Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WLM 8.0.0614 karşımızda


Brigand

Öne çıkan mesajlar

Denedim ben kullandım vede. Ama eskisini tekrar geri yükledim eskisi daha iyi.

Gelecekteki beta versiyonu göndermişler ama daha tam bitmemiş.

Ayrıca sitenin temiz olması gerekiyor. MastaLine bir msn add-on sitesidir daha önce patch programlarını kullanmıştım. Birçok üyesi var ve temiz olan forumlarda linkleri verilmiş.

İsteyen kullansın isteyen kullanmasın. Benim 0566 versiyonu yüklememin nedeni henüz 6xx versiyonu için patcher olmaması ve reklamları vs.. kaldıramamam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

brigand, 614 diye bir version yok. beta testerlara bile açılmadı ve açılmayacak. bundan sonraki version final release olacak bunu developerlar bu şekilde açıkladılar.

screenshotlar doğru, yeni tema bu şekilde olacak, ama yayınlanan exe dosyası şu anki versiona eklenen bir skin ve fake version görüntüsü veren bir nisan 1 şakası. mess.be sitesinden gün aşırı copy paste ederken tıklayıp bir de forumlarına baksan sen de görürdün şaka olduğunu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sinek orda linki vermemiştim. Orada gelecek sürümü bahsetmiştim. Ve gelecek sürüm unoffical olarak geldi. Oradaki mesajımı değiştiremediğim için bende yeni konu açtım. Keşke önce bi adam akıllı yazdıklarımı okusaydın da ikisi arasındaki farkı anlasaydın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...