Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mcfly...allahından bul...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gülşen'e 14 şişe sampanya gönderip hürriyet gastesine cıkıcagıma Artoyla dünya turuna çıkarım daha iyi...
Hayır lan 14 şişe sampanya oraya para vericegine ...
He sonuç noldu gülşen gitti istanbula sende sampanya mantarlarıyla oynarsın artık..

sudfh
Mesaj tarihi:
Kadın çok çirkin be. Ne eti var ne budu. Şişko olmayacak tabii ama tuttun mu ele gelecek böyle kadın dediğin:P
Ayrıca böyle ünlülerin olduğu ortamlar sarhoş insan için çok tehlikeli olabiliyor. Nitekim arkadaş Arto'ya baba yadigarı saatini verip ertesi gün yalvar yakar geri almıştı.
Mesaj tarihi:
Aynısını basından beri söylüyorum zegna ya inandıramadım.
Hatun cok zayıf bu kadar zayıflık çirkinligi doguruyo.
biraz kilo alması lazım.. =)
Mesaj tarihi:
Harbiden yani resimde bile tiksinçlik uyandırıyor bana.
Ne bileyim şu kola bakın abi tutup bir çeksen çıtırt diye elinde kalacak dirsek eklemi bilek eklemi falan belli olmuş artık böyle hani canım cicim diye bileğinden tutsan 3 tur dönecek kırılacak gibi bir şey var böyle. Ay çok fena:)
Mesaj tarihi:
hahayt azcik kilo alsa, ele gelse nolacak?
yüzünde meymelet yok ki kadinin bence.(simdi bi kac kisi cikip sirf bağyan ya da kari oldugum icin ;kiskaaaağnc cekemiyoo gülshen'i der de kicimla gülerim bi güzel =P evet, vakt-i zamaninda acilan bir gülshen dopiginde yapmislardi da ondan..)
neyse zevk meselesi en nihayetinde =)
Mesaj tarihi:
çirkin efendim çirkin
eşeğe altın semer giydirsen, eşek eşektir. ilk zamanlarda mini etek giymediginde de cirkindi, giyince de cirkinliği gitmedi.
Mesaj tarihi:
said:
doriye:
çirkin efendim çirkin
eşeğe altın semer giydirsen, eşek eşektir. ilk zamanlarda mini etek giymediginde de cirkindi, giyince de cirkinliği gitmedi.

olsun dorycigim belki kese kagidi gecirince kafasina oluyodur =P

[ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 21:30 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
evet be ne buluyosunuz bu kadında! direk güzel değil. iki pez parçası ile klip çeviriyor diye (ki bişe yaptığıda yok) ilah ilan edildi. güzel değil. değil. değil.
  • Yeni Oluştur...