HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 hmm geçmiş ola. az yağlı ye. nivea'nın filan ürünleri var , onları kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 benim bole bi sorunum yok ama cok tecrubeli olduguma inanıyorum bu konularda arkadaslarım sayesinde..1 antibiotik ve 1 tane sabah aksam yuzune surecegin bi ilacla gecemiyecek durumda olan bi durum degil sendeki sorun..acilen iyi bi doktor a gitmelisin..evet gecer 1-2 yıl icersin de hic bisi yapmasanda ama bu seferde yuzunde gocukler olusur bunun tedavisi de gercekten cok pahalı ve zahmetli..bilgilendirmek icin soleyeyim arkadasın mucize!! diye bahsettigi yuze surmeli bi ilac vardı bende ufak tefek seyler icin kullanmıstım yıllar once adı aknefeug mu ole bisi gercekten mucize gibidir..bi de kullandıgın sabunlara dikkat etmelisin yuzunu yıkarken aman milletin elini yıkadıgı sabunla yuzunu yıkama tedavi amaclı turuncu bi sabun var adını unuttum o da ciddi anlamda kurutur.. cok daha kotu durumların bile tedavisi var en azından sivilcelerin dısarda yuzunun altında yara gibi sivilceleri olan insanlar var..bu durumun tedavisi sadece dogru ilaclar ve zamandır..ama 1-2 haftada gecmiyo iste .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 solaryuma git kurutma ihtimali var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 sana şu kadar şey söylüyorum bunun tek nedeni STRES... stres oldukça istediğini kullan bunlar gitmez.kafanda her ne varsa onu çabuk at.psikoloğa falan görün.cilt tedavisi 2.safhada.sonra işe sabır giriyo.bıkmıcan gayret etcen 3 ayda baya iyi olur bunları yaparsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ya bence sen bayağı iyi 1 doktora görün...burdan babadan kalma çözümler yeterli olmaz bence...bilimsel yaklaşın kardeşimm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 bendede sivilceler her geçen gün giderek artıyo bazen yoluyorum bende böyle olursam dobiş suratıma bide sivilce of of .... allah herkesin derdine deva bulsun arkadaşlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 roaccutane kullanman lazım geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 idrian,büyüme çağındasın sen olur böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 bence yüzündekiler iz yapacak derecede artmış. doktora git. sakın ola stres yapmayım geçer, onu yemeyim geçer diye düşünme. yüzündekiler anormal derecede çünkü. büyük ihtimal roaccutane vericektir doktor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 doktora git bncede sivilce içn jel mel bişey werrler bn kullanıom bi tane gayet ii gelio ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wEll Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 abi traş olman gerekse napcaksın sen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 tras makinasi sorunu ortadan kaldiriyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Roaccutane in fiyatlari hakkında bilgisi olan varsa yazabilirmi lütfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 abi benim arkadşımdada aynı problem vardı adamın yüzü gözükmüodu. ısrarlarlarımızla doktora gitti şimdi yüzünde 1 tane bile yok tedavi 1 ay felan sürdü şimdi çok iyi . acilen doktora git fena durumdasın. geçmiş olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ike Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 penisiline alerjin yoksa sür üzerine toz halinde derim... ama emin ol alerji malarji sakata gelme :D [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 15:10 tarihinde, ike tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Roaccutane ı doktora danişmadan sakın kullanmayin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 iyide zaten reçetesiz alınmıyo diye biliyorum o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 benim bi arkadasim vardi onunda cok sivilce problemi vardi.doktor bi antibiyotik vermisti ve zamanla gozle gorulur sekilde azalma oldu sivilcelerinde.yanliz o antibiyotigin bayada bi yan etkisi varmis.ismini suan hatirlamiyorum.tabiki once doktor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunter007 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 doktora git sana muhtemelen roaccutane önerecektir önermese bile sen sor bilgi al internette araştır ama öle ekşisözlükte fln diil adam gibi güvenilir kaynaklardan öğren nedir ne diildir roaccutane için hem reçete hem de özel bi form imzalaman gerekiyor yan etkisi olan bir ilaç ama doğru ve dozunda kullanıldığında kökten çözüyor işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 senin sivilceler ağır şiddetli bayağı. www.cocugumun.sivilceleri.com burdan yardım alabilirsin. hiçbi zaman kendi başına işlere kalkışma. her zaman bir doktora git. bu illetden anca doktorla kurtulabilirsin. orta dereceli sivilcem vardı 6 aylık bir tedaviyle kurtuldum. büyük ihtimalle önce topikal tedavi uygulayacak sonra da roacuttane verecek. roaccutane çok dertli bi ilaçtır ama 5-6 ay içtikten sonra birdaha sivilcen çıkmaz. inşallah kurtulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 benim bir tane çıktı geçen gün ben de oynadım salak gibi , daha da beter oldu . sıkma sakın. (( bu arada geri döndüm:))yazmayalı çok oldu!:) hade Allah kolaylık versin :) başka doktorlara da görün . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Roaccutane'i bende kullanmistim bi ara kesinlikle doktor kontrolunde alinmasi gereken bir ilaç.yan etkileri var dediginiz gibi.en onemli yan etkisi daha dorusu gorunur olarak Roaccutane suratindaki yag bezlerinin suratina yag salgilamasini kisitliyor ve ölü gibi bir suratin oluyor bembeyaz anliyacaginiz..Doktoruna git danis et bu ilaçtan kullanmani uygun gorurse kullan etkili bir ilaç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 aa bembeyaz suratımız mı oluyomuş? * en yakın eczaneye koşmaya başlar, son anda hatırlayıp geri döner, alt+s'e basar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 reklam yapmak gibi olmasın ama kesin çözüm adresi veriyorum :) istanbuldaysan...bahariyede rexx karşısı..iş hanı var (eski rodinin olduu yer) orda barış dervent diye dermatolog var gidiosun oraya..hede höde bisiler yazıo hastaneye gidip tahlil falan yaptırıosun sonra bi anormallik çıkmassa sana bi ilaç yazıyo adı da raoccutane mı ne öyle bişeydi tam emin deilim.. onu 3-5 ay içiosun günde 1 tane bi bakıosun aaa hiç bişi kalmamış... bu arada doktorla hasta doktor ilişkisi dısında baska bi alakam olmadı :P yani reklam falan deil sadece yardımda bulunmak istedim..yoksa 1000 çeşit kırem var bişeyede yaramıo :P hap bunun çözümü ehue ki yukarda raoccutane falan söylemişler..evet sakın doktora görünmeden ve tahlil yaptırmadan bu ilacı alma...direk 'çok kötü' şeyler olur :P gerçi eczaneden vermiyolar o ilacı bildiim kadarıyla herkese bide şunu ekleyeyim unutmadan :P bu ilacı kullanınca suratın böyle soyuluyor hele dudakların böyle yanmış gibi oluyor soyuluyor soyuluyor ve soyuluyor ölü gibi oluyosun çook irenç oluyo :P (çok moral veriorum dimi ehueh) ama 3-5 ay katlanıcaksın buna sonra hiiiç bişi kalmıyor [ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 20:23 tarihinde, Alfheim tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 20:24 tarihinde, Alfheim tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 herkes sağolsun o ilaç aklıma yattı alıcaz galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar