Marveloth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Emaleth Sen gel 3. sezonun sonunda manasiz bir sekilde Azulaya ters dus. Tamam biri Zuko nun sevgilisi ama ya akrobat? Ondan hic beklenmeyecek bir hareket. Neden nicin? Guzel bi ekiptiler ters giden birsey gormuyordum ben. Azula nin savunmasiz kaldigi o an tabiiki guzel. Ama 2 bolumun sonucu olarak onu gosteremem. Resmen buyuk savas icin adam toplama amaciyla hazirlanmis. Tamam bu iyi birsey. Ama koskoca 50 dk ya sigdirmak yazik olmus. Aang ve digerleri de gorunmeliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 her bölümde aang ozai'i pataklasın yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Sen nasil anlamak istiyosan o olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 marv, gecmislerini bilmiyoruz ki, ty lee, daha yakınmıs mae'ye demek ki azula'dan... azula daima eziyor zaten ty lee'yi, cok da sasırtıcı degil ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 a plastik akrobat kız çin malı oyuncak gibi bişi yaw.. ne didim ben ha ne didim ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Valla arkadaslar. Size ara bolumlerden biri olan "puppet master" i hatirlatirim. Veya "runaway". Bunlari BL 1-2 ile Kiyaslayin. Tamam sonucta zevk meselesi. Ama Finale 5 bolumu kalan bir dizi icin fazla durgun ve kopuktular. Zuko ile ekibin dostlugunun gelismesti. Guven kazanildi. Esirler kurtarildi. Sezon 2 nin basindan beri tanrica edasiyla gorunen Azula bi anda cuvalladi. Replik yoksunu bir bolumdu. Durgundu. Bunlar kisisel goruslerim. Katilmayan olabilir, kimse de zorunda degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 beğenmemekte özgürsün bittabii, ama "hiçbir şeyin olmadığı 2 bölüm" deyince olmuyor. Marveloth said: Bu bolumleri hic begenmedim. Hicbirseyin olmadigi, yavan 2 ara bolum. kendin yazmışsın yukarıda ne kadar çok şey olduğunu zaten, daha ne olsun iki bölümde, onu anlamadık biz. yoksa beğenme anacım, bize ne ki, biz beğeniyoz herkesin yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 emaleth'e katılıyorum. belki bunca ay bekledikten sonra tüm 3 sezon içerisinde en etkileyici en güzel bölümü beklemiş olabilirsiniz de, bence yine de gayet güzel bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Marveloth said: Sen nasil anlamak istiyosan o olsun. agresifiz bakiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 amanın yeni bölüm gelmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Bu kadar uzun süre bekledikten sonra çok klasik,yavan 2 tane bölümdü.Eh beğendim ama kesinlikle beklediğim bu değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 e zaten 4 ay kadar bunu hazırlamak için uğraşmadılar ki :) araya senaristlerin eylemi girince bu kadar uzadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 o adam hep zevksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 gayette şahaneydi, nerdeyse bütün destek karakterleri iceren bi bölüme, "ara bölüm hiç bişi olmadı derken" gidip puppet masterı översen olmaz. kiyoshi warrior kız yönetti 315'i resmen. Jetpack cok rezaletti, gerek yoktu yanı öle bi abukluğa oda koşsaydı ipin üstünde işte. ty lee'nin azulayı yatırması cok cok cok normaldi, hem mae'i daha cok seviyo hemde öle olmasa bile ölmesini göze alamazdı. bu arada en cok "my girlfriend turned in the the moon/thats though buddy" ye güldüm ama bi an zukoda yavuklusunu kurtarmak için tekrar geri dönücek sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Yeni bölümleri ben çok beğendim,ilaç gibi geldi açıkçası o kadar bekledikten sonra. Arkadaşlar Azula uçmuyor,hatta Aang bile kanatlar olmadan uçamıyor,tek yaptıkları kendilerine hız kazandırmak,yön vermek.Tellere kadar sıçradı ateşle kısaca.Benzeri bir hızlanmayı Azula ile Aang book earthün sonunda savaşırken de görmüştük.Ayrıyeten Azula bu,her türlü über şey beklenir. Bana bölümler çok doyurucu geldi,hiç de aang ya da katara eksikliği hissetmedim zaten.Bir tek toph... Bir de Aangin şu eski okul üniforması içindeki saçlı hali daha iyiydi,hala yeni kıyafetlerine + saçsızlığına gözüm alışamadı. Mai konusu oldukça duygulandırıcıydı,ty lee bu duygusallığın üzerine aperatif sayılsa da esas olarak Mai boş olmadığını kanıtladı.Ve en önemlisi kızların dayanışmasının Azula'dan korkma üzerine kurulu olduğunu anladık ki zaten bozuldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Ne zaman çıkıyor 16 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 yaptıkları yapacaklarının teminatı ise eğer.. en iyi ihtimalle 1-2aya çıkar.. swh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phy Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 dvd temmuz sonunda cikacagina gore kalan bolumler en erken temmuz basinda cikar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Avatar:_The_Last_Airbender_episodes Oha July'de çıkıyor. Haziran oluyor di mi July. Neyse, 4 ay beklemiştik bu bölüm için. 1 ay daha bekleriz, nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phy Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 haziran june temmuz july Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 hayır temmuz oluyo july. avatarchaptersda mı ne 14 temmuz da kaldığı yerden devam edicek yazıodu, ne kadar doru bilinmez ama mantıklı geldi bana final 2 hour special dan önce 2 bölüm daha var volume 4 ün dağıtım tarihi de 29 temmuz, tam yeticek kadar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 oh 2 ay bekliycez. yav anlamadım. bu 4 aya yakın süreç sonunda diğer diziler takır takır bölüm basmaya başladı, ama avatar halen ıkınıyor sıkılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Season 3 final trailer da Katara bloodbending yapiyo. El hareketinden anlasilabilio. Trailer in ortalarinda. Acaba kime... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Benim de dikkatimi çekti,gayet de kararlı görünüyordu.Umarım final derken çoğu şeyi atlamazlar,lotus taşıyla ilgili olay,Iroh vs...Trailerda Toph'da pek gözükmüyor nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 ne olur spoiler içinde yazın yav daha yeni başlayanlar var benim gibi, ilk sezona başladım hızlı bir şekilde ilerliyorum. evet konu çok güzel, dövüşler harika ancak ben çizimlere bir türlü alışamadım ya flash tv deki islam konulu türk yapımı çizgi filmlere benziyor bazen çizimler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar