Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi sorum var gençler

Arkasokak

Öne çıkan mesajlar

10 parmak diyemem ama yinede bayağı hızlı yazıyorum yani klavyedeki tuşların yerini ezberlemek bile bayağı hız katıyo ki bide bilekler hızlanınca parmaklar klavyeye alışınca hıphızlı yazılıyo yani=)

Buarada sırf UO diyemem ama UO nun da payı büyüktür tabi... Bi yandan mouse kullanıp koşturup bi yandan büyü macrolarıyla action yapıp diğer yandan kapıştığım adamı gıcık etmek için yazı yazıp durmak bu yazı olayını coşturuyo bayağı:D

Ama onun dışında icq,msn,irc filan bayağı etkili oldu tabi=)
Sosyal ağlarda paylaş

bende daha 7 yaşındayken felan uo oynamaya başlamıştım orda orda gelişmişti önceden ıcq yu da karınca gibi yazardım 2 saat vıy vıy sonra uo swg ve wow kombinasyonu arasında 10 parmak zamanla bakmadan yazma ve sınıfta evde otobüs beklerken kendi kendine r ile e yanyanamıydı ya diye düşünmeler olaraktan benimkide böyle ilerledi
Sosyal ağlarda paylaş

2 Senedir UO oynuyorum ama bayadir hizli yaziyorum, UO'da Ctrl + Q kombinasyonunu hizli yapiyorum. Klavye de hizli yazarim. Sadece sigara kulu du$mu$ mu diye bakarim arada ;)
Nasil hizli yazdigima gelince MSN'de yenge durumlari, kavgalar .VS
Eeee uzak olunca soz dinletemiyosun pek :P
Hizli yazmak guzel $ey.
Sosyal ağlarda paylaş

commodore 64 :) çok yaşlı kaldık şimdi iyimi :)
dergileri var dı bunun saman kağıda basarlardı kodları sayfalarca kodu oturup yazardım yaza yaza alıştı parmaklarım ama 10 parmak eğitimi görmüş bir kişi kadar hızlı ve düzgün yazamıyorumdur hala.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...