Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
4. sezon olmayacaksa ve hikayenin devamında yeni bir avatar olacaksa bu ne anlama geliyor bir düşünün. malum, avatar sistemi reankarnasyona dayalı. Öyle birşey benim hiç ama hiç hoşuma gitmez, bu karakterlerin bir araya gelip elle tutulur birşeyler yapmaları 2 sezon sürdü. Too soon Executus...

teh firelord:
[spo]Firelord Ozai tam bir Episode 6 sonrası Luke Skywalker olmuş, belki de seslendirmedendir :P Tez vakte meşhur acımasızlığını göstermezse "bu mu lan firelord" gibi bir tavır takınacağım.[/spo]
Mesaj tarihi:
birkaç bölümlük materyali bir bölüme sğdırdıklarından sanki biraz dağınık olmuş ilk bölüm ama güzeldi.

[spo]toph giderek abartıyo. başına gelcek onun bişeyler hadi hayırlısı. iroh'u çok merak ediyorum ne alemde acep? birde glider'a tek üzülen ben miyim? canavar gibi aletti be. yenisini yapmak mümkün olmaz heralde.[/spo]
Mesaj tarihi:
fesuphanallah'ı izleyin.

hem yapım hem kurgu hem de senaryo olarak kat kat üstün bir dizi.

görsel efektler bu kadar yapmacık değil hiç olmazsa, üstelik kadrosu çok sağlam.
Mesaj tarihi:
şimdi bu aang ölünce suya geçicek dimi avatar. sonra toprağa, ateşe ve tekrar havaya. ama hava olmadığı için o zaman avatar soyu tıkanmayacak mı? yoksa direk havayı atlayıp suya mı geçecek?
Mesaj tarihi:
[spo]aslında şuanda keyfi yerinde. zuko kontrolü altında, iroh hapiste, heryerde bir kahramna gibi karşılanıyor. ama daha sonra hem daha da güçlenince babasını indirmeye kalkışabilir tabii azula bu belli olmaz[/spo]
Mesaj tarihi:
Azula:
[spo]Azula'nın tahtta gözü olduğu kesin ama bunu babasının yerini alarak değil veliahtı olarak gerçekleştirmeye çalışacak, tıpkı Zuko'yu hain diye öldürmek yerine Ozai'ye öldürtmeye çalıştığı gibi.[/spo]
Mesaj tarihi:
anca izleme fırsatım oldu yukarda birinin dediği gibi hikayeyi toparlamak için yapılmış bariz ondan beklediğimin altında oldu biraz ama eminim düzelecektir.

[spo]ayrıca bende arcane gibi düşünüyorum, azula gene zukonun peşinde bence sürekli zukoya avatarı öldürdüğümüze göre endişelencek bişey yok diyip zuko nun irkilmesi de bunu kanıtlar nitelikte.[/spo]
  • Yeni Oluştur...