Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Assasin 7 Black Ops 6 Infantry 2 Nano Doc 4 :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Invulon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 perkler ciddiden iyi isin guzeli biton doc pistolu geliyo her proffa gore guzel pistoller war ama isin kotusu pistoller ayni degerlere shaip sadece side req ozelligi olması[hline]Doctor "Disquast" Evil | Bunu Toplicam :p
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Offf ya bi başlasa şu perkler falanda yeni helecan gelse oyuna.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
SadButcher Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Ben MA pistolu istiyorum :-p[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't.
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Offf ya amma uzattılar mirim bi açamadılar gitti. Bir duyuma göre apartmanların eşyalarını yarleştiriyorlarmış heheheh hamal sıkıntısı baş göstermiş.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 o diil de bence patch o kadar rezil deil. sor bi niye... çünkü sonunda mp karakterim ezilmeyecek.[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Eveeeet gelişme var. Patch forumu kapandı ve SL release diye yeni bir toopik açıldı şu an. AZ KALDII AZZZZ[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 veee postacı şatovlendizi getirdi!..[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 :) SL forumları şu an tamamen kilitlenmiş halde 10 dakkadır tek sayfa açılmıyor ama tabiki forum manyağı ben ilk topiği açan oldum. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
SadButcher Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Aheh tecrübe tabi :D[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't.
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Son gelişme Cz tarafından bugun açılacak oldu :) Yani saati belli değil hala ama hissediyorum yaklaşıyor.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
SadButcher Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Böle benimde saç diplerimde bi elektriklenme oluo ondanmı acep :P[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't.
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Benimde ateşim çıktı allahım ya sanki oynayabilcem de hemen heyecanlandım. Gece 11den önce açamıcam ama genede heyecan bastı.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Chrysaor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Lol madem bu kadar meraklisiniz, betada oynasaydiniz. Nerflenmek icin cok isteklisiniz galiba :p[hline]O_o
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Betada oynadım ama gerçeği gibi olmazki beta. Ve herkes nerfleniyor nasıl olsa bişi olmaz :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
SadButcher Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Ben şahsen heyecanımı yitirmemek için Beta ya girmedimyepyeni bir ortama önceden girip hedeyi hödöyü öğrenip sonra oyuna girince bir sürü detayı kaçırıp yine power level olayına dalmak istemiyorum.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't.
FadetoblacK Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 said: Absolut, 09 September 2003 15:03 tarihinde demiş ki: Offf ya amma uzattılar mirim bi açamadılar gitti. Bir duyuma göre apartmanların eşyalarını yarleştiriyorlarmış heheheh hamal sıkıntısı baş göstermiş ee invulon napıyor o zaman burda :D [Bu mesaj FadetoblacK tarafından 09 September 2003 21:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Invulon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Current launch ETA: Between 8pm and 12am UTC 2 Saat 15dk ile - 6 Saat 15dk icinde yuklenmesi bekleniyo :p bunu rollbacklerle ve gecikmesi sorun cikarmalari bug olusdu ot oldu su oldu bu oldu demeleriyle bi 10 saat derim ben
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 bu arada ben simdi sl key'ini register ettim. elimde bi de jobe apartment key var. oyuna girince nasil daireme gidicem anlamadim? simdi apartment olayini yapsam mi?[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
SadButcher Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Aynı yere onuda giriyorsun register için[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't.
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 a-ah?! kaardesim onu ben de biliorum da.. simdiden yazim mi diorum.. bi de oyun icinde nasi olacak. dairemde mi login olacam?[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Serverlar down heheh 5 saat bakım varmış galiba gece2 de gelecek geri. :([hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
SadButcher Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Bak sen... al elinden tut yardım et tek tek anlat burası böyle şurası şöyle diye saatlerce sonra gelsin sana posta koysun vay be ne günlere kaldık peh. ;)[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't.
Invulon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 lol[hline]Doctor "Disquast" Evil | Bunu Toplicam :p
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Registered Add-Ons Notum Wars, Shadowlands, Apartment in Jobe manyak oldu manyak! hadi be SL be![hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
Öne çıkan mesajlar