Chemical Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Crayin sırf eylenmesi için patinin gizli alanları olduğunu, patinin bu yüzden şeffaf olmadığını biliyormuydunuz? Crayin aylar sora girip özel bölümlerinin yokolduğunu söylemesi ile "ne özel bölümü?" demem ile olaylar gelişir. ..::Cray::.. //: Güç yoktu ztn. Karakedi yanlışlıkla 1-2 özel alanı açmıştı bana hehe ..::Cray::.. //: Boş alanlardı. ..::Cray::.. //: Sıkılıp günde 3 hatalı topc açıp kendimi azarlayıp kitliyodum. ..::Cray::.. //: Bazen siliyodum. ..::Cray::.. //: Kendimi banlıycaktım ama yetkim yetmedi. NI-MH: ahahha NI-MH: nası be? ..::Cray::.. //: 2000 yılından kalma admin alanlarını açıp beni alan yetkilisi yapmıştı ..::Cray::.. //: Öle yani. ..::Cray::.. //: Oyniyim diye. NI-MH: hahaha NI-MH: harbimi? NI-MH: boşmuydu alanlar? ..::Cray::.. //: Evet mesala ilk sc alanı ..::Cray::.. //: Açıktı bende NI-MH: lol. ..::Cray::.. //: 2000 de dark tr açmış NI-MH: patiye yazıyorum hmeen ..::Cray::.. //: Yok lan ..::Cray::.. //: 200 dedim NI-MH: süper olay ..::Cray::.. //: 2002 ..::Cray::.. //: 2002 olsa gerek NI-MH: yazıyom NI-MH: süpermiş. ..::Cray::.. //: Ben orda kendi kendime eğlendim hep. ..::Cray::.. //: Hatta 1 keresinde ..::Cray::.. //: Karakedi geldi ..::Cray::.. //: Test yazdı böle ..::Cray::.. //: Çok sevindim adam geldi diye ..::Cray::.. //: Hemen dayılandım ..::Cray::.. //: Ama bidaha gelen olmadı NI-MH: lol ..::Cray::.. //: 2001 veya 2002 de dark tr ve bombacımülayim tarafından SC bölümü hayalleriyle açılmış. ..::Cray::.. //: Kim bilirdi 2004 de bana oyunca olacak NI-MH: tsk tsk NI-MH: tarihe hakaret ..::Cray::.. //: Cok eglendim ama kendi kendime orda. ..::Cray::.. //: Birde insan olacaktı. daha sonra olayı patiye yazıcam diyince. ..::Cray::.. //: Ağlanıcak halima güldün. Ben kendi kendime admincilik oynamışım çokmu. Pis kapitalistler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 enteresan bi olay gerçekik payı nedir bilemicem ama bide şöle bi olay var 1 nisan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 chemicalı yemişler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 ben de istiyom bana ne bana ne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 16 dakka daha bekleyip açsaydın keşke=) Herkes 1 Nisan diye inanmıcak=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 lol =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Yalan bunlar. msnim süper cool hekır adamlar tarafından heklenmiş olabilir. 26 Eylül 2005, Pazartesi - 21:01 tarihinde resmi olarak patiden gitmişim.Şimdi burda konuşuyorum boş boş chem yüzünden.Muhattap olalım dedik hale bakınız. Neyse madem uğradım burdan Xaenin , Alexi , Elaidi ve daha nice banlanmış veyahut banlanma yolunda ilerliyen dostlarıma el sallıyorum.Bakın ben banlanmadım henüz çünkü sessiz kaldım hep. mucxthxgg. [ Mesaj 01 Nisan 2006, Cumartesi - 23:48 tarihinde, CrayTotem tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 pis kapitalistler lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Ayrıca karakedi beyin herhangi bir şekilde dürüm karşılığı adam kaydırması söz konusu değildir. 2 dürüm 1 ayrana düşünebilir.. Karakediyle aramızda olan son muhabbetimiz ise beni ''susmaz isen nickini totemiye yapıcam lan'' diyerek susturmasıyla son bulmuştur. Gelmişken yine 3 soru soracağım. Bonec kapitalisti buralardamı? Dyna hala kelmi? Xaenin , Alexi , elaidi , penth ve head size hala gay olduklarını söylemedilermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 bonec yok dyna hep kel kalicak gay onlar biliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 bone yok dyna kel diğerleri beklemede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Ben yıllar önce dyna nın kafasındanda saç çıkabiliyor dediğim zaman bana gülmüşlerdi !!!! Belki hala gülüyorlar lakin bir gün ! bir gün !!! Ben gördüm resimlerdede olsa. Kutsal birşey belki ama. Bir gün bütün insanlar görecek elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 kel olm o. senin kıçın açık kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 said: Bakın ben banlanmadım henüz çünkü sessiz kaldım hep. mucxthxgg. Kendine özel alanda kendinle muhabbet ettiğin içinmi sustun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Yok canım taktiksel çalıştım ben.. Mesala karakediye laf attım topicte. Sonra hemen S.Ç.S diye özel mesaj attım. Susma olayı ise. Eylül ekim aylarında eski toprak paticiklerin ayaklanma dönemi oldu.Böle bi havalara girdik fln kalkındık , saçmaladık. Sonra 1 grup insan el altından gizlice haraslama gizli timi kurdu.Ben mesala hayatımda kimseyi haraslamadım.iyi niyetliydim hep baktım kalkınma var aylarca girmedim işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 ben de istiom keni kendime admincilik.. bende bende :)) edit: hatta şey yapcam öle, dicem ki paso, bakımdayız 2 gün sona gelin... sona 7 ay sonra aççam mekanı fln :) heleloy.. [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 00:28 tarihinde, Dragonmax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 dürüm köpeği olsun bende istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 bi benzeri şurda var [spo] said: .[/spo] [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 01:32 tarihinde, Mille tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 mille ikile . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 mille tam açsın yani :D:D basmıcam abi şuna herkez koyuyo delete yiceksiniz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 @perfi egoizmin hat safasına ulaşmışsınki kendinde insanları kovma yetkisini görüyosun bence egoist insanların toplum içinde bulunması yanlış çünkü sürekli ortamı bozarlar ondan sen ikile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Mille git abicim ya hade link koymuşsun bitefight a forumu kendi kötü emellerine alet etme...hade byby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 sen başka siteye link verince orası rate kazanmıyo mu "çok ayıp yaptığın paylaşım olmamalı diğer siteler rate kazanıyo aaa" var mı böyle bişey ya zuzzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 onur, post kastığın alan diil mi orası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 post kasmak??ben sadece okuyorum yazı yazmaya elim gitmiyo artık o laf sokar bu atlar vsvs hem artık post kasma die bişey mi kalmış zaten benim toplam post um 300 ü geçmemiştir ama hergün okurum...post kasınca nooluyoki?madalyya alınca nooluyoki?adam mı oluyosun hayır ee?önmli olan çk madalyan olup adam olmamak diil madalyan olsun olmasın adam gibi konuşmak cvp vermek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar