ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ulan duyan da unileverde üst makamda zannetcek. ıtriyat deposu avradı. sdfsd
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 mulgear6 said: ginaly said: bence sını sildir nurcan kalsın çok kötüydü :D ARGADAŞIM BENİM KOMİKLİK ANLAYIŞIMLAN İLGİLİ YORUM YAPAMAZSIN, BURASI BİR FORUM HEREKESİN HEREŞEYİ SÖYLEME HAKKI VAR. HERAKLES VARDI Bİ ARA NOLDU O
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 AĞBİ 18 yaşında neresinden başlayabilirim işin allasen? hiç değilse günde 12 saat çalışanlardan değil 9 saat çalışanlardanım. 1.5 saat de yemek ve çay molam var. huh.
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ben üniye gelene kadar çalışmadım bile.
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ginaly said: mulgear6 said: ginaly said: bence sını sildir nurcan kalsın çok kötüydü :D ARGADAŞIM BENİM KOMİKLİK ANLAYIŞIMLAN İLGİLİ YORUM YAPAMAZSIN, BURASI BİR FORUM HEREKESİN HEREŞEYİ SÖYLEME HAKKI VAR. HERAKLES VARDI Bİ ARA NOLDU O İNTAAR SÜSÜ VERDİM ONA KEPSLE YAZIYO DİYE... sıra sana da gelicek ! sdfsdg
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 beleş deodorant falan oluo mu be cansın. getirsen ya bize
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 nur güzel yahu neresi kötü? kalsın.
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 bütün gün parfüm sıkıyorum testerlar bitti 1 haftada ahahha SEN GEL BİŞİLER AYARLARIZ BEYP
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 kitana said: nur güzel yahu neresi kötü? kalsın. nur güzel de nurcan sanıyolar adımı
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ne alaka nurcan yahu? nur işte. benim kuzenimin adı da nur havva ama kimse ona NURCAN KEHKEHK ihi yapmıyor vallahi.
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 mulgear6 said: ginaly said: bence sını sildir nurcan kalsın çok kötüydü :D pogodi said: kitana said: nur güzel yahu neresi kötü? kalsın. nur güzel de nurcan sanıyolar adımı koymuşum çocuuu agatör sfsdfg
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 can koyabilicekleri bi adı daha olmadıgı için demiyo olmasınlar? >.< diyip kaçıyorum
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 öpcan vardı lan tanıdıım . ne dalga geçerdik ÖPCAM seni die. tabi ortaokul muydu neydi.
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 pogodi said: AMA BENİM 2. ADIM CANSIN KİTİŞ tamam cansın ama nur da kalsın. ben seviyorum yetmezmi? :o
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 senin adın da kitiş olcaksa olabilir
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 tamam bundan sonra adım emir dimitri kitiş hazinedar
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 mulgear6 said: can koyabilicekleri bi adı daha olmadıgı için demiyo olmasınlar? >.< diyip kaçıyorum cansıncan denir ki (:P)
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ne var denir işte (:P) Sevdiğin patilerin listesini yaptın mı lan? Yoksam küserim ki (:P) küserim ki diyince aklıma geldi bu hafta fırat döndü özlemişim. Hoş olmuş yine. Yazık dondurma alamadı mal :D
Öne çıkan mesajlar