ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 NE female cok fazla var belkide kasten yapmıyordur her yer NE female Female karakterlere nerf gelsin(-5 Stamina -5 strength) her yer female oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 NE female priest bide tr2 robe omuzluk giydimi kesmeye kıyamıyosun(kesemiyosunda zaten) ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VanwaElen Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Falla ben öle ucuk bı fark görmedin diğer class larla arasında öle abarıtılacak kadar cok oyuncu yok.. ama fazlalarmı ? buyuk ıhtımal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Class demiyorum ya Male Female oranı dengesiz hele Xavius gibi yeni realmlerde %70 female var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Blizzard genelinde en cok seçilen ally karakteri NE female Horde tarafında Undead Male die birşey duymuştum zamanında büyük ihtimalle doğrudur 2side gerek race özellikleri gerek karizma olarak tavandalar gerçi nerflediler gariban ne leri ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VanwaElen Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Hmmm yukarda bi yanlışlık yapmısım class yerine race yazcaktım karıstırmısım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ilk pat video su topic inde sam i gıcık etmek icin bende OoO cok yetenekli adam cok kral adam vs demistim de gercegi de biliyodum..1. si video yapmak zahmetli istir adam rahat 15 ab yapmıstır o goruntuleri almak icin..2. si regalya nın da dedigi gibi benim izledigimde o uber critleri vurdugunda bug + potion buff wow da ne varsa ustunde vardı adamın.. adam zaten kendisi de diyo bufflar + healer destegi olunca warrior bole yapar diye ben cok yetenekliyim vs dedigini gormedim adamın..adama ciddi dmg ler geldigi halde shield ler heallar la kurtuluyodu..verdigi dmg ler kadar aldıgı dmg leri de gormek lazım..healer destegi o kadar abartı olmasa o item ve buff lar la bile okadar hayatta kalamazdı..mage in teki ooo rank 14 warrior!! diyip zhc toep pom pyro u cakardı aradan dalan diger adamlar oldururdu.. peki neden bu kadar guzel adamın video su ?adam gercekten elite derecesinde goruntuler almıs kurgusu muzikler harika gaza getiriyor insanı..ama burdan yola cıkarak cok kral warrior diyemeyiz bence.. video yapmak la pvp yapmak arasında cok fark var bi adam gercekten O_o derecesinde pvp yapar ama kurgu yu ayarlıyamaz muzigi ayarlıyamaz kimse begenmez o movie i .. burdan yola cıkarak bu movie i yaptıgı icin pat a sadece gercekten cok ugrasmıs cok harika bi movie yapmıs diyebilirizde asmıs pvp yapıyo ya da oyunun en kral class i warrior!!!buyuyunce bende bole olacam plx ! falan denmez denemez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Otherguy denen adam videolarda kendi öldüğü yerleri editleyen, kendinden düşük levelli oyuncuları kestiği anları frapsleyen bir mage idi. Hem zaten yakında ben de videomu çıkarıcam.. +5XX Spell Damage ile Mind Quickening Gem açarak 100 Crystal'ı kaç saniyede conjure edebileceğimi göstercem! :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Kendi ölümünü gösteren kac tane movie var? Ben 1-2 tane hatırlıyorum onda da 10v1 ganklanınca bakın ezdim abilerini çağırdılar ezdiler diye gösteriyorlar yoksa kendi ölüşünü gösteren pek movie star yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Reapers-By_Deltoidius uzun bi vidyo bölüm böülm paladinler bilmemneler coklu combatlar diye bölümlerden biride "now Deltoidius getting owned" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Otherguy son movie sinde zaten bu gibi eleştiriler yüzünden movie nin bir bölümünde ölüşümümü görmek istiyosunuz diyor?sanırım arkadaşın fitlediyi şeyi bi cok adam fitlemiş oda ölüşünü gösteriyor movie de ya ben bunu biraz futbol maçının özeti olarak görüyorum özette önemli anlar ve goller gösterilir maçta taç atan adamı göstermez maç özetinde :) lezzetli deil bir adam movie çekiyorsa tabiki öldürdügü kareleri koyacak ve hala diretiyorsunuz düşük level kesiyor dige ben hiç rastlamadım düşük level kestine kesiyorsada 2li 3lü gruplardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 reapers videosunu çektim sadece 1vs3 ve 1vs4 savaşları dışında gerisinin yalan olduğunu söyleyebilirim. adam gidiyo mount üstündekilere charge yapıyo, adamlar inene kadar yarılanıyo canları, ben ne anladım bu video'dan. pat'in video eğlenceli hiç olmazsa ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 şimdi o vidyo ne zamandan biliyomusun warriorlar buglı %15 miss rate buglı minimal rage gain bilmemne zamanında cekilmiş bayaaaa eski bi vidyo cok eski günler yanı adam reaper'ın almılş cekmiş arcanite ama spinal değil bak dikkat cekerim öle eski yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 tamam eski olabilir ama beğenmedim video olarak ama 1vs3 ve 1vs4 olaylarını beğendim, adamda yetenek var yani. yine de mountlu adamlara chargelaması hoşuma gitmedi (yeni ya da eski video olup olmadığını da bilmiyodum, pek warrior videosu çekmem de :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barrac Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Futbol maçı özeti gibir ne demek ya ? Maç özetlerinde sadece bi tarın attığı golleri mi gösteriyolar hiç dikkat etmemiştim :) Ama şu da bi gerçek adam akıllı bir video hazırlamak için uraşmıştım ben bi ara yani harbi iyi oyuncularla zevkli geçen savaşlarımı falan koymak için 17 GB lık video içinde toplam 6-7 dakika lık bir görüntü çıkmıştı ki onu bide editleyeceksin falan 3-4 dakika kalacak. Onun için ister istemez düşmanınızı hazırlıksız yakaladığınız görüntüleride koymak zorunda kalıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ona buna bomba atmayan, birisiyle kapışırken akabinde heallayan classa pummel atıp kesmesine devam etmeyen warriordan cacık olur imo. warrior yaratıcı olur, yıkar. bu adam sadece vuruyo lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 pat yetenek kadar gostermiyo doru ama bizimde canımız istiyo yanı.. ama dominion öle değil mesela, heleki bi ww atmadan once ortalma sahnesi vardırki süperdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 pat kaka pat kotu pat ... demek te gereksiz ve sacma pat super imbaa!! demek kadar..adam hakkında denilebilecek tek sey harika movie yaptıgı..hala arada izleyip gaza gelirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 aynen hatta bi yerde iki gnome kesişi vardır böle gnome koşarken vurur bi tane gnome havada suzulureken döner bi yere düşer pat arkasını döner diğer gnome'a vurru oda fırlar bi uca... hoştur yanı kötü dmeye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 olay iyi kötü über süper yetenekli yeteneksiz değil otherguy denen eleman birsürü kişiye mage i sevdirdi. birsürü kişi zevkle izledi videolarını ve ben hala arada bir oturup eski videolarını izlerim. birini efsane yapan şey budur bence. yetenekli yeteneksiz tartışırsın ama herangi birine gidip en ünlü 5 mage say dediğinde otherguyı sayacağını tartışmaya gerek olacağını sanmıyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Kul Tiras serverinda Bota diye bi tauren warior var.... bu adam su anda warlord buyuk bi ihtimmalle cok yakinda rank 14 olucak serverdaki allylarin %90 i bu adamdan nefret eder peki neden... :) 1. Pat ozentisidir :) ara sira 4 kisiye charge eder ve 5 saniye sonra yatar asagi cunku o daldigi anda healer ordusu arkasinda deildir :) 2. 1 warrior in Battleground basarisi asla ve asla tam olarak kendisine ait degil arkasindaki healerlara baglidir Healer > warrior :) 3. Adamdan o kadar nefret edilirki hic farketmedigimiz bi ozelligi ortaya cikiyo adamin gercekden iyi bi warrior olup sanki hepimizi sunder armor/taunt/mocking blow/challlenging shoutla ustune cekmis herkes ona dalar arkadan gelen rogue/mage/warlocklar uzerimizde bi miktar dps yapip hepimizi asagi indirir :D 4. Asla iyi bi warrior yoktur ya guild i iyi yada arkasinda cok healer olan warrior vardir :D Dogrusunu solemek gerekirse 2. madde de soyledigim gibi arkadaslar ole 5-6 kisi arasina girip hepsini almak zor bisey deil bunu lvl 39 warriorla elinizde whirlwind axe varken yapabiliosunuz deneyin eglenin :) ha eeger 60 da derseniz sadece 1-2 seferligine bikac arkadasinizla anlasin arkanizda 6 kisi sizi heal etsin bizim serverin en iyi 2 priest i ve tier 2 giyen 1 paladin + druid beni AV de 10 kisi arasinda canli tuttular ki allahin guduk ice barbed spear i ile sweeping strikes/recklessness/whirlwind basip ortaligi tarumar ettim bu beni iyi bi warrior mi yapar? hayir efsanemi yapar? lolol kesinlikle hayir :) iyi warrior az equipmentla cok is basarabilendir "bence" :) iyi geceler sevgiler saygilar :) Hamanu lvl 60 warrior Kul Tiras eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 bu arada Head in soyledigi de cok mantikli warrrior dedigin adamin isi BG de insanlari rahatsiz etmektir pummel / piercing howl + intimidating shout / herkese hamstring flan gibi seylerle :) ne biliyim mage nova basar warrior fear atar adam tikanir flan bole guzel seyler iste bireysel zevki nereye kadar cikarki kaldiki o nice videolari kaydetmis olan pat o bufflarin 10 da 1 ustunde olmasa arkasindaki healerlar olasa naapardi neylerdi acep takim oyunu kazandirio iste :D bu arada yine kul tiras serverindan Mosthated a tebrikler bir insanin nasil solo olarak rank 14 olabilecegini gosterdigi icin 0 bug abuse 0 bullshit solo azim tebrikler :) "simdi git yat uyu abi dinlen :D" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 o mosthated paladin di mi? dur msnden kutlayayım kendisini..paladin r14 mü olur lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 hamanu o dediğin bence bir şekilde teselli. evet ben de valor spaulders ve chestim ile bazen harikalar yaratıp karşı takımı mahvedebiliyorum. ama serverin en çok korkulan warrior'unun profilini postlicam şimdi bi sn. http://wow.allakhazam.com/profile.html?602900 hadi buyur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 mosh silvermoonda paladin kasan arkadaşmı türk yoksa bu başkamı heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar