Mortis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 yaa lanet olsun 3 günde 2 sezonu bitirdim. şimdi 1 hafta beklemem gerekio dier bölüm için. Birden boşlukta hissettim kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 4. sezon olmayacaksa ve hikayenin devamında yeni bir avatar olacaksa bu ne anlama geliyor bir düşünün. malum, avatar sistemi reankarnasyona dayalı. Öyle birşey benim hiç ama hiç hoşuma gitmez, bu karakterlerin bir araya gelip elle tutulur birşeyler yapmaları 2 sezon sürdü. Too soon Executus... teh firelord: [spo]Firelord Ozai tam bir Episode 6 sonrası Luke Skywalker olmuş, belki de seslendirmedendir :P Tez vakte meşhur acımasızlığını göstermezse "bu mu lan firelord" gibi bir tavır takınacağım.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 kender çok sağol link için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 birkaç bölümlük materyali bir bölüme sğdırdıklarından sanki biraz dağınık olmuş ilk bölüm ama güzeldi. [spo]toph giderek abartıyo. başına gelcek onun bişeyler hadi hayırlısı. iroh'u çok merak ediyorum ne alemde acep? birde glider'a tek üzülen ben miyim? canavar gibi aletti be. yenisini yapmak mümkün olmaz heralde.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 ben de üzüldüm glidera da book 5: tahta çıkacak daha airdan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 gotunden element uydurma gokhan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 hmmm hemen 2. sezonu izleyip 3e gecmem lazim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 fesuphanallah'ı izleyin. hem yapım hem kurgu hem de senaryo olarak kat kat üstün bir dizi. görsel efektler bu kadar yapmacık değil hiç olmazsa, üstelik kadrosu çok sağlam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 NE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 fesuphanallah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 3. kitabı 3. sezonda bitiremesin 4. sezonda devam etsin :P yoksa kolpa olur yeni bir avatar felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 bişey olsun yenilmesin Firelord sonra 4. kitapta air nomadler çıksın bi yerden. Hep bearber epic bi kapışma olsun ve bitsin savaş ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 avatara epic yakışmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 şimdi bu aang ölünce suya geçicek dimi avatar. sonra toprağa, ateşe ve tekrar havaya. ama hava olmadığı için o zaman avatar soyu tıkanmayacak mı? yoksa direk havayı atlayıp suya mı geçecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 hmm çok güzel bir soru hmm! yalan olur herhalde ruh ya firedan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Aang in çocuğuna geçer? Aang ide hemen baba ettim =) [ Mesaj 23 Eylül 2007, Pazar - 13:25 tarihinde, Dregoth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 aangın çocuğu olsa bile bükücü olmayabilir. bükücü olsa bile hava bükücüsü olmayabilir. annesinin tarafını alabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Avatarların çocuğu olmuo ama ya :P bağlılıkları olmadığı için evlenip çoluk çocuğa karışacak zaman bulamiolar dünyayı kurtarma telaşı arasında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 onu bırakın da [spo]sizce de azula'nın asıl planı babasını da alaşağı etmek diil mi? hele ki ozai o kadar bebe yüzlü olunca iyice kıllanmıyo musunuz?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 [spo]aslında şuanda keyfi yerinde. zuko kontrolü altında, iroh hapiste, heryerde bir kahramna gibi karşılanıyor. ama daha sonra hem daha da güçlenince babasını indirmeye kalkışabilir tabii azula bu belli olmaz[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 [spo]zaten bariz Azula geçecek başa babasından sonra şimdi öldürmesine gerenk yok evet =)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Azula: [spo]Azula'nın tahtta gözü olduğu kesin ama bunu babasının yerini alarak değil veliahtı olarak gerçekleştirmeye çalışacak, tıpkı Zuko'yu hain diye öldürmek yerine Ozai'ye öldürtmeye çalıştığı gibi.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 anca izleme fırsatım oldu yukarda birinin dediği gibi hikayeyi toparlamak için yapılmış bariz ondan beklediğimin altında oldu biraz ama eminim düzelecektir. [spo]ayrıca bende arcane gibi düşünüyorum, azula gene zukonun peşinde bence sürekli zukoya avatarı öldürdüğümüze göre endişelencek bişey yok diyip zuko nun irkilmesi de bunu kanıtlar nitelikte.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 yalnız taht daima en büyük oğlan çocuğa aittir, önceki bölümlerde vurgulanıyor bu :) o yüzden zuko'nun ölmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar