Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU-Boulderfist Realm Başlığı


elazul

Öne çıkan mesajlar

oburune giremedim dun aksam bunda karakter actim bende. sonra gece ucten sonra oburune girdim, sanirim server cokmus tam o anda sansima sira beklemedim. Boulderfist`in cok daha kaliteli oldugunu soyleyebilirim. tabi insanlar siklinca belli olacak ama simdilik general chat`in durumu ve playerlarin genel davranislari -arada killar da var tabi- Boulderfist`te daha iyi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben ancak bu aksam karakteri acabilecegim ama burasımı Vek'nilashmı? Yani Vek'te cok sıra var ve benim cok sıra bekeleyecek vaktim yok su aralar ama Boulderfist'te sonradan ölürse bedava kasmış oluruz bir türlü karar veremedim.

[ Mesaj 08 Nisan 2006, Cumartesi - 13:55 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

blizz yeni server acarken kisi sayisini oldukca sinirli tutuyor. yani sira kotu bir sey degil. bir hafta sonra acin karakterleri. O ayri mesele. asil onemli olan server`in ortami. vek`te malum fazla kasamadim cok bir sey soyleyemem ancak bu server ortam acisindan oldukca guzel, pve serveri kadar kaliteli. ama ucuncu bir server daha acicakmis salak blizz. iki iyi idi en azindan biri kurtulurdu ama simdi ucu de olebilir. gerci almanyada dukkanlara paskalya oncesi yeni kopyalar geldi, sanirim yeni baslayacak olanlari dusunuyorlar. paskalyada avrupada okullar iki-uc hafta tatil.

[ Mesaj 08 Nisan 2006, Cumartesi - 16:36 tarihinde, rahatsiz tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...