DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 1000. mesajıda ben atiim bari =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 O değilde ispanyol wikipediasında The Western Air Temple için (bana kalırsa fake) bir overview yayınlanmış. Benim dışımda rastgeleniniz oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 hahaha dün bende 1000. mesajı benmi atsam diordum hahaha :D In order to receive the tattoos as well as the title of a master, an Airbender must pass the thirty-six levels of airbending along with engendering a new technique. In actuality, Aang had only reached the thirty-fifth level before he left the Jongmu Temple, his invention of the Air Scooter earned him the tattoos prematurely, making him the youngest airbending master in history. The Western Air Temple is situated nearest to Fire Nation territory. It exclusively housed female Airbenders, and is the only temple not yet seen in the series. However, with the failure of the Fire Nation invasion, the Avatar and remnants of the invasion force have journeyed to seek refuge within the Western Air Temple bunları wikiden aldım dün wikide bir yazı daha okudum western air templeda aangin öğrenmesi gereken ama dangalaklığı yüzünden öğrenemediği weatherbending varmış en tehlikeli airbending birde orda kapanması halinde çakraları açmayı gösteren bir yöntemde varmış :) ama yazıyı ya silmişler yada ben bulamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 henüz 3.9 i izledim en son ve invasion vs neler oldu bilmiyorum ancak yukardaki mesajı okudum ve acaba book 4: air ın olayı mı olcak bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Farinal said: henüz 3.9 i izledim en son ve invasion vs neler oldu bilmiyorum ancak yukardaki mesajı okudum ve acaba book 4: air ın olayı mı olcak bu? oops şunu gördüm ve yıkıldım :D "Also revealed was that the Avatar season three (and show) finale..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 ya yeni bölüm de haydi hani yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 hakkaten ne zaman çıkıyor yeni bölüm? day of black sun bölümleri mükemmel olmuş hadi yeni istiyorum YENİİİİİİİİİİİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 şimdi bunlar sızdı ya orjinal oynanma günleride 30u madem o zaman bizde 7 sindeyiz yanim bu cuma her zamanki gibi çıkacak ve sabah doğru indirebilcez ağlamak istiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 ağlayabilirsin, zira nick.com'a göre bugün Avatar: Day of the Black Sun var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 wtf?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 book 1'in altyazıları lazım ingilizce, acil :( yardıım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 hala ses yok değil mi yeni bölümden of simdi olaylarin heycanina girmek icin oturup yenden izlemeliyim 3 sezonu da (yuh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 can sıkıntısından başladım sezon1'den itibaren tekrara ben vizeler de bitti nasılsa=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 bende 1. sezon yok ya ben onu nickten ve cnbceden izledim birisi sezon bir full link verebilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 hmms sezon 1 var 2 de var ankara sınırları dahilindeyse bişeyler ayarlayabilirim ama link çözemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 http://www.theavatarportal.com/ burdan izlemistim ben ama gitmis linkler. burda var heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 yeni bölümün tarihini bilen var mı yav? nerde kaldı:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Valla yeni bölüm ocak veya şubatta yayınlancak diye duydum ama yanılıyor olabilirim. Bu arada herkesin YouTube'da Avatar Abridged serisini izlemesini tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 3 hafta sonra çıkacak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 wikide yeni bölüm cuma çıkmış diyor mininovaya baktım daha yoktu link düşer öğlene kadar hadi hayırlısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 distanthorizons ta yazmışlar, dün Kanada da yayınlanmış. Acaba Torrent e düşermi yoksa U.S. te yayınlanmasını mı beklerler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 mininova'da var şu anda chapter 12 the western air temple. 146 mb olanın görüntü kalitesi fena değil ama sesi çok kısık.bir de arada 1 saniyelik reklam kesintieri giriyor (20 dakikalık çizgi filme zilyon tane reklam konması ayrı hikaye). yine de idare ediyor şimdilik. 152 mblik düzeltilmiş versiyon da koymuşlar ama onda da peer yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 ooo yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 sonunda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Downloading Avatar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar