ally paladin nick fedai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazul Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 bulldog sende bi açamadın karakteri :) görüşürz ilerde wsg de ueheeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 autocad dersinde uyunmaz demeyin öle bi uyunur ki... Kastık ama lvl 10 olduk bi tanede yesil item dusurdum:D Simdi yatıcam ders ders yeter artık.. Bu arada mage supermis...ama officer olamadıgıma uzuldum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Ben ancak bu aksam karakteri acabilecegim ama burasımı Vek'nilashmı? Yani Vek'te cok sıra var ve benim cok sıra bekeleyecek vaktim yok su aralar ama Boulderfist'te sonradan ölürse bedava kasmış oluruz bir türlü karar veremedim. [ Mesaj 08 Nisan 2006, Cumartesi - 13:55 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Şaka maka burdada 300 kisi sırada war :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 blizz yeni server acarken kisi sayisini oldukca sinirli tutuyor. yani sira kotu bir sey degil. bir hafta sonra acin karakterleri. O ayri mesele. asil onemli olan server`in ortami. vek`te malum fazla kasamadim cok bir sey soyleyemem ancak bu server ortam acisindan oldukca guzel, pve serveri kadar kaliteli. ama ucuncu bir server daha acicakmis salak blizz. iki iyi idi en azindan biri kurtulurdu ama simdi ucu de olebilir. gerci almanyada dukkanlara paskalya oncesi yeni kopyalar geldi, sanirim yeni baslayacak olanlari dusunuyorlar. paskalyada avrupada okullar iki-uc hafta tatil. [ Mesaj 08 Nisan 2006, Cumartesi - 16:36 tarihinde, rahatsiz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Christen Ne warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 ya niye ally açıyorsun zaten az bi türküz 10 kişi kadr sende bize katıl yapmayın böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 aynı mesaj atmışız neyse açma ally horde aç zaten azınlıgız öle veknilash kadar deil [ Mesaj 08 Nisan 2006, Cumartesi - 22:11 tarihinde, Helcaraxe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Ben de Ally reroll attim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 euhaua o niye yaw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Wsg wait time : Ally : less than 1 minute Horde : 45 minutes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 bendemi geçsem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Elwein ne "fıstık" hunter (wissy sen bırakmamışmıydın yaw =) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Ben oyle ya.. Arada gaza geliyorum yapiyorum bir char. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazul Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 yok abi wissy nin de dedii gibi horde bayar bu serverda ally açalım ama end game olsun ya ona görede bizi bi guilde alırsın artık. Ally açcaz:( gene nasip olmadı horde oynamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 for the horde, ally acamam valla. bu arada son duruma gore ally/horde orani %53e %47. boyle giderse seker gibi server olur. http://www.warcraftrealms.com/census.php?serverid=661 [ Mesaj 09 Nisan 2006, Pazar - 11:43 tarihinde, rahatsiz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazul Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 kafam karıştı ya harbi böle giderse server tatlı olur off şimdi horde charıda sildm en baştan gene aynı questler baydım walla adam akıllı oturup düşünmek sonra girmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 abi simdi böle deme bende sildim charı human mage açtim karar wer lvl 9 falan ama sıkıcı oraya kadar ugrasmak.... Human female mage "Never" LvL 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Biz Arkadaşla ally rerolladık Neithan - Human Pala lvl 7 Kameir - Human Warrior lvl 7 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazul Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 ya abi ben sana bişi aç demedim ki "sokarım böle işe oynamıom ben ak" dedim okadar neyapacaımıza karar verdim demedm adam gibi düşüncez işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 dusun hadi ozamn 1 hafta mı dusunucez yapalım gitsin :D bak millet açmis burda acalım iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazul Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 ben horde açıom abi kesin kim ne açarsa açsın sie ya horde açıom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar