SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 bir addon var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 bildiğim kadarı ile ilk zamanlarında vardı wowun,sonra illegal oldu bu botlar falan vardır ama illegal hala.fishing ile ilgili en kullanışlı addonda fishingbuddy(ismi yanlış olabilir :)) şu an,tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 böyle addonları kullanmak yasak yalnız "otomatik fishing loot" "otomatik mob öldürmece sen çay içmece kahvede kağıt oynamaca" gibi addonlar mevcuttu ve kullanıcıları banlandı dikkatli olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Shift+Sağ Click. Otomatik olarak lootlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 demirmaske lol diyorum sana . mouseun sol tusuda saldırıyo dimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tssunami Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Doru diyo ama shift+sağ clikc oto topluyo :) 225 yaptım oyle ben 300 için lvl bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 tssunami sanada bi lol o zmn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinek Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 World of Warcraft ilk çıktığında vardı böyle bir addon hatırladığım kadarıyla. Ama sonradan kaldırdılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ALLegaLL Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 balıkları lootladıkca yerlerini belli eden ve daha sonra size aha bu suda su balıklar vardien add on lar kanunen yasal ama bi add on yardımıyla her olta sallanısında lak die auto loot yapma olayının yasal olduğunu sanmıyorum ve hem para hem hapis cezası ile cezalandırılacağını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Balık oltaya vurduğu anda otomatikman clcikleyen addonlar eskiden vardı ama cheat sayıldığı için yasaklandı. Artık istatistiki bilgiler ve otomatik olarak oltayı suya atanlar dısında birşey yapan addon yok. Aklınızda olsun eğer fishing kasacaksanız kesinlikle cookingde kasın aynı anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Tek cezası ban. Abartmayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 @Allegal sosyal hizmet cezasıda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Ağırlaştırılmış müebbet O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringeril Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 WOW'dan uzaklaştırıldıktan sonra diğer cezalar hafif kalır abi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 amuda kalkip en uzun wow karakterinin ismini tersten okutmaca :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar