Horrible Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 http://lopus.5u.com/cturka.swf yukardaki linkte kola turka içmezseniz yanacağınızı söyleyen ilginç bir reklam var.Ben yorum yapamicam size bırakıyorum yorumları. Mutlaka sesli dinleyin yanlız ... (korkutma şeysi falan değil ciddi bişey) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 geyik ve eleştrici amaçlı yapılmış bişey bu yıllar önce açılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Gerci burda gülünmüsü var ama ben ilk izledigimde gayet güldüm eallah diyisinede hasta oldum cocugumu kestim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Niye ağlayalım ki gülün O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 bilmiorum bna pek geyik gibi gelmedide o bakımdan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 kolaturka icelim kendimizden gecelim gidelim o kafayla bir kadına ............................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Yanlış kola markasına yapmışlar. Zem zem kolaya yapmaları lazımdı. Olmamış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 kola turka içelim kendimizden geçelim,bırakın ecnebi kolalarını bre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Ezikliğin limitlerini zorlamışlar yaa zuahahahahah Yuh artık ne diim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 yazın yarılmıştım buna ya..topic açtım diye hatırlıyom ama gariptir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 http://forum.paticik.com/konu.php?id=160818 linki de aynı [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 21:13 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Ülker bu yeşil sermaye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 +1 geçen çikolatalı gofret yiyiordum orc kanı çıktı içinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 gülmeyelim. gotik klan of yonja'yız biz. hiç gülmeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 frogiver rofl;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 gülerim been ehuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 ne ki bu şimdi..??? birisi geyik olsun diye bi animasyon yapmış başlık açan arkadaşta nerden kassam da diye kola turka içmeyenin yanacağı söyleniyor diye bir entry girmiş.. sen zaten bunu ciddiye alan bi adamsan ben sana ne diyim sen zaten yanmışsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar