Eternal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Gülşen'e 14 şişe sampanya gönderip hürriyet gastesine cıkıcagıma Artoyla dünya turuna çıkarım daha iyi... Hayır lan 14 şişe sampanya oraya para vericegine ... He sonuç noldu gülşen gitti istanbula sende sampanya mantarlarıyla oynarsın artık.. sudfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 yok ya arto da çekilmez ki...asarım kendimi onun yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 şanimiz yürüsün sfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 15:19 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Orda bişeyin üzerinde oturuyormuş gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 şişe şişe şampanya işte onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 lol Akerfeldt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 konuyu kişisele taşıdım. şu konuları uygun yere acın boş yere zaman harcıyorum taşıma işlemleri ile. ps: zegna paran çoksa gelde dürüm ısmarla. artiz misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 kedi sen bana gulseni getir ben sana durumtruck alayim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Nası yani :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 sen bana yakından gülşeni göster bende sana durumtruck gostereyim zegna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Ya Bende Dürüm İsterim Ciğerli Olsun.. Açım kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 zegna, paris hilton geliyo biliyosun. noumayla konusayim ben masamiza gondersin hatunu, ama hesap senden. yerse, pardon uyarsa yani ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 aa parisi arayım da bize de uğrasın geçerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Kadın çok çirkin be. Ne eti var ne budu. Şişko olmayacak tabii ama tuttun mu ele gelecek böyle kadın dediğin:P Ayrıca böyle ünlülerin olduğu ortamlar sarhoş insan için çok tehlikeli olabiliyor. Nitekim arkadaş Arto'ya baba yadigarı saatini verip ertesi gün yalvar yakar geri almıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Aynısını basından beri söylüyorum zegna ya inandıramadım. Hatun cok zayıf bu kadar zayıflık çirkinligi doguruyo. biraz kilo alması lazım.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Harbiden yani resimde bile tiksinçlik uyandırıyor bana. Ne bileyim şu kola bakın abi tutup bir çeksen çıtırt diye elinde kalacak dirsek eklemi bilek eklemi falan belli olmuş artık böyle hani canım cicim diye bileğinden tutsan 3 tur dönecek kırılacak gibi bir şey var böyle. Ay çok fena:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 abi sampanya gondericene iki lokma yemek gonderseydin daha hayra gecermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 hahayt azcik kilo alsa, ele gelse nolacak? yüzünde meymelet yok ki kadinin bence.(simdi bi kac kisi cikip sirf bağyan ya da kari oldugum icin ;kiskaaaağnc cekemiyoo gülshen'i der de kicimla gülerim bi güzel =P evet, vakt-i zamaninda acilan bir gülshen dopiginde yapmislardi da ondan..) neyse zevk meselesi en nihayetinde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 çirkin efendim çirkin eşeğe altın semer giydirsen, eşek eşektir. ilk zamanlarda mini etek giymediginde de cirkindi, giyince de cirkinliği gitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 said: doriye: çirkin efendim çirkin eşeğe altın semer giydirsen, eşek eşektir. ilk zamanlarda mini etek giymediginde de cirkindi, giyince de cirkinliği gitmedi. olsun dorycigim belki kese kagidi gecirince kafasina oluyodur =P [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 21:30 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 evet be ne buluyosunuz bu kadında! direk güzel değil. iki pez parçası ile klip çeviriyor diye (ki bişe yaptığıda yok) ilah ilan edildi. güzel değil. değil. değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 guzel degil diyene bisey demem de, cirkin biraz abarti oldu. siz cirkin gormemissiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 yoo bence çirkin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 @VaniLLe Sonuncusuna bayağ bir güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar