Brigand Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 http://www.mastaline.com/fwd/wlm614beta Hadi hayırlısı. Henüz bunun için patch çıkmamış. Bakalım beğenceniz mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 niye böyle abidik bi adresten veriliyor? temiz dimi dosya ps: siteye daha bakmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Bu offical değil. Bu 2 resim bir sonraki WLM Beta'nın resmi. Henüz çıkmadı. Linke güvenmeyin derim. EDIT: Aslında güvenmeyin derken bu bir sonraki versiyonun skini. Yüklemesi biraz sorunlu. [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 22:36 tarihinde, LathspeLL tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 ben indirdim ama yükleyemedim...hata verdi... tavsiye etmiyorm indirmenizi... bence normal olanının çıkmasını bekleyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 linkdeki dosya şu anki wlm için skin, screenshotlardakı version değil yani. neden denemeden link veriyorsunuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Denedim ben kullandım vede. Ama eskisini tekrar geri yükledim eskisi daha iyi. Gelecekteki beta versiyonu göndermişler ama daha tam bitmemiş. Ayrıca sitenin temiz olması gerekiyor. MastaLine bir msn add-on sitesidir daha önce patch programlarını kullanmıştım. Birçok üyesi var ve temiz olan forumlarda linkleri verilmiş. İsteyen kullansın isteyen kullanmasın. Benim 0566 versiyonu yüklememin nedeni henüz 6xx versiyonu için patcher olmaması ve reklamları vs.. kaldıramamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 brigand, 614 diye bir version yok. beta testerlara bile açılmadı ve açılmayacak. bundan sonraki version final release olacak bunu developerlar bu şekilde açıkladılar. screenshotlar doğru, yeni tema bu şekilde olacak, ama yayınlanan exe dosyası şu anki versiona eklenen bir skin ve fake version görüntüsü veren bir nisan 1 şakası. mess.be sitesinden gün aşırı copy paste ederken tıklayıp bir de forumlarına baksan sen de görürdün şaka olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 mess.be'den almadım. mastaline'dan aldım. Orası da ingilizce değil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Ben skini daha evvelden çekmiştim, bu akşamda kurdum. Baya güzel oldu. Offical versiyonu bekleyene kadar idare eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinek Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 aynı konuyu aşağıda açmışsın brigand... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 sinek orda linki vermemiştim. Orada gelecek sürümü bahsetmiştim. Ve gelecek sürüm unoffical olarak geldi. Oradaki mesajımı değiştiremediğim için bende yeni konu açtım. Keşke önce bi adam akıllı yazdıklarımı okusaydın da ikisi arasındaki farkı anlasaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar