Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Raist emo tanrı zaten. Mage'ler emo. Buff mages. OMG BBQ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 ya intelligencesız mage büyü yapabilir mi aké? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 aga çalışmakda önemli zeka kadar günde 4 saat çalışırsa sınavı verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 lord_mozart kim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 bet0n said: stuner her zamanki gibi kalleş oynar maliceliysen dalar ezik gördüğüne dalar beni teke tek alamadı çok rahat kestim ama malice olsa üstüne biner bırakmaz:) malisliyken dalmamak lazim arkadas hakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 paper mağe kağat mağe demektir kağat hassas olduğundan dolay çabuk ölür önce neyin ne olduğunu öğrenin oke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 ney neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 cilveloy neneyde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 oy nanayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 i like old fashion end your nose my darlink Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Marl0_on said: ya intelligencesız mage büyü yapabilir mi aké? magic power vuruşu etkiliyo ko'da intelligence değil. ayrıca mp bonus sadece moblara işliyo. cz'de karşı ırka etkili değil. yani mp bonus takı yerine hp ve sonra int tercih ediliyo. setler hp bonus 112 int[+7 woe için] 245mp 100 küsür de hp oluyo işte. ortalama 80 level half paper mage'de 4k - 5k arası can oluyo takılarla beraber of ne açıladım be. rahatladım resmen. dinleyin. ben biliorum bu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 genel konuştum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar