KILIC Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ScorpionBowmu.. Eminmisin ScorpionBow un ap si Gercekten Cok Dusuk BEn HP Bonusu icin Kullaniyordum Partilerde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 :::DOG::: beni iron bow la doğruyo kaçamıom valla bu heriften (AC kullanmadığım için 900 vuruyo malice falan yersek totamicte olursa bu adam beni 1 kerede alır :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 said: Anarshe demiş ki ; :::DOG::: beni iron bow la doğruyo kaçamıom valla bu heriften (AC kullanmadığım için 900 vuruyo malice falan yersek totamicte olursa bu adam beni 1 kerede alır :D) Bahsettiğin adam 70 lvl çok sağlam bi char :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 işte eğer totamic gelirse :::DOG::: kral olur onu yatırmak için sağlam bi party gerekir heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 +3 Yapar ßirakirim.. Elemental ßile ßasmam ße =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_WeLi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 § 03 Nisan 2006, Pazartesi - 22:18 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Oldu.. O Zaman Trolle Ceken Magelere Bi Care Bulana Kadar Mageyide Kaldirsinlar.. Sormadan 4 Taş Kaldiran Bide Utanmadan Ustune Para isteyen Rezzerlara Bi Care Bulana Kadar Priestleride Kaldirsinlar.. BossKeserken İzlicem Abi Diyip Yanina Gelen.. Ve Etraftaki Golemleri Üstüne Ceken Provake Warriorlara Bi Care Bulana Kadar Warriorlarida Kaldirsinlar.. Hatta Koxpcular Bu Saydiklarimin Yaninda Zararsiz Bile Sayilabilir.. Pk da Koxp Kullanamiorlar.. Anca Level Kasiolar.. Pk ya Cıkıncada Madara Oluyolar.. Hatta Tüm Hatalarini Düzeltene kadar Oyunu KOmple KAldirsinlar.. [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 22:20 tarihinde, KILIC tarafından güncellenmiştir ] demiş bende mükemmel olur .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar