irin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 sevgili patiler muco dun sabah sattlerinde bize veda etti.kendi ellerimle yunvasından cıkardım cok koydu...ben onu cok ozlicemm ya.(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 sorma arkdaşım dun de benım kopeyım oldu bu duyguyu cok ıyı bılıoyorum hele en son onu kendın kaldırmak gercekden ınsanı param parca edıor delerya gıdenler asla unutulmaz bende kopeyımı unutamaycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 çok başınız saolsun ikinizinde çok üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 muco neydi köpekmi ? üzüldüm başınız sağolsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 muco genelde kedı ısımlerıne konuluor ama sonuc olarak dunyadakı tum hayvanlar ınsan lar bırer canlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Başınız Sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 sağolun arkadaslar hepiniz muco benim biricik tosbaaaamdı.( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 kötü bişe olsa gerek :) başınız saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 başın sağolsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 bir hayvan almak, onunla uğraşmak, beslemek büyütmek sevmek çok güzel ama, ölmelerine dayanamıyorum. başın sağolsun gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 muhacir ölmemeli ölemez ben tüm vejeteryan ahlağımı onun için çöpe atıp, ölmesin die ona mama verdim... nıhaaaaaaaaa irinim anam acını paylaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 saol amoncum ama hala yanlıs söyluyorsun tosbamın adını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 başın sağ olsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 başın saolsun canım ya :S sanırım benim tostos ta öldü :( hala uyanmadı kış uykusundan ...acaba diyorum hala.. :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar