TreMorS Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Agbi soruya bak synergenix yedin bitirdin topic'i:)))) dark pursuer herhalde o kadar az vurmaz?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 cypherda hala +9 ib +10 ib mevcut hiçbiri silinmedi +10 ib 161 ap isterse +10 totamic bow olsun cypherda bi işe yaramaz bunlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 cypher da tottamıc bow +10 da olur..kesin omg.. cz e cıkılmaz ..+8 shard lar pazara duser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 arkadaslar bısey daha belırteyım warıorlarda da manmı basacam heal potmu basacam 2lemı soz konusu oluor dip not: bizim minorumuz olmamasına ragmen ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ßende Solo Takılan Azıtık Archer Grubundanim.. Sonunda ßana Hak VErdigine Sevindim.. Beyler TotemicBow Olsa Yine 4 - 5 Vurmaniz Gerekicek Demişsiniz.. TotemicBow +1 in AP si +8 IB Den Fazla.. HAla Kurmayin.. TotemicBow +8 in AP si 2xx +8 IB ile 1700 AP si olan Bi Archer +8 TOTemic ile 2400 Civarına Ulasır.. Ki Suanki Halimle Dibime Giren Bir BattlePriest e 5li Ok ile Toplam 1500 Vuruyorum.. GErisini Siz Hesap Edin.. Elimde +8 Totemic Olsa.. YEtecek Kadar Dex Verip Full Hp VEririm.. Giderim Talos Keserim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 KILIC +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 klc ama benı kesemzsın elın varmaz skıll e :) ıntıkamım acı olur... özentiye selamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 =) Valla Karsımda SEni Gorursem Buyuk İhtimalle Town Cekerim.. Cunku Z ile HEdef Aldigim İCin Secme Sansim Olmaz.. Haybeden Can Yakmak İstemem.. =) =) .. Ama Bigun Arena Yaparis =) [ O Şimdi Uyuyodur.. =pP ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 arena :P ahaha kimler geldi arenadan kimler gectiiii , hiçbirisi senın gıbı yıkılmadı demek ısterdım ama senı uzmem, cz de al 430+k np senın olsun canın saolsun yabancıya gıtmesın ıron set de arrow abb. var hatırlatırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ßende de 420 FlameResist Var =) ( MagicShield HAric ) Iddali Diilim Sadece Oyunun MAksati Eglence Diilmi Egleniriss İSte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ehehe +8 lobo var ice m bu aralar :) fr işe yaramaz lvl kastıgım ıcın cz de rastlasmadık ıce oldugumu bılmıyosun bu arada lvl 67 [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 13:49 tarihinde, ange tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Fr nin Aynisini Lr Yede Cevirmem Sorun diil.. Bitek Ustumdeki Thaliayı Deistiricem =) ßende Pk CZ Etmiorum.. LvL ile Meskulum.. LvL işlerimiz bitsin.. Ozaman yaparis.. aLperle yapacam.. Zaten.. Ama Gelmio =) [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 13:50 tarihinde, KILIC tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 nooo lr , ice ice :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 oda uyar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ezük özenti korkar salla onu, benım korkum es kaza benı kesersen bıde ss lerı saga sola koyarsan karızma olur 0 .yanarım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ßenim Yapmacik Karizmaya İhtiyacim Yok.. Yeterince Adım Var Serverda Bisi Yapmasam Bile =) Merak Etme.. ßen SS Falan Huyum Yoktur.. Fraps Alirim =P [ Onuda Saklarim.. Koymam Saga Sola Ehuaa =) ] Sen Yatirdikdan Sonra Gururla SS koyabilirsin ama.. Serverin En Iddali Archerini Aşşa Aldim Diye =) [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 14:01 tarihinde, KILIC tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 sizleri cz de görmek isteriz :) karus olunca unutulmusuz anlasılan....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Su Matchless i Acayim.. CZ de de Görüşürüz.. =) 65 aşşasi iş yapmiyor artik.. Seni Unutmak Mumkunmu.. Pianaya Her Gectigimde Ve Lord NPC yi Gördügümde Seni Hatirliyorum =) [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 14:07 tarihinde, KILIC tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 65 iş yapmaz artık cz de ;dur 70 e bı sey kalmadı sabır gelcem bende :) lord npc ?*? anlamadım .. [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 14:07 tarihinde, ange tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ßana 65 Yeter [ Gerci Kasmaya Basladiktan Sonra Gerisi Gelir.. 70 LE 65 Arasinda KAc Puan Varki =pPp ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 expenç dıyecektın :P k ekledım ama msn full acamıyorum :) [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 14:14 tarihinde, ange tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Yok Bundan SOnra Turkce KOnusuyorum Level Değil Seviye Expenç diil Deneyim Puanı =pP unutmadan iyice Sohbete Cevirdik.. [email protected] msn adresim.. Eklersen Sevindirirsin ßu Ezigi =pP [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 14:10 tarihinde, KILIC tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 IB'nin yetersiz kaldigi dogrudur fakat soyle de bir durum var (duzeltildi mi bilmiyorum) oyundaki calismayan tek defense armor'lari arrow icindi. yani arrow defense olan pads, shield etkisizdi (defender of the lord dahil).. belki bir bug bu belki de bu yuzden en iyi bow IB oyunda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Ben +8 CB de Kullandim ( hala kullaniorum ) +8 ib de kullandim.. ama benim kaanatim +8 ib 30 attack vermesine ragmen +8 cb den daha etkisiz.. belkide deneme yaptigimda rakibimde ib bende cb olmasi ve cb de poision resist olmasindan kaynaklaniyordu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 evt.. benimde başıma gelmişti..scorpion bow+7 vardı..+8ironx den attack ı az olmasına ragmen cz de humanlara fazla vuruyordum (50-70damage.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar