Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bleda ne sallıyosun arkadaşım ben anlayamadım da...

6. bölüm saat 20:00 da amerikada yayınlandı. bikaç saate mininova ya demonoide düşer.. 7-8 fln nerden çıktı?

Off link bulamıyorum. Hadi düşsün artık nete.
Mesaj tarihi:

3x06 Yorum

kesinlikle harika bir bölümdü. REsmen duygulandım izlerken. Evet Iroh'nun sesi garip. Ses tonu olarak yaklaşmışlar fakat aksan ve vurgulama olarak farkedio direk.

Çok gaza geldim valla, Direk foreshadowing yaptılar, Zuko iyi tarafa geçecek! :P

Mesaj tarihi:
NASI YA 3 BÖLÜM BİRDEN?!?!
ay eve de geç gidicem çatlarım şimdi.
ühühühü...

@dory: ya ben de paticikten zehirlenip girmiştim anime işine, kaçış yok işte güsel şey, sen onu bulmasan o seni buluyo :P
bi arat bak benim açtığım bi thread olcak anime tavsiyesi hede hödö diye, orda bissürü şaane öneri var. naha ordan dalıver dorican :)

edik: pis smayliler ay heyt yu.
Mesaj tarihi:
yok valla

3x08

The Puppetmaster bölümü çok psikopat olmuş. Çok beğendim =) Her bender bi level atlio. Toph metal bender oldu, KAtara blood bender oldu. Air'in ötesi nedir bilmiorum herhalde o da insanın nefesini falan keser nefessiz bırakır falan =) Fire ın bi üst seviyesi zaten lightning.. ilginçleşti

Mesaj tarihi:

Spoiler'Lık bişi yok ama

izlemedim ama Toph zaten babasının tuttuğu adamlardan kaçarken metal bükmeyi öğrenmedi mi ?Blood Bending nasıl bişidir garipsedim ?Vücudun içindeki kanı mı büküyor.

Merak ettim bakayım xD

Mesaj tarihi:
benim gibi torrent özürlüler için direct download linki filan varmıdır? tvtorrents te accountum yok, mininova yı da limewire dan açtım 15 host 2 kb/s yle yüklüyo şuan. nasıl arttırılır bu hız? :S
  • Yeni Oluştur...