infiniTY_zoOom Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 [spo][/spo] Bu adam Beni Bu Şekilde 2 kere Yatırdı Ne kadar Spastiq İnsanlar var Bu Oyunda Yazıklar Olsun Bişey demiyorum Tazy_Tikyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infiniTY_zoOom Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 darkness07 Deli Oldum Sana Oynama Bu oyunu Haram sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 klasik bi durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 tmm da hp ile kaybettiğin exp neden kapalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infiniTY_zoOom Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 bilmem sinirden Gitmiş lvl 63 giden xp bakamadım hp de yarıldı zaten sirinbaba ile harpy kesiyoduk haysiyetsiz bizi çekti yatıdı bundan öncede urukları üstümüze çekti yattık özür diledi neyse dedik ne kadar serefsizler var ya bide ben 34 yaşındayım küfür etme dio ala ala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 boşver ben 64 üm üzülmüyorum fazla giden expe bazen press ok yaptığım bile oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 lvl 65 de 2 kere press ok 5 dk içinde hemde ex kasılır sorun degilde yapılan sey insanı cok yıpratıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infiniTY_zoOom Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Kendim yatsam beklemden basarım ama Adam Spastiq 34 yaşındayım dio bana neden küfür ediyosun dedim sen neden böle bişey yapıyosun zevkmi veriyo sana abi dio sonraada hey allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 harbiden ayıp 300 ac dan anlasıldıgına göre 61+ sın baya bi exp kaybın olmus gecmiş olsun ne diyelim ALLAH insanlara akıl fikir versin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 yazık walla güngör xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infiniTY_zoOom Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Kasalım Diyoz kasamıyoz agaGiller ve Spastiqqiller Sayesinde Ne lvl kaldı ne Cz kaldı ne Oyunun tadı Kaldı Satıyom charı en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 yeni moda canı sıkılan magenin transformation scrol kullanarak özellikle raibada ki en son daki golemlere çekmesi ve yatırması..artık daha da ilginç oluyo ki 2 tane resser var aynı şekil onlarda yatanı 4 taşa kaldırıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 adam seni yatırmış bunda kötü bir niyet görmüyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 yeni troll sen misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 senden eskiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Slm aga adam chok spastiqqqqmisshhhhh. (td)(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 NE MAL Bİ OYUN YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 bLackcha0s said: NE MAL Bİ OYUN YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 la halamı oynuyonuz bu gınayt onlaynı, çok ilginç cidden!? beleş falan diye oynuyosanız. gidin turkwowda beleş wow oynayın işte. hem ortam daha nezih hemde oyun bişeye benziyo, hile hurda yok. mazoşistlik yapmayın bence yazık ya zamanınıza:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 beyler oyunu beyenmiyosanız yazmayın kınaytın pvpsi wowda olsa wow oynarız parasında değiliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar