Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sivilce Problemi

Reflective

Öne çıkan mesajlar

benim bole bi sorunum yok ama cok tecrubeli olduguma inanıyorum bu konularda arkadaslarım sayesinde..1 antibiotik ve 1 tane sabah aksam yuzune surecegin bi ilacla gecemiyecek durumda olan bi durum degil sendeki sorun..acilen iyi bi doktor a gitmelisin..evet gecer 1-2 yıl icersin de hic bisi yapmasanda ama bu seferde yuzunde gocukler olusur bunun tedavisi de gercekten cok pahalı ve zahmetli..bilgilendirmek icin soleyeyim arkadasın mucize!! diye bahsettigi yuze surmeli bi ilac vardı bende ufak tefek seyler icin kullanmıstım yıllar once adı aknefeug mu ole bisi gercekten mucize gibidir..bi de kullandıgın sabunlara dikkat etmelisin yuzunu yıkarken aman milletin elini yıkadıgı sabunla yuzunu yıkama tedavi amaclı turuncu bi sabun var adını unuttum o da ciddi anlamda kurutur..

cok daha kotu durumların bile tedavisi var en azından sivilcelerin dısarda yuzunun altında yara gibi sivilceleri olan insanlar var..bu durumun tedavisi sadece dogru ilaclar ve zamandır..ama 1-2 haftada gecmiyo iste ..
Sosyal ağlarda paylaş

sana şu kadar şey söylüyorum bunun tek nedeni STRES...

stres oldukça istediğini kullan bunlar gitmez.kafanda her ne varsa onu çabuk at.psikoloğa falan görün.cilt tedavisi 2.safhada.sonra işe sabır giriyo.bıkmıcan gayret etcen 3 ayda baya iyi olur bunları yaparsan.
Sosyal ağlarda paylaş

doktora git sana muhtemelen roaccutane önerecektir önermese bile sen sor bilgi al internette araştır ama öle ekşisözlükte fln diil adam gibi güvenilir kaynaklardan öğren nedir ne diildir
roaccutane için hem reçete hem de özel bi form imzalaman gerekiyor yan etkisi olan bir ilaç ama doğru ve dozunda kullanıldığında kökten çözüyor işi
Sosyal ağlarda paylaş

senin sivilceler ağır şiddetli bayağı.
www.cocugumun.sivilceleri.com burdan yardım alabilirsin.

hiçbi zaman kendi başına işlere kalkışma. her zaman bir doktora git. bu illetden anca doktorla kurtulabilirsin.
orta dereceli sivilcem vardı 6 aylık bir tedaviyle kurtuldum.

büyük ihtimalle önce topikal tedavi uygulayacak sonra da roacuttane verecek. roaccutane çok dertli bi ilaçtır ama 5-6 ay içtikten sonra birdaha sivilcen çıkmaz.
inşallah kurtulursun.
Sosyal ağlarda paylaş

Roaccutane'i bende kullanmistim bi ara kesinlikle doktor kontrolunde alinmasi gereken bir ilaç.yan etkileri var dediginiz gibi.en onemli yan etkisi daha dorusu gorunur olarak Roaccutane suratindaki yag bezlerinin suratina yag salgilamasini kisitliyor ve ölü gibi bir suratin oluyor bembeyaz anliyacaginiz..Doktoruna git danis et bu ilaçtan kullanmani uygun gorurse kullan etkili bir ilaç.
Sosyal ağlarda paylaş

reklam yapmak gibi olmasın ama kesin çözüm adresi veriyorum :) istanbuldaysan...bahariyede rexx karşısı..iş hanı var (eski rodinin olduu yer) orda barış dervent diye dermatolog var gidiosun oraya..hede höde bisiler yazıo hastaneye gidip tahlil falan yaptırıosun sonra bi anormallik çıkmassa sana bi ilaç yazıyo adı da raoccutane mı ne öyle bişeydi tam emin deilim.. onu 3-5 ay içiosun günde 1 tane bi bakıosun aaa hiç bişi kalmamış... bu arada doktorla hasta doktor ilişkisi dısında baska bi alakam olmadı :P yani reklam falan deil sadece yardımda bulunmak istedim..yoksa 1000 çeşit kırem var bişeyede yaramıo :P hap bunun çözümü ehue

ki yukarda raoccutane falan söylemişler..evet sakın doktora görünmeden ve tahlil yaptırmadan bu ilacı alma...direk 'çok kötü' şeyler olur :P gerçi eczaneden vermiyolar o ilacı bildiim kadarıyla herkese

bide şunu ekleyeyim unutmadan :P bu ilacı kullanınca suratın böyle soyuluyor hele dudakların böyle yanmış gibi oluyor soyuluyor soyuluyor ve soyuluyor ölü gibi oluyosun çook irenç oluyo :P (çok moral veriorum dimi ehueh) ama 3-5 ay katlanıcaksın buna sonra hiiiç bişi kalmıyor

[ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 20:23 tarihinde, Alfheim tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 20:24 tarihinde, Alfheim tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...