Farinal Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 hakkaten bu 3.sezonun 3 specialıda çok bombaydı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 2. sini izledim bomba değildi pek de -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=knGmokwpBl0&mode=user&search= bu videonun 5.dksında başlio special başı da 3. bölümün 3. parçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 çok saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 haha izlemiştim ben bunu demek ki her bölümde yeni bişey çizmiolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 2. special a linki olan var mı? 1 youtube'da var. 3 bu bölümün sonunda da, 2 nirde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 güzel güzel de sıkıldım ben bu avatardan:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Arkadaşlar, Sezonun her bölümünde Aang'in Kataranın pataklanması yada abbanın kaçırılması sonrasında dünyayı yoketmeye can atan bir avatar'a dönüşmesini izlememiz ne derece baydırıcı bişey olur bilmiyorum ama bu tarz orta şeker bölümleri izledikçe bi adım daha, bi bölüm daha ha gayret yakında imba şeyler görücez diyorum içimden. Bence güzel bi bölümdü. Katara bebişim water ebnding de artık ustalaştı resmen. 2. Sezonun finalinde zaten bunu daha ne görmüştük. Artık onunda güçlerini tam performans kullanabilmesi için ille de birinin ölmesi gerekmiyor. Katara çok güçlü bir su Bender olduğunu bu bölümle kanıtlamış oldu bana. Aynı zamanda bir Healer. Son olarak sadece ateş ulusunda geçecek olan bu sezon için güzel bölümler. Ateş ulusu insanlarının nasıl olduklarını, ne gibi şartlarda yaşadıklarını öğreniyoruz. Yani bir dizi film izliyoruz. daha önümüzde 17 bölüm var. Elbet Avatar State e geçicek :) biraz sabredelim. Bende sizin kadar sabırsızım. İstediği anda avatar state e geçebilen bir Aang ile karşı karşıyayız şuanda. Off Yazarken bile heyecanlandım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 bunlar action bölümleri değil daha, şöyle bi içine girelim sezonun önce. bırakın az daha kursunlar hikayeyi, zembereğini bi bırakınca yıkılacak ortalık :) avatar rules! *militan* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 sıkıldıysan seyretme zorla mı izlettiriyorlar ? :) :P :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Sokka's Master güzel bir bölüm olacak gibi ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 ya ben hala izleyemedim 2. sezonu, o yuzden 3e de bakmiyorum, nolcak bu is, useniyorum hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 var ben de dvde 2. sezon türkiyede olsan çat die veriridim! ama amerikedesin pat die verebilirim ASDASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 catlak patlak yusyuvarlak! [ Mesaj 11 Ekim 2007, Perşembe - 00:36 tarihinde, aquila tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 bana bundan alın :( [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 uff bende istiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Asla böyle bi peluşa istemem.. Aang in avatar state'e geçmiş hiddetli halinin peluşunu istiyorum!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 APPA YİP YİP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 indirebileceğim bi site var mı ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 abi o yıp yıp lafının hastasıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 said: DeBuffAndHeal, 11 Ekim 2007, Perşembe - 20:13 tarihinde demis ki: indirebileceğim bi site var mı ya :/ mininova'da torrenti var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 4. bölüm niye çıkmadı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 daha bugun yayınlanıcak olması lazım, yayınlandıysa bile henüz düşmemiş olabilir geceye doru düşer heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 bayramdan dolayı tatilya günleri karıştırdınız. geceye doğru düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar