tunca Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 oha nasıl lan en son 5 çıkmamış mıydı ? 3 bölüm birden mi izlicez nolcak anlamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Bleda ne sallıyosun arkadaşım ben anlayamadım da... 6. bölüm saat 20:00 da amerikada yayınlandı. bikaç saate mininova ya demonoide düşer.. 7-8 fln nerden çıktı? Off link bulamıyorum. Hadi düşsün artık nete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 6. bölüm ingilterede çarşamba mı salı mı ne yayınlandı evet baya erkenden. de 7 yi bilmiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 3x06 Sezonun kesinlikle en iyisi, mükemmel bir bölüm. Bir tek eksiği var, o da Iroh'u seslendiren amcanın konuşması. Ona da alışırız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 3x06 Yorum kesinlikle harika bir bölümdü. REsmen duygulandım izlerken. Evet Iroh'nun sesi garip. Ses tonu olarak yaklaşmışlar fakat aksan ve vurgulama olarak farkedio direk. Çok gaza geldim valla, Direk foreshadowing yaptılar, Zuko iyi tarafa geçecek! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 daha cuma olmadan 6.7.8. bölümler çıktı. Demonoid de var torrent çekebilirsiniz =) neden böle yayınladılar birden bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Nası yani... Ben dün akşam demonid i kontrol ettim yoktu. 6-7-8 i aynı anda izleyen varmı? Demonoid şuan bakım yüzündne kapalı allah kahretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 tıkla ben henüz indirmedim, sahte olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 indirdim 3 bölümde var şu an elimde o 6-7-8 torrentinde sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Deliricem. Bitlord 10-12 kb ile indiriyo. Limewire 1-2 kb :S bütün gün beklemem lazım inmesi için. Siz neyle indirdiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 http://tv.torrents.ro yeni cıkan 3 bölüm'de var (Diziler için sağlam tracker) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 6-7-8 nası çıkar abi erkenden piyasaya. karşıyim bu erken çıkma olayına beklemeninde bi asaleti bi güzelliği var canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Yok mu izleyen spo versin az xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 NASI YA 3 BÖLÜM BİRDEN?!?! ay eve de geç gidicem çatlarım şimdi. ühühühü... @dory: ya ben de paticikten zehirlenip girmiştim anime işine, kaçış yok işte güsel şey, sen onu bulmasan o seni buluyo :P bi arat bak benim açtığım bi thread olcak anime tavsiyesi hede hödö diye, orda bissürü şaane öneri var. naha ordan dalıver dorican :) edik: pis smayliler ay heyt yu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 yuh 3 bölüm birden nedir ya? seviyorum bu avatarı. başladım indirmeye, artık akşama alırım kahvemi oturur izlerim. oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 feyk çıkmasın. bak sizden bilirim (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 feyk değil gençler ben çektim 6. yı izledim 7 ve 8 i şimdi izlicem duruolar test ettim ilk download ettiğim zaman =) çekin izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ingilizce altyazi filan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 yok valla 3x08 The Puppetmaster bölümü çok psikopat olmuş. Çok beğendim =) Her bender bi level atlio. Toph metal bender oldu, KAtara blood bender oldu. Air'in ötesi nedir bilmiorum herhalde o da insanın nefesini falan keser nefessiz bırakır falan =) Fire ın bi üst seviyesi zaten lightning.. ilginçleşti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 lan o değilde 3 bölüm yayınlandığına göre 3 hafta yeni bölüm mü bekleyeceğiz ? Sağolun kalsın :) İndirsem mi diye düşünüyorum hala hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Spoiler'Lık bişi yok ama izlemedim ama Toph zaten babasının tuttuğu adamlardan kaçarken metal bükmeyi öğrenmedi mi ?Blood Bending nasıl bişidir garipsedim ?Vücudun içindeki kanı mı büküyor. Merak ettim bakayım xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 %87 indi :S Dayanamıyorum!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 DarKRideR said: lan o değilde 3 bölüm yayınlandığına göre 3 hafta yeni bölüm mü bekleyeceğiz ? Sağolun kalsın :) İndirsem mi diye düşünüyorum hala hehe sanmıyorum . her hafta 3' bölüm olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 benim gibi torrent özürlüler için direct download linki filan varmıdır? tvtorrents te accountum yok, mininova yı da limewire dan açtım 15 host 2 kb/s yle yüklüyo şuan. nasıl arttırılır bu hız? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 http://tv.torrents.ro/ üye alımı açık olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar