DaRK_MaHMuT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 haklısın bilinc:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaRK_MaHMuT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 bide warrior silahi war raptodan bi yuksek adı ''dragon slayer''di galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asitutkum Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 püff bu sılahları görebılcegımız site adı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 www.knightonlineworld.com:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 http://www.knight-online.com.my/items_weap_warr_sing_sword01.asp Class ve Genre den istediğini seçerek aradığın silahı, armor vs. görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadoka Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 http://knightonline.e-games.com.my/items_weap_rogue_bow12.asp#tot işte totemic bow : ))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asitutkum Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 saolun arkadaşlar :D da su warrıor sılahını nerden görebılırıs raptordan üstün sılah bılmıodum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 knightonlinewold.comdaki guade bölümümü ne var orda var items die bölüm direk bakordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Hala nerede diyorsun verdik işte, al bu da raptorun abisi: http://www.knight-online.com.my/items_weap_warr_pole_arm09.asp#dra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 busitede apler eski koya göre ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asitutkum Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 abı bu sılahlar skeılsız raptor tarıhden kalma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 ahaha stuner pwned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indream Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 k2 netwörk bu isteğinize dear costumer sus saçmalama pls derse şaşırmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 bence 2000 üzerinde archer 2000 knight cash alirsa yapariz derler, malum amaçları para. :s [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 21:07 tarihinde, aramil tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deda Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 archer kaldırılsa kosp kohack bitene kadarçok daha memnun olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Oldu.. O Zaman Trolle Ceken Magelere Bi Care Bulana Kadar Mageyide Kaldirsinlar.. Sormadan 4 Taş Kaldiran Bide Utanmadan Ustune Para isteyen Rezzerlara Bi Care Bulana Kadar Priestleride Kaldirsinlar.. BossKeserken İzlicem Abi Diyip Yanina Gelen.. Ve Etraftaki Golemleri Üstüne Ceken Provake Warriorlara Bi Care Bulana Kadar Warriorlarida Kaldirsinlar.. Hatta Koxpcular Bu Saydiklarimin Yaninda Zararsiz Bile Sayilabilir.. Pk da Koxp Kullanamiorlar.. Anca Level Kasiolar.. Pk ya Cıkıncada Madara Oluyolar.. Hatta Tüm Hatalarini Düzeltene kadar Oyunu KOmple KAldirsinlar.. [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 22:20 tarihinde, KILIC tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 kılıc'ın söyledigi tum sözler haklıdır..totemic bow+1 olan bir kimse cz yi yıkıp kavurur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Sonunda Mantıklı Dusunebilen Birisi Cıktı... Tesekkurler Deftonez.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 (-_-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 @bilinc abicim öyle bir laf söylemişşin ki stuner e benımde agzım acık kaldı..yapma yaa şöyle :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 bir BPnin elinde skureppe olsa, tek vuruşta yatırır seni. ya da dersin ki bir warriorda dainsleif ile totemic spear var. o da en fazla 3 sd'de yatırır seni. sende totemicbow olsa, yine 4-5 tane atman gerekecek. archerlar ezik doğmuş, öyle gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 bir archery olarak ben totomic bowun açılmaması ama onun altı 3 clas itemin açılmasından yanayım totomic bowlu 70 lvl ful itemli bir archerinin karşısındaki adamın ve o totomic bowun +8 olarak tahmin edip karşısındakine pek bi şans tanımam munkün değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas_sw Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 oyuna yeni bir bow gelmesi sart cunku okcuların atagı ne olursa olsun solo adam alma sansı cok dusuk bir assasiana oranla bence yeni bowların oyuna dail olma vakti geldi geciyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 dostum kılıç,haklısınız lakin ben parti ile diil genelde solo kasıyorum..yani azıtık archer'ım:)) ve bilenler bilir asasin olarak ta oynadım bir müddet..ama boss kesemediğim için asasinle rahat archer'a döndüm(gerçi boss ta yok kesecek)..valla öyle bir mana dengesizliği var ki sormayın gitsin bazen mana mı health pot mu basayım şaşırıyorum,yetişemiyorum:((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 70 lvl skili mi 450 vuruyo ? Bilinc haklı neden Allah'ın bildiğini kuldan saklamaya gerek duyalım ki.. Cypher'a gir bütün serverları dolaş lvl kasanları 3-4 archer 1-2 tane priest 1-2 warrior warrior dışındakiler KOSP çu açıyolar 5'li 5'li çakıyo archerlar priestleri desen aman Allah'ım bi anda bütün party'e ac basıyolar :) Benimde arkadaşlarım var cypher'da onlarda öle kasıyolar sonra bu arkadaşlar 70 lvl olunca lvl kastım oley 70 oldum dicekler ? Bende bu tip arkadaşlara sorum şu olacak "Emek mi verdiniz kasarken ?"... Yorum sizlerin..Ben Cypher'ın GM'i olsam bütün macrocuları banlarım günlük ortalama kastıkları lvl'e bakarım örneğin hiç bir 67 warrior bir günde %50 kasamaz! İddaa etmeye gerek yok ...Cypher'daki 65+ adamlar 2 günde 1 lvl alıyolar adamlar 65 - 70 arasını 10gün sürüyo max. Buyrun yorum sizlerin... Dipnot : Cypher sux! :@ [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 10:51 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar