Sam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 gelsin gelsin, daha çok HARİİİ MAKKENZZİİ ile harimmakkenjji çekişmeleri bekliyoruz ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 ahah çok güşmüştüm ya o harrie mckenzie'ye ilk çıktığı zaman hala da gülüyorum galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 şimdi tüm 3. sezon ova olarak mı gelicek yoksa diğer ovalar gibi sezon arası geyikleri mi olucak bu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 3. sezon 2 tane ova olarak gelicek o kadar Yok yani manganın dvm ettiği yere kadar şu anda 26 bölümlük malzeme çıkmaz. Çıksa bile 1. veya 2. sezon gibi komedi olmaz, baya ciddileşti aralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 anaşıldı peki manga ne durumda? bitmeye yakınsa başlıyım diyorum da :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Sanmıyorum biticeğini, tam "aha şimdi söyleyecek" dediğin yerde gene reset atıyorlar herşeye >: Zaten lisede 1 seneleri daha olması lazım bunların yani bitmez kolay kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar