Mortis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 hmm geçen sezonun en son bölümü 2006 aralıkta yayınlanmış. Ve onların yapımı da zaten önceden olduğu için. Tahminen daha bu yeni adamın sesi duyulmamıştır. Bu sezonda bakacaz. Umarım çok alakasız değildir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 bende olsa bende izlesem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 2. sezonun son bölümlerinde yeni adam seslendirmişti irohu. pek bir fark yok merak etmeyin ilk bölüm fena değildi tabi neler olacağını artık bildiğimiz için pek değişik gelmedi :D 2. bölümün bomba olmasını bekliyorum ama hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 rapid linki buldum sharebus da isteyen varsa özel mesaj atsın efenim ama henüz benimde izleme fırsatım olmadı kalitesini bilemiyorum o yüzden [ Mesaj 22 Eylül 2007, Cumartesi - 17:34 tarihinde, Aegean tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 avatarın saçı mı çıkmış :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 mükemmel bir bölümdü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Bu son kitap diye biliyorum ben. 6 ay sonra bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 son kitap mı? Book 4: Air olmayacak mı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 süper! [spo]ödüm kopuyodu bunlar ayrılacaklar, hepsi kendi yoluna gidecek, paralel kurguyla seyredicez hikayeyi artık diye ama son anda ayrılmadılar, aslanlarım! toph yönetiyor! cörk diye büküverdi gemiyi, ehehe.. katara canımı sıktı babasına diklenen ergen kız rolüyle biraz ama çok acayip su büküyo kerata. sokka'nın trailer'daki karizmatik hallerine henüz sıra gelmedi herhalde, heycanla bekliyoz. fire lord yakışıklıymış, azula ise her zamanki gibi yılan gibi. iroh'dan haber yok, nerelerde acaba? bi de zuko'nun anası var kayıplarda olan, o hikayeden kıllanıyorum ben hala... [/spo] bu noktada en sevdiğimiz konu olan acaba aang ateş bükmeyi kimden öğrenecek bahsini yeniden açmak isterim. bir de zutara olayı bitti demiştim, geri alıyorum. zuko kişisi rahatsız bi insan, sevgi kelebeğine dönüşmüş bir mai ile nereye kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 4. kitap olmayacak, aang hava bükmeyi zaten biliyor ve hava bükücü başka kimse yok zaten. ==> the last airbender. [ Mesaj 22 Eylül 2007, Cumartesi - 21:16 tarihinde, Emaleth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 4 kitaptan oluşuyor, 1 sezon daha olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 ya tamam da air biliyor die 4 elementi 3. de mi kesecekler =) [spo]Belki 4. sezon Air nomadler bi yerden çıkar falan. bi olay olur ^_^ bir de ben de uyuz oldum Katara'ya , Baban gitmiş savaşa. Adama trip atiosun. Bir de kendisi o kadar özgürlük savaşçısı modunda dolaşio insan gurur duyar babası ile.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Valla Mükemmel Bir Bölümdü.Özlemişim Avatarı Yazın O kadar Anime Seyrettim.Naruto,Bleach flm ama hiçbirinde Avatardaki akıcılık yok.Gerçi Avatar anime değil ama neyse:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 eheh evet Amerikan yapımı olmasının çok büyük bir avantajı var. Dialoglar japon animelerindeki gibi kıt ve bayık değil. Çok da akıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 toph cidden yarı tanrı oldu ya tek başına salsınlar onu filonun ortasına hepsini teneke kutu yapar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 kota dostu link hala izleyemeyenler için http://rapidshare.com/files/57448015/Avatar_Book_3__Fire__01__The_Awakening__by_kender.rar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 avatarı avrupa için yapılmış jağon yapımı anime die biliyorum, tıpkı şeker kız candy gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 yok yok direk Amerikan yapımı, creatorları falna amerikeli =) ama direk Uzak doğu felsefesi üzeirne kurulmuş bir konsepti =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 4. kitapda belki kum bükmeyi öğrenir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 hayır uzayı büküp zamanda yolculuk yapıcak ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 ya geçmiş zamanda geçer, çocukluğunu öğreniriz fln... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 ya zaten bütün hikaye avatar üstüne kurulu şuanki avatar aang son hava bükücü olduğu için aangin efsanesi diyede geçiyor aynı zamanda yapımcılar zaten bu sezonun sonunda onun hikayesinin biteceğini 4.bir kitap olmayacağını açıkladılar bunun yerine başka bir avatarın hikayesi anlatılacak :) büyük ihtimalle aangden 1-2 avatar sonrası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 oha devam edicekler mi başka avatarla? ya başka avatar ve başka hikaye böle ne biliim çok kopya olur ya. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 hala izleyemedim yahu =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 başka avatar bencede biraz kolpa olur :D bence fire lordu öldürsün aang ama sonra güneş tutulması geçince yerine başka biri geçsin kral olarak. şimdi yeni kral seçilince hala nerdeyse tüm dünyayı ele geçirmiş firenation orduları comet geçince dellenip tüm direnişçileri öldürebilir. hatta iroh bile geçse tahta o bile cometin gücü ile şaşırıp birşeyler yapabilir. iroh baba yapmaz ama insan insandır sonuçta belli olmaz :D yani öyle firelordu yatıralım savaş bitti yok. bunun bir sürü askeri, gemisi, komutanı var avatar bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar