Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paper mage olmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
son iki server yani olympia ve edana daki mageler üstüne alınmasın :D

cypherda human oldukdan sonra çok iyi tanıdığım party yaptığım mageler 2 skillde ölüyolar :S bilemedin 3. skillde. isim veripde zaten tonla olan düşman kat sayımı 3 e katlamayacağım.

derdim şu 300k + np si olan insanlar paper oluyolar iyi olsunlar ama 2 skile yatıyolar dagger def helm i olmadan pk ya çıkan paper mage sizce ne kadar mantıklı ?

battle priest ve mage taliasız gezmemeli bence (en az 5 talia :D acid potlara karşılık)
Mesaj tarihi:
Stuner_Cypher 1v1 de kaçtane BP nin karşısında durabildin de böyle bir kanıya varıyorsun ?

elinde el feneri olmayan tüm asasinleri alacağıma inanıyorum 1v1 de ,

sende warsa np ..

ps : yanmasada fener değerinde olanlar zıplamasın

[ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 15:35 tarihinde, tasci tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
oel deme stunercım sen asas yonuyle bakıosun bıde soldan gıderken ne mageler asfalt kazıtıor mılete asıl nplerı ozmn kasıolar gece zaten papaer oalrka cok zor np kasman
Mesaj tarihi:
aresteki katil paper mageleri gormeden baska serverlara bakmayin. :D olmeyen mageler yeter artik denen mageler ve magic shield oldugu halde en az 1000 damage veren paper mageler:D endless bir ornek dedigi gibi ve cyhan vs...
Mesaj tarihi:
tahminde bulunayım stuner in nedne böyle bir kanıya wardığına ,

toplu gidişlerde Lf ile ırkının arasına karışan Stuner , arkadan yakaladığı hali hazırda kaçmakta olan BP leri ve Paper Mage lerin arkasına geçip spike , thrust , pierce attığında ölmesini normal olarak karşılamayıp , sin in oyunun ilahı olduğunu düşünüyordur sanırım :)

cidden cevap bekliyorum stuner , kaçtane BP yi 1v1 de aldın ?

[ gizlenmeden gel korkuyorum :p ]

[ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 15:56 tarihinde, tasci tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ivi 70 agada fenerli şart olması lazım bencenek ama fenersizlerle kalapalıktan adam atlatan aga istemioz.bis azlında türkiyenin bu yozlaşan ass. gerçeğini wurgulamak adına bu topikte takılıyoruz.kaybolmayan rogue istiyoruz.

xD

bence;
tam itemli olcak iki grupta
bi rogue bi bp i alamas
bi rogue bi paper mage ide alamas
bi rogue bi warrioruda alamas
bi rogue bi maliceli warrioru alabilir
Mesaj tarihi:
300k npsi olan mage e towndan çıkmış koşarken teha yerde yakaladığımda 1500 spike vuruyorum malice yok bi halt yok anlatmaya çalıştığım bu . neden hala paper olyuro diyorum. siz bana en baba assas benim diyomuşum gibi laf ediyonuz :)
Mesaj tarihi:
300k npsi war die full itemmi olmak zorunda ?

full itemden kastım

lord mozart ta war ama ^^

en az full dd 25 elbise takım +7 lycaon dual rol

mp +12 +1 hp takılar vsvsvsvsvsvvsvs.

[ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 16:19 tarihinde, PassivE_KesH tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...