AthleT Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Arada PK oluyorum ama cok sariyo ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 reklamlaarrr. www.slayertr.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 evet yaptım reklam yaptım ama bi sor nie yaptım kendimden utandım cok pişmanım affedin beni bidaa olmicak söz.. üühü ühüüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Yaaaa canım UO çekti benim yaa:'((((( Ühühühü Böyle konu açılırmı yaa hainlerrr :'(( *Brit mezarda yediği, Minoc köprüde çektiği reskilleri düşünüp hafifçe tebessüm eder* Yaaaaa... UO SUCKS!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 uo ya kafam girsin tmm mı!! şurda tam 6 saattir adam gibi bi shard bulmak için yırtındım beaa.. 20 tane server connectoru indirdim.. bi tane adam gibi shard olmazmı yaa.. off be oynamak isteyince de oynanmıo ki anasını satimm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 hmm,uo,kulağa güzel geliyor,gerçi macroları falan hatırlamıyorum oldu baya. bi blacksmith açıp gelmek gerek : ) yardım edebilecek var mı herhangi bir sharda giriş konusunda? [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 19:52 tarihinde, Lancelion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 @Dragonmax; Origin'e gel aga. 150 ki$ilik server. Baya guzel, biz ordayiz... _Tidus_ , Dynun, AthleT =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 bu uo hataluk gibi ya bir bulaştı mı insanı bırakmıyor... bende kurtulmak istiyorum brit mezarda adam kovalamak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nofear666 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 [spo]www.darksosoria.com[/spo] runuo. [ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 01:38 tarihinde, nofear666 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 biri girdiğinde haber etsin burdanda toplaşalım bi yerde : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar