Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni bow isteyelim ke yönetiminden


TreMorS

Öne çıkan mesajlar

premium üye archerlar siteye yazsın,ironbow iht.karşılamıyor,var olan ama oyuna dahil etmediğiniz siege bow,battlebow ve totemic bow'u lütfen oyuna dahil edin diyelim.ne bu arkadaş aynı leveldeki warriora 400 vuruyoz 1550 attackla:((
halbuki 650/750 arası vurmamız lazım ki öldürme şansımız olabilsin..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

öyle deme arkadaş 4000 canı olan(çoğunun en az böyle) bir warriora teke tek yatırma olasılığı için 10 tane ok atmam gerek ve deli mana gidiyor.can mı basayım mana mı?ayrıca kesin kes bu ironbow levelime uygun diil diye düşünüyorum..bütün charlar tüm class silahlarını kullanırken biz neden kısıtlıyız?ben archerlardan yazmalarını istiyorum talep olsun ki bilsinler sıkıntımızı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Elimdeki +8 CB ile 62 - 63 Warriorlar Karsısında Pek Fazla Zorlanmiyorum..

TotemicBow Dedigin Bow un +1 i +8 ib den Fazla.. Tekrar Ediyorum Kaza Bela Eline +8 TotemicBow Gecen bir Archerin Önünde Kimse Duramaz..

Tip : Styx Diye bir item koymuslar Sundrese Hic Kullanmayi Denedinmi ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben +7 ib kullanıyorum ve iyi styx kullanıcısıyım..oyuna okçu başladım ve çevremde herkes styx'i elma şekeri sanırken amacını ben bulmuştum..ayrıca kılıc senin itemlerin bende olsa karpuz keser gibi adam keserdim areste.kim ne derse desin totemic veya benzeri bişey lazım...ki eşit şartlar olsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ßende Soyluyorum.. Archerlar Suan Gücsüz Durumdalar.. dier Classlar Warrior Harici Tum Silahlarini Kullaniyorlar.. ama IronBow Oyundaki 4. Bow.. Dedigim Gibi Bir SiegeBow Fena Olmaz Veya LongBow... Ama TotemicBow Cok Fazla..

[ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 19:11 tarihinde, KILIC tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sorun kosp mu yani?yapsın alsın önlemini o zaman..sen archerdaki kosp'u bırak ben human townda otururken aynı zamanda bowlda atros kesen warrior gördüm,tanıyorum,aynı mahallede oturuyoruz...bu oyunun cılkını çıkarmak isteyen rahatça yapabilir..bana 100 metreden vuran warrior ve asaslar varken benim onlara adam gibi dmg vermem gerekmez mi??sadece rahatça mage öldürebiliyorum hepsi o:(((
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kılıc amnezi,perkinson falan mı var sende??burda ss koymuştun ya bisürü itemin vardı üzerinde..uniqler sheller falan??ayrıca ben ares'ten bahsediyorum sen areste hiç 63 warriorla teke tek kapıştın mı??o bana 650 vuruyo(beklemeden) ben 450...diyorum shower çakayım bu sefer o da yetersiz kalıyor..cidden bunalım durumu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sırf arkadas warrior kesmek istiyo diye oyuna bi item sokmak sacma bence ap+2000 olan bi suru archerın turemesiyle oyunda denge falan kalmaz bence ayrıca warriora 400 vurman gayet normal o classın en buyuk ozelligi defansı illaki kesmek istioysan sp defans tak yetenegini konustur derim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...