Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 son iki server yani olympia ve edana daki mageler üstüne alınmasın :D cypherda human oldukdan sonra çok iyi tanıdığım party yaptığım mageler 2 skillde ölüyolar :S bilemedin 3. skillde. isim veripde zaten tonla olan düşman kat sayımı 3 e katlamayacağım. derdim şu 300k + np si olan insanlar paper oluyolar iyi olsunlar ama 2 skile yatıyolar dagger def helm i olmadan pk ya çıkan paper mage sizce ne kadar mantıklı ? battle priest ve mage taliasız gezmemeli bence (en az 5 talia :D acid potlara karşılık) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Stuner_Cypher 1v1 de kaçtane BP nin karşısında durabildin de böyle bir kanıya varıyorsun ? elinde el feneri olmayan tüm asasinleri alacağıma inanıyorum 1v1 de , sende warsa np .. ps : yanmasada fener değerinde olanlar zıplamasın [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 15:35 tarihinde, tasci tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 bide sen aress deki paperleri gor adam 14 damage yiyo skill z r falan yine yatmıyo ornek ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 oel deme stunercım sen asas yonuyle bakıosun bıde soldan gıderken ne mageler asfalt kazıtıor mılete asıl nplerı ozmn kasıolar gece zaten papaer oalrka cok zor np kasman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 @tasci güzel bir soru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 bana göre mage dedigin +200k np den sonra en az complete set+7/12hp elixir+7/56light dd25helmet olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakemal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 aresteki katil paper mageleri gormeden baska serverlara bakmayin. :D olmeyen mageler yeter artik denen mageler ve magic shield oldugu halde en az 1000 damage veren paper mageler:D endless bir ornek dedigi gibi ve cyhan vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 bp yim, 1200 ün altinda spike damage yiyosam o assas i ağlata ağlata keserim.... ki genelde 1200 altinda yiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 tahminde bulunayım stuner in nedne böyle bir kanıya wardığına , toplu gidişlerde Lf ile ırkının arasına karışan Stuner , arkadan yakaladığı hali hazırda kaçmakta olan BP leri ve Paper Mage lerin arkasına geçip spike , thrust , pierce attığında ölmesini normal olarak karşılamayıp , sin in oyunun ilahı olduğunu düşünüyordur sanırım :) cidden cevap bekliyorum stuner , kaçtane BP yi 1v1 de aldın ? [ gizlenmeden gel korkuyorum :p ] [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 15:56 tarihinde, tasci tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deda Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 mage nasıl olmalı diyosan marlo_on un charı en ii mage bence o acıklamalı bu konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 @ tascı valla ben video da izlemiştim..beatitpunk diye arkadaşımız var bakteriyi adeta hoplatmıstı : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 pm derya_su cypherda nasıl bp olduğnu herkes bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 mage dioarsan pm beyazkan 0di yi kızartan mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piya_erdem Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 25 dd ile +8 hell breaker oldu mu olay biter. tek bir unique takı sahibi olmasa da 2-3 sini bile rahatlıkla alacaktır bp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 @tasci :) asassin diyorsan pm beatitpunk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 ya işin enteresan yanı ben talia giyiyorum diyen bp görmedim ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 ivi 70 agada fenerli şart olması lazım bencenek ama fenersizlerle kalapalıktan adam atlatan aga istemioz.bis azlında türkiyenin bu yozlaşan ass. gerçeğini wurgulamak adına bu topikte takılıyoruz.kaybolmayan rogue istiyoruz. xD bence; tam itemli olcak iki grupta bi rogue bi bp i alamas bi rogue bi paper mage ide alamas bi rogue bi warrioruda alamas bi rogue bi maliceli warrioru alabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 300k npsi olan mage e towndan çıkmış koşarken teha yerde yakaladığımda 1500 spike vuruyorum malice yok bi halt yok anlatmaya çalıştığım bu . neden hala paper olyuro diyorum. siz bana en baba assas benim diyomuşum gibi laf ediyonuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 bi rogue bi mage i ağlatır inletir sızlatır aynı lvl ve aynı itemlara sahip olurlarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 300k npsi war die full itemmi olmak zorunda ? full itemden kastım lord mozart ta war ama ^^ en az full dd 25 elbise takım +7 lycaon dual rol mp +12 +1 hp takılar vsvsvsvsvsvvsvs. [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 16:19 tarihinde, PassivE_KesH tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 o serverda dogaldır ama aress de olsan paper gorunce eminimki kacarsın xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 yaa bak enless a gördümmü hemen kaçıyom artık pislik karus oldu ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 zzzzzzzzz 430+ k np min 300+ k sını asas lardan aldım allah onlardan razı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 en güsel cwp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 ange konu 6 25 dd helmi olmayan mage ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar